jostel5 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Fifi jest- przy wszystkich swoich dolegliwościach-ślepaczkiem i faktycznie w nowym miejscu,w kojcu, nawet ogrzewanym,mógłby być przerażony...Ale gdzieś to miejsce dla niego musi być! Dogotuję zupę i zacznę szukać... Quote
elmira Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jostel. poczekajmy najpierw na badania i opinię weterynarza. Jeżeli okaże się, że Fifi nie przetrzyma transportu, to i tak z wybranego miejsca moga wyjść nici. Po wizycie będziemy wiedziały, w jakim jest stanie i chyba wtedy będzie można podjąć sensowniejsza decyzję. Oczywiście ja tylko radzę, a decyzja należy do Was. Quote
Lionees Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 elmira napisał(a):Jostel. poczekajmy najpierw na badania i opinię weterynarza. Jeżeli okaże się, że Fifi nie przetrzyma transportu, to i tak z wybranego miejsca moga wyjść nici. W sumie masz rację Elmirko,ale ja byłabym za wstępnym szukaniem miejsca.Myślę,że Fifi nie jest na tyle umierający,żeby nie przetrzymać jazdy samochodem.A miejsce zawsze łatwiej odmówić niż znaleźć.Zresztą przeciez nie możemy go zostawić w tym schronisku:-( Quote
jostel5 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Renata5 napisał(a):W sumie masz rację Elmirko,ale ja byłabym za wstępnym szukaniem miejsca.Myślę,że Fifi nie jest na tyle umierający,żeby nie przetrzymać jazdy samochodem.A miejsce zawsze łatwiej odmówić niż znaleźć.Zresztą przeciez nie możemy go zostawić w tym schronisku:-( Fifi ma jeszcze w sobie ducha i wolę życia-tak myślę! Przecież szczekał na Ciebie ,Elmirko,ile sił ,a że się przy tym zsikał? No,cóż-jest chory... W sobotę albo na początku przyszłego tygodnia wybierzemy się na kompleksowy przegląd Fifiego, a dom i tak chyba się do tego czasu nie znajdzie...:shake: Elmira-dostałaś mojego emaila? Quote
elmira Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dostałam. Mam nadzieje, że wszystko się pomyślnie ułoży. Mocno trzymam za to kciuki:) Macie rację z tym dt. Żeby tylko cos się dla malucha znalazło:) Quote
Syla Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Witam.Nie dostałam jeszcze na PW danych do wysyłki dla Fifiaczka.Czekam i pozdrawiam serdecznie. Quote
Onaa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A może u Astaroth ? Tylko nie wiem jak tam jest dla starszych piesków. Quote
jostel5 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dogo07 napisał(a):A może u Astaroth ? Tylko nie wiem jak tam jest dla starszych piesków. Sprawdzałam...nie ma miejsca :( Quote
kinga_kinga7 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Przyszły mi wpłaty na Fifiego od: Syla-20 zł Ketunia-100 zł DZIĘKUJEMY! Quote
elmira Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 :) super. Ale śmiesznie forum teraz wygląda. Ciekawe czy działa lepiej?;) Quote
kinga_kinga7 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 elmira napisał(a)::) super. Ale śmiesznie forum teraz wygląda. Ciekawe czy działa lepiej?;) No:) troche tak dziwnie Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jesteśmy.Co ja mogę?Gdyby Gucio był inny,gdyby..gdyby,,gdyby.. Będę zaglądać,bo najbardziej mi żal właśnie takich biedaków co z życia nic nie miało a i koniec przychodzi samotny. E/W Quote
kinga_kinga7 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 waldi481 napisał(a):Jesteśmy.Co ja mogę?Gdyby Gucio był inny,gdyby..gdyby,,gdyby.. Będę zaglądać,bo najbardziej mi żal właśnie takich biedaków co z życia nic nie miało a i koniec przychodzi samotny. E/W Dzięki,że jesteś Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 My nie mamy pretensji do Gucia-to jest napewno nasza wina tylko ogarnia człowieka żal,że nie może przez to dać domu jeszcze innemu psu. --------- A z innej ,,beczki,,-odezwali się w sprawie budy czy nie? E/W Quote
jostel5 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Oj,biedaku! Pusto,nie ma domu...Niech się ktoś nad tobą zlituje... Quote
elmira Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Mi przyszedł do głowy jeszcze hotelik dla staruszków u ZuziaM. Nie wiem, co prawda, czy ona ma miejsca, ale wiem, że ona bierze staruszki i pieski niepełnosprawne, może do niej napisac? Quote
Lionees Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 elmira napisał(a):Mi przyszedł do głowy jeszcze hotelik dla staruszków u ZuziaM. Nie wiem, co prawda, czy ona ma miejsca, ale wiem, że ona bierze staruszki i pieski niepełnosprawne, może do niej napisac? Elmirko,ale u Zuzi to Fifi poszedłby do budy w kojcu,bo Zuzia ma tylko takie miejsca Quote
elmira Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Renata5 napisał(a):Elmirko,ale u Zuzi to Fifi poszedłby do budy w kojcu,bo Zuzia ma tylko takie miejsca Jakoś ostatnio wpadł mi w oczy tytuł wątku o tym hoteliku. Nie wiedziałam. Quote
Lionees Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 elmira napisał(a):Jakoś ostatnio wpadł mi w oczy tytuł wątku o tym hoteliku. Nie wiedziałam. To juz lepiej o niebo do Kikou,bo tam psiaki normalnie w domu są Quote
Recommended Posts