clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 jak obiecałam przyszłam...... powiedzieć ci o wczorajszym TWOIM klikaniu z MOIM Pawciem :mad: :mad: pod moją nieobecność:mad: no więc kochana moja.... :diabloti: Pawcio wczoraj przyszedł do domu taki.... :hmmmm:.... podniecony ...... Twoim psem... nie gadał mi o niczym innym tylko o MAXIE.... Max to, Max tamto, a zdjęcie Maxia takie a takie ...:loveu: :loveu: :loveu: a to go zabiło najbardziej.... coś mi sie wydaje że niebawem Pawcio siądzie na tej dogomanii i bedzie wyszukiwał psów .... takich ...ŁAŁ!!!!! :loveu: :loveu: aaa.... i wiesz że wczoraj Pawcio mnie uświadomił że max to....pitbull.. bo ja cały czas byłam pewna że..... :oops: :oops: pudelek :oops: :oops: :loveu: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork']jak obiecałam przyszłam...... powiedzieć ci o wczorajszym TWOIM klikaniu z MOIM Pawciem :mad: :mad: pod moją nieobecność:mad: no więc kochana moja.... :diabloti: Pawcio wczoraj przyszedł do domu taki.... :hmmmm:.... podniecony ...... Twoim psem... nie gadał mi o niczym innym tylko o MAXIE.... Max to, Max tamto, a zdjęcie Maxia takie a takie ...:loveu: :loveu: :loveu: a to go zabiło najbardziej.... coś mi sie wydaje że niebawem Pawcio siądzie na tej dogomanii i bedzie wyszukiwał psów .... takich ...ŁAŁ!!!!! :loveu: :loveu: aaa.... i wiesz że wczoraj Pawcio mnie uświadomił że max to....pitbull.. bo ja cały czas byłam pewna że..... :oops: :oops: pudelek :oops: :oops: :loveu: oooo klockowa czyzbys byla zazdrosna?:diabloti: a mogie tyz z Pawciem popisac..mam taki sentyment do tego imienia...:loveu: Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 clockwork napisał(a): aaa.... i wiesz że wczoraj Pawcio mnie uświadomił że max to....pitbull.. bo ja cały czas byłam pewna że..... :oops: :oops: pudelek :oops: :oops: :loveu: [/FONT] A to nie jest pudelek:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Witanko z ranka:lol: Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Clockowa , chciałam tylko nieśmiało stwierdzić, że chłopa chcą Ci odbić:siara: Quote
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']oooo klockowa czyzbys byla zazdrosna?:diabloti: a mogie tyz z Pawciem popisac..mam taki sentyment do tego imienia...:loveu: gupiaś... jestem zazdrosna że ani raz wczoraj nie powiedział Clockwork- kocham Cie misiu... a tylko... MAX,MAX,MAX... :mad: dilerowa... możesz z nim gadać, klikac i co ino... pisał już z Pysią :diabloti: więc nic go nie zdziwi :diabloti: ino nie diluj z nim- bo on tego nie lubi :cool1: [quote name='madzia i medor']Clockowa , chciałam tylko nieśmiało stwierdzić, że chłopa chcą Ci odbić:siara: phiiiii... nie u takich towarów mam branie :diabloti:... ale najpierw niech mi pokończy moje pozaczynane tatuaże :angryy: Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork']gupiaś... jestem zazdrosna że ani raz wczoraj nie powiedział Clockwork- kocham Cie misiu... a tylko... MAX,MAX,MAX... :mad: hahahahaha :roflt: a myślisz, że jakbym mu poopowiadała o morderczej Lunie to też byłby taki zachwycony??? :roflt: :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka']hahahahaha :roflt: a myślisz, że jakbym mu poopowiadała o morderczej Lunie to też byłby taki zachwycony??? :roflt: :evil_lol: myśle że zrobiłby se dyndu-dyndu :eviltong: bo takie luny to on na grilu smaży :diabloti: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork']myśle że zrobiłby se dyndu-dyndu :eviltong: bo takie luny to on na grilu smaży :diabloti: kurde a tos mnie zaintrygowala...kiedy cie nie ma??:diabloti: Quote
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']kurde a tos mnie zaintrygowala...kiedy cie nie ma??:diabloti: teraz mnie nie ma... klikaj :diabloti: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork']teraz mnie nie ma... klikaj :diabloti: klik klik:diabloti: Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork']myśle że zrobiłby se dyndu-dyndu :eviltong: bo takie luny to on na grilu smaży :diabloti: :painting::eek2: Quote
Paula Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']aa dzień dober Doberek Alu :p [quote name='dealer']dobryyyy Maxiowa panciu:multi: Dobry Dilerkowa :multi: [quote name='clockwork']jak obiecałam przyszłam...... powiedzieć ci o wczorajszym TWOIM klikaniu z MOIM Pawciem :mad: pod moją nieobecność:mad: no więc kochana moja.... :diabloti: Pawcio wczoraj przyszedł do domu taki.... :hmmmm:.... podniecony ...... Twoim psem... nie gadał mi o niczym innym tylko o MAXIE.... Max to, Max tamto, a zdjęcie Maxia takie a takie ...:loveu: a to go zabiło najbardziej.... Hahaha :D Ja też byłam zaskoczona, że nie do Ciebie zaklikałam, a do Pawcia ;) Nie wiedziałam, że piszecie z jednego numeru :p Cieszę się, że mu się Maksiu spodobał; pozdrów go :cool3: A tę fotkę Debestka robiła, jest gdzieś w galerii, jakoś w połowie stycznia :lol: coś mi sie wydaje że niebawem Pawcio siądzie na tej dogomanii i bedzie wyszukiwał psów .... takich ...ŁAŁ!!!!! :loveu:Wyślij go na niebieskie albo na molosy:razz: aaa.... i wiesz że wczoraj Pawcio mnie uświadomił że max to....pitbull.. bo ja cały czas byłam pewna że..... :oops: pudelek :loveu::evil_lol: No co Ty :-o Ja myślałam, że to jorczek ;) [quote name='madzia i medor']A to nie jest pudelek:crazyeye: Witanko z ranka:lol: No popatrz, oszukali mnie :placz: ;) Witanko z wieczorka :lol: Cześć Weszka i Bea :multi: [quote name='evaxon'] mamooooo :scream_3:a Maxiu dlubie jezykiem w nosie Córcia skarżypyta :eviltong: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz klachule tu też nagadane:razz:..... hi hi Lunka będzie miała Dyndu dyndu ...podoba mnie się to:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A gdzie ty tak cały dzionek bywasz ...czyżby w pracy;) Quote
Paula Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']A gdzie ty tak cały dzionek bywasz ...czyżby w pracy;) W pracy jestem 10-16, czasem dłużej, około godzinka na powrót, kawka, spacer z psem i jest 19 albo 20 :roll: Kilka dni w miesiącu mam jeszcze pracę w domu :cool1: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 paula_z napisał(a):W pracy jestem 10-16, czasem dłużej, około godzinka na powrót, kawka, spacer z psem i jest 19 albo 20 :roll: Kilka dni w miesiącu mam jeszcze pracę w domu :cool1: nooo w paulinie dzemie pracus:diabloti: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 .......................witaj Paula..................ta co ma tego "pudeleczka", który zauroczył clockowego TZta:diabloti::diabloti::diabloti: ...................drapki za uszkiem dla Maksia i jego przyjaciółeczki Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='paula_z']Hahaha :D Ja też byłam zaskoczona, że nie do Ciebie zaklikałam, a do Pawcia ;) Nie wiedziałam, że piszecie z jednego numeru :p tak... bo to gg- nasze firmowe ;) Cieszę się, że mu się Maksiu spodobał; pozdrów go :cool3: pozdrowiony :cool3: Wyślij go na niebieskie albo na molosy:razz: nie mogę go tam wysłac bo będziemy walczyć o kompka :diabloti: CZEść PAULA I MAX!!! cosik wiem :cool3: :cool3: Quote
caroolcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='evaxon'] mamooooo :scream_3:a Maxiu dlubie jezykiem w nosie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Paula... nie widziałaś gdzieś legwana?? podobno pojawił sie w czyjejś galerii... szukam i szukam,.... i nie widze Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :crazyeye:no ta tu za legwanem lata ...oć u mnie pod kanapą siedzi:eviltong: Cze Paula ...dżemiaca :eviltong: Quote
Recommended Posts