Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, wszystkie leki doszły... dziękujemy
wczoraj zaczęłyśmy podawanie (nie chciałam zaczynać iniekcji na weekend bo gdyby Saszka źle sie poczuła to całodobową klinike najbliżej mam 36km od domu)
Ale póki co dobrze zniosła maleńka te dawke początkową (oprócz grzebania w żyłce bo ona nie lubi zbyt jak sie jej coś przy łapkach robi)
W ogóle od zabiegu Saszka jest znowu dawną sobą, interesuje sie zyciem domowym, macha swoim wielgachnym ogonkiem, ma świetny apetyt...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kikou']tak, wszystkie leki doszły... dziękujemy
wczoraj zaczęłyśmy podawanie (nie chciałam zaczynać iniekcji na weekend bo gdyby Saszka źle sie poczuła to całodobową klinike najbliżej mam 36km od domu)
Ale póki co dobrze zniosła maleńka te dawke początkową (oprócz grzebania w żyłce bo ona nie lubi zbyt jak sie jej coś przy łapkach robi)
[B]W ogóle od zabiegu Saszka jest znowu dawną sobą, interesuje sie zyciem domowym, macha swoim wielgachnym ogonkiem, ma świetny apetyt...[/B][/QUOTE]

I oby tak dalej :)

Posted

[quote name='kikou']tak, wszystkie leki doszły... dziękujemy
W ogóle od zabiegu Saszka jest znowu dawną sobą, interesuje sie zyciem domowym, macha swoim wielgachnym ogonkiem, ma świetny apetyt...[/QUOTE]

Super wieści !
To silna jest dziewczynka skoro dawkę uderzeniową dobrze znosi. \
Daszka była w stanie zni9eść połowę i to co 2 -3 dni.
Guzisko powinno najpierw zacząć mięknąć a potem się zmniejszać.

W razie potrzeby służę pomocą - choćby żeby Dr wywołać na tel bo on zabiegany jest :)

Posted

Dzielna Saszeńka :loveu:
Oby tak dalej :thumbs:

[B]Fiorsteinbock,[/B] gdzie się podziałaś cioteczko ???
Czy te 200 zł na amigdalinę dla Saszki od SKARPETY dotarło ???

Posted (edited)

Z mojego bazarku wyszło 117,5 zł :) zaraz puszczam przelew :] proszę o potwierdzenie otrzymania pieniążków na bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233056-KONIEC_Torba-i-drobiazgi_od-1-zł_na-chorą-Saszę_rozliczam?p=19750279#post19750279[/URL]

Edited by sharka
Posted

[quote name='egradska']ja też się przyłączę do trzymania kciuków[/QUOTE]

trzymajmy mocno !!!!
wkleję banerek Saszy - może się ktoś do pomocy przyłączy

Posted

[quote name='DONnka']Dzielna Saszeńka :loveu:
Oby tak dalej :thumbs:

[B]Fiorsteinbock,[/B] gdzie się podziałaś cioteczko ???
Czy te 200 zł na amigdalinę dla Saszki od SKARPETY dotarło ???[/QUOTE]
Fiorcia nie ma kompa

Posted (edited)

Jestem po regeneracji, transformacji i bóg wie czym jeszcze. W kazdym razie odzyskałam łączność ze swiatem i juz aktualizuję wpłaty na rzecz Saszki.

11.10 - Skarpeta Owczarkowa: 200zł
11.10 - Cantadorra: 60zł
12.10 - Aneta K - 30zł
17.10 - Bazarek Sharki: 117,50zł

Bardzo serdecznie dziękuję za wpłaty!
30zł od P. Anety jest deklaracją, więc to zapisuję na rzecz miesięcznej opłaty za DT a resztę przeznaczymy na spłatę amigdaliny.
Rozmawiałam w zeszłym tyg z Kasia, która była po dodatkowej konsultacji z wetem i zalecił aby zwiększyć dawkę amigdaliny do 5mg. Polecił również zastrzyki przeciwzapalne, których koszt to 200zł. Znajoma dowiadywała się w Berlinie i znalazła aptekę, która sprzedaje po 35eur ale potrzebna jest recepta. Jeśli uda jej się takową załatwić to kupi nam w Niemczech.
Zaraz zadzwonię do dziewczyn jak samopoczucie.

Edited by fiorsteinbock
Posted

[quote name='jaanka']Dziewczyny a może zmienić tylul wątku . Nie wiem na jaki ale może -ratujemy życie Saszy . Prosimy o pomoc ?[/QUOTE]

No własnie cos nie działa na dogo bo nie mogę zmienic tego tytulu - jedynie podtytul jest edytowalny. Pisałam o tym jakis czas temu :/

Posted

[quote name='sharka']Z mojego bazarku wyszło 117,5 zł :) zaraz puszczam przelew :] proszę o potwierdzenie otrzymania pieniążków na bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233056-KONIEC_Torba-i-drobiazgi_od-1-zł_na-chorą-Saszę_rozliczam?p=19750279#post19750279[/URL][/QUOTE]

proszę o potwierdzenie na bazarku :)

Posted

właśnie przelałam 205 zł z bazarku książkowego :)

Edytko, potwierdź proszę jak otrzymasz: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233038-ROZLICZAM%21-Antykwariat-na-leczenie-Saszki-do-13-10-2012-21-00/page19"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233038-ROZLICZAM%21-Antykwariat-na-leczenie-Saszki-do-13-10-2012-21-00/page19[/URL]

Posted

[quote name='Bjuta']Wyściskałam dziś Saszeńkę. Będą zdjęcia w ciągu paru dni, tylko muszę się ogarnąć. Słodka przylepa z niej! :)[/QUOTE]
byłaś u Saszki?? ale Ci fajnie :)

[quote name='wolf122']Dbajcie o Bidulę jak długo się da ,tak smutno...po wieści,że Cezarek odszedł...[/QUOTE]
:( :( :(