Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fifi jest- przy wszystkich swoich dolegliwościach-ślepaczkiem i faktycznie w nowym miejscu,w kojcu, nawet ogrzewanym,mógłby być przerażony...Ale gdzieś to miejsce dla niego musi być! Dogotuję zupę i zacznę szukać...

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jostel. poczekajmy najpierw na badania i opinię weterynarza. Jeżeli okaże się, że Fifi nie przetrzyma transportu, to i tak z wybranego miejsca moga wyjść nici.

Po wizycie będziemy wiedziały, w jakim jest stanie i chyba wtedy będzie można podjąć sensowniejsza decyzję.
Oczywiście ja tylko radzę, a decyzja należy do Was.

Posted

elmira napisał(a):
Jostel. poczekajmy najpierw na badania i opinię weterynarza. Jeżeli okaże się, że Fifi nie przetrzyma transportu, to i tak z wybranego miejsca moga wyjść nici.

W sumie masz rację Elmirko,ale ja byłabym za wstępnym szukaniem miejsca.Myślę,że Fifi nie jest na tyle umierający,żeby nie przetrzymać jazdy samochodem.A miejsce zawsze łatwiej odmówić niż znaleźć.Zresztą przeciez nie możemy go zostawić w tym schronisku:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
W sumie masz rację Elmirko,ale ja byłabym za wstępnym szukaniem miejsca.Myślę,że Fifi nie jest na tyle umierający,żeby nie przetrzymać jazdy samochodem.A miejsce zawsze łatwiej odmówić niż znaleźć.Zresztą przeciez nie możemy go zostawić w tym schronisku:-(

Fifi ma jeszcze w sobie ducha i wolę życia-tak myślę! Przecież szczekał na Ciebie ,Elmirko,ile sił ,a że się przy tym zsikał? No,cóż-jest chory...
W sobotę albo na początku przyszłego tygodnia wybierzemy się na kompleksowy przegląd Fifiego, a dom i tak chyba się do tego czasu nie znajdzie...:shake:

Elmira-dostałaś mojego emaila?

Posted

Dostałam. Mam nadzieje, że wszystko się pomyślnie ułoży. Mocno trzymam za to kciuki:)

Macie rację z tym dt. Żeby tylko cos się dla malucha znalazło:)

Guest Elżbieta481
Posted

Jesteśmy.Co ja mogę?Gdyby Gucio był inny,gdyby..gdyby,,gdyby..
Będę zaglądać,bo najbardziej mi żal właśnie takich biedaków co z życia nic nie miało a i koniec przychodzi samotny.
E/W

Posted

waldi481 napisał(a):
Jesteśmy.Co ja mogę?Gdyby Gucio był inny,gdyby..gdyby,,gdyby..
Będę zaglądać,bo najbardziej mi żal właśnie takich biedaków co z życia nic nie miało a i koniec przychodzi samotny.
E/W

Dzięki,że jesteś

Guest Elżbieta481
Posted

My nie mamy pretensji do Gucia-to jest napewno nasza wina tylko ogarnia człowieka żal,że nie może przez to dać domu jeszcze innemu psu.
---------
A z innej ,,beczki,,-odezwali się w sprawie budy czy nie?
E/W

Posted

Mi przyszedł do głowy jeszcze hotelik dla staruszków u ZuziaM. Nie wiem, co prawda, czy ona ma miejsca, ale wiem, że ona bierze staruszki i pieski niepełnosprawne, może do niej napisac?

Posted

elmira napisał(a):
Mi przyszedł do głowy jeszcze hotelik dla staruszków u ZuziaM. Nie wiem, co prawda, czy ona ma miejsca, ale wiem, że ona bierze staruszki i pieski niepełnosprawne, może do niej napisac?

Elmirko,ale u Zuzi to Fifi poszedłby do budy w kojcu,bo Zuzia ma tylko takie miejsca

Posted

Renata5 napisał(a):
Elmirko,ale u Zuzi to Fifi poszedłby do budy w kojcu,bo Zuzia ma tylko takie miejsca

Jakoś ostatnio wpadł mi w oczy tytuł wątku o tym hoteliku. Nie wiedziałam.

Posted

elmira napisał(a):
Jakoś ostatnio wpadł mi w oczy tytuł wątku o tym hoteliku. Nie wiedziałam.

To juz lepiej o niebo do Kikou,bo tam psiaki normalnie w domu są