Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta, fotki piękne - dziękuję :)
Saszka znowu wygląda jak dawniej, to nie jest pies, którego ostatnio widziałam. Pies zrezygnowany, z opuszczonym wzrokiem, nie zainteresowany otoczeniem... To jest dawna Saszeńka :)
Tak sie ciesze, że operacja jej pomogła, pomimo wątpliwości i ryzyka jakie podejmowaliśmy, warto było - chocby dla obejrzenia takich zdjęc...

Posted

Jest urocza!:)
Jeszcze kilka osób mi nie wpłaciło za bazarek. Jutro znowu się im przypomnę i może do końca tygodnia uda się przekazać pieniążki na Saszkę :)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Cudowna ta sunia:):) oby jak najdłużej to choróbsko odpuściło.
Bjutko, a Lisio nie załapał się na jakieś zdjęcia?

Nie :( :( Przepraszam... Zapomniałam o Lisiu zupełnie...

Posted

ma_ga napisał(a):
Śliczne zdjęcia, Saszeńka, taka słodka Misia, trzymaj się Sunieczko!:loveu:

oj, tak! słodka, kochana Saszeka!

z aukcji allegro wpłynęło na konto SHA 211,55zł, przelewam dla niej "okrągłe" 250 zł :)

Posted

Saszka jest bardzo miłym psem, to prawda :)

Dziewczyny, pan dr radził zakupić zastrzyki przeciwzapalne: Notakel. Dzisiaj Kasia odbierze z apteki, niestety są b.drogie - 217zł.
Fakturę weźmiemy na Fundację, która chce wspomóc Saszkę (pisała Ludwa) i wówczas będą mogli przelać 300zł na kolejny zakup amigdaliny. Akurat wpłata z allegro pokryje zakup zastrzyków.
Mari, bardzo dziękuję za tak duże zaokrąglenie!!!

Posted

Przesyłałam teraz pieniążki do Kikou na tabletki dla Saby i przy okazji pchnęłam też 100 zł tego długu za Saszę za operację. W obu przypadkach fundatorem jest P.B. :) :) Ona jest prawdziwą - jak to Kasia mówi - "psiejską czarodziejką!" Kikou prosiła, żeby uwzględnić w rozliczeniach, że tego 100 zł długu już nie ma.
Kasia mówi, że mieli dzisiaj -5. :crazyeye: