Paula Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 A ja jeszcze sałatkę warzywną podjadam :p na noc :shake: Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 paula_z napisał(a):A ja jeszcze sałatkę warzywną podjadam :p na noc :shake: a ja sernika:diabloti: Quote
dreamer Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 cześć. kilka foteczek z zeszłego tygodnia ~*~ Quote
BeaC Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='paula_z']Karteczka dla odwiedzających nas, kochanych cioteczek :loveu: oczywiście kartkę zrobiła dreamer ....................wiem, że już po świętach...ale nieźle wypasiona karteczka.............................:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='BeaC']....................wiem, że już po świętach...ale nieźle wypasiona karteczka.............................:loveu::loveu::loveu: Dzięki :loveu: [quote name='dealer']czesc Paula:) dotarlam w koncu i tu:) Cześć Aga :multi: Witam poświątecznie :p Quote
e.v.a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :evil_lol: :evil_lol: mamcia a co ty tak kucasz? siku robisz??:evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 PIKA napisał(a):Cześc objedzona Paulo :evil_lol: :evil_lol: Cześć Aga :multi: evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: mamcia a co ty tak kucasz? siku robisz??:evil_lol: :evil_lol: :mad: Córcia, Ty znowu pijesz :shake: :diabloti: Quote
bonita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pańcia ze swoim pitosławem Maksiem :loveu: Jakie extra kwiatostany- ślicznie wyszło :) Quote
e.v.a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 paula_z napisał(a): :mad: Córcia, Ty znowu pijesz :shake: :diabloti: dzis tylko piffko pilam ): ale to dawno :) Quote
Paula Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='bonita']Pańcia ze swoim pitosławem Maksiem :loveu: Jakie extra kwiatostany- ślicznie wyszło :) Hej Bonitko :multi: Ładnie nam razem, prawda? :cool3: Dzięki w imieniu sis :p [quote name='evaxon']dzis tylko piffko pilam ): ale to dawno :) Aaa, no tak, Ty masz tak normalnie ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :multi::multi::multi:Paula ...ładnie wam razem;) Quote
Paula Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Paula ...ładnie wam razem;) Prawda ;) Cześć Alu :multi: Quote
e.v.a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 paula_z napisał(a): Aaa, no tak, Ty masz tak normalnie ;) :evil_lol: po mamusi to tak mam:loveu: Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 sie przywitac chcialam :) dzien dobry:) no to sie przywitalam i pedze dalej:) Quote
dreamer Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 dzięki. fajnie, że fotki się podobaja. trochę więcej z zeszłego tygodnia. Quote
bonita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jaką tu ma Axa postawę:crazyeye: :grin::grin::grin: co ona robi?:evil_lol: A to jakie fajowskie :) Quote
e.v.a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :lol: nie wiem czemu ale smieszy mnie ta fota:grin::evil_lol: siemanko:cool3: Quote
Paula Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='bonita']Jaką tu ma Axa postawę:crazyeye: :grin::grin::grin: co ona robi?:evil_lol: A to jakie fajowskie :) Hehe :D Axa zaczepia Maksia, podgryza go i ucieka, tutaj chyba chciała go chapsnąć i odskoczyć :D Dzięki ciociu :loveu: [quote name='evaxon']:lol: nie wiem czemu ale smieszy mnie ta fota:grin::evil_lol: siemanko:cool3: Ja tym bardziej ;) Siemka córa :multi: [quote name='basiulka22tychy']to jest sliczne !!!!!!!!! Dziękować :p Cześć Basia :multi: Quote
Recommended Posts