Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='dealer']ja jestem na sali.....pielegniarka moze byc? cos ci dolega? :diabloti: :grins::grins::grins:już NIC...:eviltong: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:grins::grins::grins:już NIC...:eviltong: szybko ci przeszlo...:cool3: zupelnie nie rozumiem dlaczego....:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a)::diabloti: dzien dobry :siara: Witajcie:multi::multi::p Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']szybko ci przeszlo...:cool3: zupelnie nie rozumiem dlaczego....:eviltong::eviltong:bo ja samo uleczalna jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakkolwiek to zabrzmiało:diabloti: Cześć Paula :p Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 juz sie nie gniewam.... więc witanko z Toba i Maxem :loveu: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 a ja sie gniewam :evil_lol: bo ja chciałam Maxia zobaczyć :placz: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']a ja sie gniewam :evil_lol: bo ja chciałam Maxia zobaczyć :placz: no... weszko... miło tak popatrzeć na NORMALNE PSY nie?? :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']no... weszko... miło tak popatrzeć na NORMALNE PSY nie?? :diabloti: noooo :diabloti: Quote
Paula Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='bonita']Cześć Paula :) Kope lat :grin: :D Cześć Kasiu :multi: [quote name='dealer']:diabloti: dzien dobry :evil_lol: Bry :razz: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Paula :p Cześć Ala :p [quote name='clockwork']juz sie nie gniewam.... więc witanko z Toba i Maxem :loveu: :multi: Witanko i od Maksia lizanko :cool3: [quote name='malawaszka']a ja sie gniewam :evil_lol: bo ja chciałam Maxia zobaczyć :placz: Witaj zagniewana młodociana ;) Maksiu jest bardzo niepocieszony, że nie miał okazji Was po ryjkach wyślimtać :shake: Mnie również jest przykro :-( [quote name='madzia i medor']Dobry dobry dobry dobry:p Witaj z wieczorka :p [quote name='evaxon']witaj mamusiu:loveu: :loveu: :loveu: Cześć córcia :loveu: Quote
e.v.a Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 paula_z napisał(a):KWM :loveu: K- kocham W- was M-muchy:razz: :razz: ?? Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='evaxon']K- kocham W- was M-muchy:razz: :razz: ??:mad:w doopalona scesz....to nie tak było:eviltong: Quote
dreamer Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dobry wieczór! troche fotek skoro dogo działa lepiej w koncu :roll: ~*~ Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Zdjęcia super - wszystkie mi się podobają i nie wiem, którą zacytować:p Quote
Paula Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='evaxon']M-muchy:razz: :razz: ?? :stupid: ;) [quote name='dreamer']dobranoc! Nie świruj, siostra, że spać już poszłaś :-o :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Zdjęcia super - wszystkie mi się podobają i nie wiem, którą zacytować:p Mnie też :p Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :razz:nooo tak widać opiekuńczą rękę siostry ....nawet fotaski są ;) aa dzień dober Quote
Recommended Posts