clockwork Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 i ja tez zaglądła ... ale tak przelotem... poczytała poogladała.. filmik mi muli... zrezygnowała z ogladania... :shake: Quote
Paula Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='BeaC']łeścik by się za szybko ...............popsuł...........:diabloti: Witaj właścicielko pieknego pitmana :loveu::loveu::loveu: :D Witaj właścicielko przepięknej bullwoman ;) [quote name='anastacia']Foteczki są naprawdę niesamowite, aż się napatrzec nie mogę :loveu: Dziękować :p [quote name='bonita']Dzień doberek :) :) :) Dzień dobry :) [quote name='Pysia']Witaj Paula :loveu: Ja ostatnio zaniedbuje ludzi ale wybaczysz mi to - prawda? ;) Witaj Pysiu :multi: Wybaczam rzeźniczko ;) [quote name='evaxon']doberek mamuska:multi: Dobry córuśka :multi: [quote name='dealer']halooo:) bylam tu... Heloł Aga :cool3: [quote name='clockwork']i ja tez zaglądła ... ale tak przelotem... poczytała poogladała.. filmik mi muli... zrezygnowała z ogladania... :shake: Przeleciałaś mi blogaska :evil_lol: Witaj Klockowa :p Quote
Paula Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 PIKA napisał(a):Cześćććć :multi: madzia i medor napisał(a):Cześć:p:p:p:p Cześć babeczki :multi: :p Quote
dreamer Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dobry wieczór :p ~*~ kilka foteczek z 11 i 12 kwietnia baletnica :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :lol: :lol: :lol: hyhyhy:evil_lol: :shake: do kogo ten moj braciszek sie wrodził:shake: Quote
Paula Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 evaxon napisał(a)::shake: do kogo ten moj braciszek sie wrodził:shake: W siostrzyczkę :eviltong: Ale nie w tą rudą :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 paula_z napisał(a):W siostrzyczkę :eviltong: Ale nie w tą rudą :evil_lol: :hmmmm::crazyeye: :errrr: :scared: Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no comments:eviltong: Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ....................witam porannie i deszczowo:-(.... hehehehe ale go pogieło:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 U nas leje:p. Witanko! Czy ja czasem nie pomyliłam galerii:crazyeye: . Prawie jak Ozzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maksiu się opala a Axa zagląda:evil_lol: Quote
anastacia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [ Dzień Dobry ;) Ale mu dała popalic:evil_lol: Aż zaczoół uciekac:scared: To samo miałam na myśli, jak tylko zobaczyłam to foto:cunao: baletnica :evil_lol: Czasem trzeba się podzielic;) Karuzela:huh: Też zostawie bez komentarza:lol: :evil_lol: Maksiu: I zabrała mi ałłłłłłłłłłuuuuuuuu......;) Haha naprawdę wypasione focie i tylko dziękowac:Rose: :laola: Quote
Patka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 wchodze z rana a tu od razu po oczach klejnotami biją :evil_lol: Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 czy ja tu bylam?? jak nie to dzien dobry a jak tak to...tez dzien dobry:) Quote
e.v.a Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 witanko:multi: a u mnie padalo w nocy :eviltong: a teraz jest zimnawo:shake: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='BeaC'] :loveu:wyginam śmiało ciało... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Paula ma fajnie ....sis jej fotki wstawia;) Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='dreamer'] [CENTER] Jak się ładnie Axa do Maksa uśmiechnęła:diabloti: Quote
Paula Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='BeaC']....................witam porannie i deszczowo.... Witam przedwieczornie i podeszczowo ;) [quote name='AlKil']Dla odmiany witam Słonecznie!!! Witaj Ewa :multi: [quote name='bonita'] Witanko! Czy ja czasem nie pomyliłam galerii. Prawie jak Ozzi:evil_lol: Witaj Bonita :p I też ma zwarte :evil_lol: [quote name='anastacia']Dzień Dobry Maksiu: I zabrała mi ałłłłłłłłłłuuuuuuuu......;) Haha naprawdę wypasione focie i tylko dziękowac Cześć :p Hehe, fajne komenty :D Dzięki należą się dreamer ;) [quote name='Patka']wchodze z rana a tu od razu po oczach klejnotami biją :evil_lol: Witaj Patka :multi: [quote name='dealer']czy ja tu bylam?? jak nie to dzien dobry a jak tak to...tez dzien dobry Dzień dobry wieczór :lol: [quote name='evaxon']witanko:multi: a u mnie padalo w nocy :eviltong: a teraz jest zimnawo Siemanko :p A u mnie padało, jak byłam w pracy :eviltong: [quote name='clockwork']:loveu:wyginam śmiało ciało... :evil_lol: :evil_lol: Cześć Klockowa :razz: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:ale Paula ma fajnie ....sis jej fotki wstawia;) Bo mi się nie chce ;) :evil_lol: Witanko Alu :multi: [quote name='madzia i medor']Jak się ładnie Axa do Maksa uśmiechnęła Jak zwykle ;) Cześć Madzia :p Quote
Recommended Posts