Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

jak obiecałam przyszłam...... powiedzieć ci o wczorajszym TWOIM klikaniu z MOIM Pawciem :mad: :mad: pod moją nieobecność:mad:
no więc kochana moja.... :diabloti:
Pawcio wczoraj przyszedł do domu taki.... :hmmmm:.... podniecony ...... Twoim psem... nie gadał mi o niczym innym tylko o MAXIE.... Max to, Max tamto, a zdjęcie Maxia takie a takie ...:loveu: :loveu: :loveu:
a to go zabiło najbardziej....

coś mi sie wydaje że niebawem Pawcio siądzie na tej dogomanii i bedzie wyszukiwał psów .... takich ...ŁAŁ!!!!! :loveu: :loveu:

aaa.... i wiesz że wczoraj Pawcio mnie uświadomił że max to....pitbull.. bo ja cały czas byłam pewna że..... :oops: :oops: pudelek :oops: :oops: :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']jak obiecałam przyszłam...... powiedzieć ci o wczorajszym TWOIM klikaniu z MOIM Pawciem :mad: :mad: pod moją nieobecność:mad:
Pawcio wczoraj przyszedł do domu taki.... :hmmmm:.... podniecony ...... Twoim psem... nie gadał mi o niczym innym tylko o MAXIE.... Max to, Max tamto, a zdjęcie Maxia takie a takie ...:loveu: :loveu: :loveu:

coś mi sie wydaje że niebawem Pawcio siądzie na tej dogomanii i bedzie wyszukiwał psów .... takich ...ŁAŁ!!!!! :loveu: :loveu:

aaa.... i wiesz że wczoraj Pawcio mnie uświadomił że max to....pitbull.. bo ja cały czas byłam pewna że..... :oops: :oops: pudelek :oops: :oops: :loveu:

oooo klockowa czyzbys byla zazdrosna?:diabloti: a mogie tyz z Pawciem popisac..mam taki sentyment do tego imienia...:loveu:

Posted

clockwork napisał(a):

[/FONT]

A to nie jest pudelek:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Witanko z ranka:lol:

Posted

[quote name='dealer']oooo klockowa czyzbys byla zazdrosna?:diabloti: a mogie tyz z Pawciem popisac..mam taki sentyment do tego imienia...:loveu:

gupiaś... jestem zazdrosna że ani raz wczoraj nie powiedział Clockwork- kocham Cie misiu... a tylko... MAX,MAX,MAX... :mad:

dilerowa... możesz z nim gadać, klikac i co ino... pisał już z Pysią :diabloti: więc nic go nie zdziwi :diabloti: ino nie diluj z nim- bo on tego nie lubi :cool1:

[quote name='madzia i medor']Clockowa , chciałam tylko nieśmiało stwierdzić, że chłopa chcą Ci odbić:siara:

phiiiii... nie u takich towarów mam branie :diabloti:... ale najpierw niech mi pokończy moje pozaczynane tatuaże :angryy:

Posted

[quote name='clockwork']gupiaś... jestem zazdrosna że ani raz wczoraj nie powiedział Clockwork- kocham Cie misiu... a tylko... MAX,MAX,MAX... :mad:

hahahahaha :roflt: a myślisz, że jakbym mu poopowiadała o morderczej Lunie to też byłby taki zachwycony??? :roflt: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahaha :roflt: a myślisz, że jakbym mu poopowiadała o morderczej Lunie to też byłby taki zachwycony??? :roflt: :evil_lol:
myśle że zrobiłby se dyndu-dyndu :eviltong: bo takie luny to on na grilu smaży :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']myśle że zrobiłby se dyndu-dyndu :eviltong: bo takie luny to on na grilu smaży :diabloti:

kurde a tos mnie zaintrygowala...kiedy cie nie ma??:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']myśle że zrobiłby se dyndu-dyndu :eviltong: bo takie luny to on na grilu smaży :diabloti:

:painting::eek2:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']aa dzień dober
Doberek Alu :p

[quote name='dealer']dobryyyy Maxiowa panciu:multi:
Dobry Dilerkowa :multi:

[quote name='clockwork']jak obiecałam przyszłam...... powiedzieć ci o wczorajszym TWOIM klikaniu z MOIM Pawciem :mad: pod moją nieobecność:mad:
Pawcio wczoraj przyszedł do domu taki.... :hmmmm:.... podniecony ...... Twoim psem... nie gadał mi o niczym innym tylko o MAXIE.... Max to, Max tamto, a zdjęcie Maxia takie a takie ...:loveu:

Hahaha :D Ja też byłam zaskoczona, że nie do Ciebie zaklikałam, a do Pawcia ;) Nie wiedziałam, że piszecie z jednego numeru :p Cieszę się, że mu się Maksiu spodobał; pozdrów go :cool3: A tę fotkę Debestka robiła, jest gdzieś w galerii, jakoś w połowie stycznia :lol:

coś mi sie wydaje że niebawem Pawcio siądzie na tej dogomanii i bedzie wyszukiwał psów .... takich ...ŁAŁ!!!!! :loveu:
Wyślij go na niebieskie albo na molosy:razz:

aaa.... i wiesz że wczoraj Pawcio mnie uświadomił że max to....pitbull.. bo ja cały czas byłam pewna że..... :oops: pudelek :loveu:
:evil_lol: No co Ty :-o Ja myślałam, że to jorczek ;)

[quote name='madzia i medor']A to nie jest pudelek:crazyeye:
Witanko z ranka:lol:
No popatrz, oszukali mnie :placz: ;)
Witanko z wieczorka :lol:

Cześć Weszka i Bea :multi:

[quote name='evaxon']
mamooooo :scream_3:a Maxiu dlubie jezykiem w nosie
Córcia skarżypyta :eviltong:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz klachule tu też nagadane:razz:.....
hi hi Lunka będzie miała Dyndu dyndu ...podoba mnie się to:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A gdzie ty tak cały dzionek bywasz ...czyżby w pracy;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A gdzie ty tak cały dzionek bywasz ...czyżby w pracy;)
W pracy jestem 10-16, czasem dłużej, około godzinka na powrót, kawka, spacer z psem i jest 19 albo 20 :roll: Kilka dni w miesiącu mam jeszcze pracę w domu :cool1:

Posted

paula_z napisał(a):
W pracy jestem 10-16, czasem dłużej, około godzinka na powrót, kawka, spacer z psem i jest 19 albo 20 :roll: Kilka dni w miesiącu mam jeszcze pracę w domu :cool1:

nooo w paulinie dzemie pracus:diabloti:

Posted

.......................witaj Paula..................ta co ma tego "pudeleczka", który zauroczył clockowego TZta:diabloti::diabloti::diabloti:
...................drapki za uszkiem dla Maksia i jego przyjaciółeczki

Posted

[quote name='paula_z']Hahaha :D Ja też byłam zaskoczona, że nie do Ciebie zaklikałam, a do Pawcia ;) Nie wiedziałam, że piszecie z jednego numeru :p
tak... bo to gg- nasze firmowe ;)
Cieszę się, że mu się Maksiu spodobał; pozdrów go :cool3:

pozdrowiony :cool3:

Wyślij go na niebieskie albo na molosy:razz:

nie mogę go tam wysłac bo będziemy walczyć o kompka :diabloti:

CZEść PAULA I MAX!!!
cosik wiem :cool3: :cool3: