fiorsteinbock Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232998-Ubraniowo-dla-staruszki-z-guzem-do-10-10-12-godz-22-00-ZAPRASZAMY[/URL] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233038-Antykwariat-na-leczenie-Saszki-do-13-10-2012-21-00[/url] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233181-Mega-bazarek-różności-ciuszki-deco-buty-firanki-biżuteria-12-10-22-00[/URL] to bym zebrała i zaprosiła ponownie na bazarki Quote
fiorsteinbock Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 (edited) Uaktualniłam bannerek dla Saszki, częstuj się kto może :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/183579-SASZA-guz-na-podniebieniu-i-16zł-na-koncie!-Prosimy-o-wsparcie"][IMG]http://imageshack.us/a/img585/3219/saszka.jpg[/IMG][/URL] Mamy uzbierane na opakowanie amigdaliny, jednak pozostaje wciąż dług u weta za operację - 440zł. Cioteczka Selenga wystawiła nam allegro i myślę, aby uzyskane środki przeznaczyć na spłatę. Zrobię również wydarzenie na FB, do którego wykorzystam za zgodą mari23, konto Stowarzyszenia HelpAnimals. Jednak do organizacji ludzie mają większe zaufanie. Będzie dobrze! Byleby Saszka czuła się jak dawniej. Edited October 8, 2012 by fiorsteinbock Quote
Beta&Czata Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Biedna, piękna psica...Teraz jestem goła, jak święty turecki. Może pod koniec miesiąca coś wysupłam. Na razie zapisuję sobie, coby nie zgubić w natłoku tych wszystkich biednych ON-ków. Nadziąślaki to rzadka przypadłość u ON-ków. Biedna mała :shake:. Quote
fiorsteinbock Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Dzięki Dziewczyny, że zajrzałyście. Saszka ma dobra opiekę u kikou i w tym aspekcie jestesmy spokojne. Nie mamy jednak kompletu deklaracji, z miesiaca na miesiac kulejemy a teraz wydatki na leczenie nas dobija. Dlatego kazdy grosz jest ważny :) Quote
Alicja Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Dziewczyny , nie jestem w stanie pomóc sunieczce , mogę tylko wesprzeć dobrym słowem i pozytywnymi myślami ...czasmi muszę na swoje zdrowie wydać pieniądze :( Quote
fiorsteinbock Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='Alicja']Dziewczyny , nie jestem w stanie pomóc sunieczce , mogę tylko wesprzeć dobrym słowem i pozytywnymi myślami ...czasmi muszę na swoje zdrowie wydać pieniądze :([/QUOTE] O dobre słowo i obecność przychylnych zwierzakom duszyczek też walczymy i prosimy :) Quote
Zosia123 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Znam wątek Saszki "z widzenia"... bidulka... Na razie nie mogę obiecać wsparcia, mam 3 psiury na minusie... Quote
Pyrdka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Jestem u Saszki. Biedna psica. Finansowo nie wspomogę:-( Będę mocno kibicować i słać pozytywne fluidy. Quote
DONnka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Uaktualniłam bannerek dla Saszki, częstuj się kto może :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/183579-SASZA-guz-na-podniebieniu-i-16zł-na-koncie!-Prosimy-o-wsparcie"][IMG]http://imageshack.us/a/img585/3219/saszka.jpg[/IMG][/URL] [B]Mamy uzbierane na opakowanie amigdaliny, jednak pozostaje wciąż dług u weta za operację - 440zł.[/B] Cioteczka Selenga wystawiła nam allegro i myślę, aby uzyskane środki przeznaczyć na spłatę. Zrobię również wydarzenie na FB, do którego wykorzystam za zgodą mari23, konto Stowarzyszenia HelpAnimals. Jednak do organizacji ludzie mają większe zaufanie. Będzie dobrze! Byleby Saszka czuła się jak dawniej.[/QUOTE] Wracam do Saszeńki ze wstydem, że tak długo nie zaglądałam :oops: Taka dzielna z niej dziewczynka :loveu: Z całej siły trzymam za nią kciuki :thumbs: SKARPETA OWCZARKOWA przyznała jej wsparcie finansowe w kwocie 200 zł :multi: Na co najbardziej potrzebne są te pieniądze ??? Możemy wpłacić na konto lecznicy jako zaliczka za operację, możemy dofinansować kolejne opakowanie amigdaliny lub kupić dziewczynce dobrą karmę Decydujcie :) Quote
fiorsteinbock Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 DONka Cioteczko dobrze, że jesteś z nami! [B]Dofinansowanie bardzo nam się przyda! ogromnie dziękuję!!! Wydatków jest sporo a 200zł to solidny zastrzyk na wzmocnienie :)[/B] Wstrzymajmy się chwilę z podejmowaniem decyzji na co przeznaczymy, muszę porozmawiać z kikou jak ona to widzi. Co w pierwszej kolejnosci z tych pieniedzy pokryjemy. Quote
fiorsteinbock Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 (edited) [quote name='Cantadorra']Fiorstein, poproszę o nr konta na pw.[/QUOTE] Witaj Cioteczko, już wysyłam i z góry dziękuję za pomoc. Teraz o Saszce. Rozmawiałam przed chwilą z Kasią i wiadomości są dobre. Obecna forma jest o wiele lepsza niżeli przed operacją. Saszka na nowo zaczeła interesować się zyciem, otoczeniem. Ewidentnie widać poprawę! Z jedzeniem też sobie dobrze radzi, dzieli na porcje bo pobolewa ja gojąca rana ale nie jest to ten sam dyskomfort jaki był spowodowany guzem!! Bez dwóch zdań. Kasia umawiała się na konsultację z dr poleconym przez Ewa36 ale z powodu natłoku zajęć Pana Dr rozmowa została przesunięta na dziś, na 13. Może tym razem uda się wykraść parę minut z napiętego grafika. [SIZE=1]Rozliczenie[/SIZE] U Kasi na koncie zostało: z badań krwi 40zł moja darowizna 50zł wpłata od P.B. 250zł Ustaliłyśmy z Kasią, że ta kwota zostanie przeznaczona na uregulowanie długu [B]440zł[/B], zatem pozostanie nam do spłacenia [B]100zł[/B] Aby zapewnić ciągłość w dostarczaniu amigdaliny dla Saszki, reszta wpłat przeznaczamy na zakup zastrzyków - to jest priorytet. Edited October 9, 2012 by fiorsteinbock Quote
fiorsteinbock Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [quote name='DONnka']Wracam do Saszeńki ze wstydem, że tak długo nie zaglądałam :oops: Taka dzielna z niej dziewczynka :loveu: Z całej siły trzymam za nią kciuki :thumbs: SKARPETA OWCZARKOWA przyznała jej wsparcie finansowe w kwocie 200 zł :multi: Na co najbardziej potrzebne są te pieniądze ??? Możemy wpłacić na konto lecznicy jako zaliczka za operację, możemy dofinansować kolejne opakowanie amigdaliny lub kupić dziewczynce dobrą karmę Decydujcie :)[/QUOTE] Cioteczki, po uregulowaniu częsci naleznosci za operację zabraknie nam na pierwsze opak. amigdaliny, więc proponuję te 200zł przeznaczyć na zakup leku. Złożyłam już zamówienie w sklepie, czekam na odpowiedz. edit: własnie dostałam dane do wpłaty. Quote
sharka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 z mojego bazarku, który skończył się w niedzielę uzbierało się ok. 100 zł, czekam na wpłaty, myślę że w przyszłym tygodniu będę miała już wszystkie bo cioteczki są szybkie :) nr konta mam z niedawnego bazarku Quote
fiorsteinbock Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 (edited) Wielkie dzięki Cioteczko! Zapłaciłam za 2 opakow. amigdaliny, zastrzyki zostaną jeszcze dzisiaj wysłane do Kikou. Koszt z przesyłką [B]910zł[/B] [B]forgetmenot[/B] - Saszka dostała Twoją paczuszkę!!! Bardzo, bardzo dziękujemy :) Edited October 9, 2012 by fiorsteinbock Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 I ja odwiedzam naszą dzielną bohaterkę ......... Quote
fiorsteinbock Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Dzielną i bardzo mądrą :) Taka jest własnie nasza Saszka :) Mój bazarek jeszcze trwa, choć szału nie ma...:/ Na chwile obecna mamy uzbierany 151zł i chyba na tym niestety sie zakonczy. Quote
inga.mm Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Mój bazarek jeszcze trwa, choć szału nie ma...:/ Na chwile obecna mamy uzbierany 151zł i chyba na tym niestety sie zakonczy.[/QUOTE] i tak nieźle Quote
fiorsteinbock Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Zbieram sie do utworzenia bazarku ogloszeniowego, to bedzie mój debiut :/ Mam nadzieje, że nie polegne po pierwszej edycji. Quote
bela51 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Czy Kikou udało sie porozmawiac z doktorem ? Quote
fiorsteinbock Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Nie wiem. Rozmawiałam z kikou ok. 15 stej i wciąz nie mogla sie skontaktować z wetem, nie odbierał telefonu. Quote
Recommended Posts