kaa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Mysza2']Justynko jeszcze ajlii 10 stała więc brakuje tylko 70.[/QUOTE] ajii deklaruje stałą do końca wakacji ;) Quote
kaa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='wasabi81']Jestem na zaproszenie Mysza2! Deklaruje 20zl miesiecznie- narazie do konca roku! Prosze o nr konta na PW i dodatkowo SWIFT banku na przelew zagraniczny!! Calusy dla Volwerinka:loveu:[/QUOTE] Dziewczyny, nie miałam do czynienia z przelewami zagranicznymi, prosze wyjaśnijcie mi co to jest SWIFT ? i gdzie go mam szukać? Quote
viola005 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Swift Code albo BIC to jest 8-literowa nazwa skladajaca sie z kodowanej 4-literowej nazwy banku + 2-literowy kod kraju + 2-literowy kod miasta lub oddzialu banku. Np Citibank w Gdansku ma BIC (Swift) CITIPLPX Kazdy rachunek bankowy posiada swoj BIC, trzeba prosic bank o jego podanie (telefon wystarczy). Pani Kasiu, dziekuje za przeslanie konta, jutro zawiadomie siostre,zeby wyslala przelewem internetowym. Badzmy dobrej mysli, Wolverine. Quote
Mysza2 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='kaa']Dziewczyny, nie miałam do czynienia z przelewami zagranicznymi, prosze wyjaśnijcie mi co to jest SWIFT ? i gdzie go mam szukać?[/QUOTE] Kaa na stronach internetowych banków na ogół swift jest na pierwszej głównej stronie podawany np bakk PKO BP ma BPKOPLPW . Jak wejdziesz na [url]www.pkobp.pl[/url] to na samym dole jest podany. Inne banki mają w różnych miejscach. Jak nie znajdziesz to można zadzwonić na infolinię. Quote
TERESA BORCZ Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 w innych brak 30 zł jednorazowe odemnie , w stałych jest 5 wpłacone na 4 miesiące. NARAZIE.mam nadzieję że przelew dotarł. Quote
Mysza2 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Do góry Volwerinku wpadam dzisiaj tylko na chwilkę bo nie będzie długo przy kompie. Cioteczki zaglądajcie do Volwerinka Quote
kaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']w innych brak 30 zł jednorazowe odemnie , w stałych jest 5 wpłacone na 4 miesiące. NARAZIE.mam nadzieję że przelew dotarł.[/QUOTE] Pani Tereso wszystko jest na bieżąco w 2 poście , Pani wpłata była wpisana 11.05. dziękujemy. ;) Quote
jusstyna85 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Ja będę wpisywała w 1. post tylko deklaracje stałe i jednorazowe...rozliczenie jest w 2. poście... Quote
viola005 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Pozdrawiam Wolverina i zycze polepszenia stanu zdrowia. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich opiekujacych sie nim. Quote
Kroook Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dziękuję za zaproszenie, póki co mogę tylko podnieść. Quote
sylwija Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 przelew zrobiony. Kiedy psiak zostanie zabrany ze schronu? I jak on się czuje w ogóle ? Quote
Mysza2 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja też już jestem zaglądając z nadzieją że przybyło trochę kaski a tu nic :(. Teraz muszę popracować ale wieczorem zaczynam szukać nowych dobrych cioteczek Quote
Mysza2 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='sylwija']przelew zrobiony. Kiedy psiak zostanie zabrany ze schronu? I jak on się czuje w ogóle ?[/QUOTE] Volwerinka zabrać będzie można jak będziemy mieć 380 zł stałych deklaracji (300 DT + 80 karma), bo te czasowe albo jednorazowe trzeba przeznaczyć na leczenie, które będzie długie. Na razie stałych jest 300 zł. Musimy mieć stałe deklaracje bo ze względu na jego stan długo będzie musiał być w DT zanim będzie można mu szukać DS. Kaa obiecała wrzucić filmik żeby pokazać jak się porusza. Quote
sylwija Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ech, biedny on jest :( Mam nadzieje, ze szybko resztę się uda uzbierać, bo na pewno szybciej w warunkach DT by dochodził do zdrowia i formy lepszej psychicznej Quote
bela51 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Mysza2']Ja też już jestem zaglądając z nadzieją że przybyło trochę kaski a tu nic :(. Teraz muszę popracować ale wieczorem zaczynam szukać nowych dobrych cioteczek[/QUOTE] Ja też z nadzieją zaglądam, a tu... ubyło, zamiast przybywac kasy... Quote
jusstyna85 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Mysza2 ma dobrą rękę do wysyłania PW...:) brakuje 80 zł... Quote
dota&koka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 jestem dzięki cioci Mysza2 :) dołożę 5 zeta/mies więcej nie dam rady,przepraszam :( Quote
Mysza2 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Kochana cioteczko , bardzo bardzo dziękujemy, każda złotówka się liczy bo już tak mało brakuje. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts