Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Justynko jeszcze ajlii 10 stała więc brakuje tylko 70.[/QUOTE]

ajii deklaruje stałą do końca wakacji ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wasabi81']Jestem na zaproszenie Mysza2!
Deklaruje 20zl miesiecznie- narazie do konca roku!
Prosze o nr konta na PW i dodatkowo SWIFT banku na przelew zagraniczny!!

Calusy dla Volwerinka:loveu:[/QUOTE]

Dziewczyny, nie miałam do czynienia z przelewami zagranicznymi, prosze wyjaśnijcie mi co to jest SWIFT ? i gdzie go mam szukać?

Posted

Swift Code albo BIC to jest 8-literowa nazwa skladajaca sie z kodowanej 4-literowej nazwy banku + 2-literowy kod kraju + 2-literowy kod miasta lub oddzialu banku. Np Citibank w Gdansku ma BIC (Swift) CITIPLPX

Kazdy rachunek bankowy posiada swoj BIC, trzeba prosic bank o jego podanie (telefon wystarczy).

Pani Kasiu, dziekuje za przeslanie konta, jutro zawiadomie siostre,zeby wyslala przelewem internetowym.
Badzmy dobrej mysli, Wolverine.

Posted

[quote name='kaa']Dziewczyny, nie miałam do czynienia z przelewami zagranicznymi, prosze wyjaśnijcie mi co to jest SWIFT ? i gdzie go mam szukać?[/QUOTE]
Kaa na stronach internetowych banków na ogół swift jest na pierwszej głównej stronie podawany np bakk PKO BP ma BPKOPLPW . Jak wejdziesz na [url]www.pkobp.pl[/url] to na samym dole jest podany. Inne banki mają w różnych miejscach. Jak nie znajdziesz to można zadzwonić na infolinię.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']w innych brak 30 zł jednorazowe odemnie , w stałych jest 5 wpłacone na 4 miesiące. NARAZIE.mam nadzieję że przelew dotarł.[/QUOTE]

Pani Tereso wszystko jest na bieżąco w 2 poście , Pani wpłata była wpisana 11.05. dziękujemy. ;)

Posted

Ja też już jestem zaglądając z nadzieją że przybyło trochę kaski a tu nic :(.
Teraz muszę popracować ale wieczorem zaczynam szukać nowych dobrych cioteczek

Posted

[quote name='sylwija']przelew zrobiony. Kiedy psiak zostanie zabrany ze schronu? I jak on się czuje w ogóle ?[/QUOTE]
Volwerinka zabrać będzie można jak będziemy mieć 380 zł stałych deklaracji (300 DT + 80 karma), bo te czasowe albo jednorazowe trzeba przeznaczyć na leczenie, które będzie długie. Na razie stałych jest 300 zł. Musimy mieć stałe deklaracje bo ze względu na jego stan długo będzie musiał być w DT zanim będzie można mu szukać DS.
Kaa obiecała wrzucić filmik żeby pokazać jak się porusza.

Posted

ech, biedny on jest :(
Mam nadzieje, ze szybko resztę się uda uzbierać, bo na pewno szybciej w warunkach DT by dochodził do zdrowia i formy lepszej psychicznej

Posted

[quote name='Mysza2']Ja też już jestem zaglądając z nadzieją że przybyło trochę kaski a tu nic :(.
Teraz muszę popracować ale wieczorem zaczynam szukać nowych dobrych cioteczek[/QUOTE]
Ja też z nadzieją zaglądam, a tu... ubyło, zamiast przybywac kasy...

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Kochana cioteczko , bardzo bardzo dziękujemy, każda złotówka się liczy bo już tak mało brakuje.
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: