Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jostel5']Dzieki,Elmirku! Biorę się za rozliczenia...Jak mi to wyjdzie,nie wiem,ale efekt zobaczycie w pierwszym poście...

Już! Bardzo proszę wszystkich darczyńców Fifka o wnikliwą analizę rozliczeń na pierwszej stronie wątku! Kinguś-Ciebie przede wszystkim,bo Ty trzymasz bank-SPRAWDŹ!

Trudność polega na tym,że nie bardzo wiem,co rozliczam,bo nie mam wpłat i wypłat przed nosem-bazuję na postach Kingi i niewątpliwie mogę wiele schrzanić!:oops::shake:

Jeśli o kimś zapomniałam-proszę alarmować,ale się nie złościć:) -wyrównam!

Kinguś,są jakieś nowe wpłaty? Elmirze trzeba przelać wyrównanie+awansem na żarełko...No i kończy się sucha karma-musimy uzupełnić zapasik...
nowych wpłat nie ma.Elmirko zaraz prześlę Ci pieniążki:)

Posted

wasabi81 napisał(a):
Warto bylo czekac na filmiki!!! Sa rewelacyjne:multi:

Faktycznie-są!:)

Patrzę sobie na zdjęcia Fifka i filmiki z jego udziałem i albo mam omamy,albo psiutek ma jakieś mniej mleczne oczka...To możliwe?

Posted

Kapsel napisał(a):
A on miał mieć obróżkę z diamencikami? :smile:

Się obróciła obróżka. Ale diamenty są;)

Edit:

Jostel, mi się też wydaje, ale nie wiem, czy to możliwe.

Ogonek2 on chyba nie wie jak smakują, ale poczuł jak pachną;)

Olcia, no przerąbane ma dziadeczek. Duże to jeszcze coś dostaną niezdrowego, ale u niego wiadomo jak to się skończy;)

Posted

majku33krakow napisał(a):
niewiem.a musi?

No pewnie majku, że musi:) W końcu Ty też jesteś osobą dzięki której Fifcio ma to, co najlepsze.

Majku, weterynarz powiedział, że nie jest konieczne badanie moczu na cito, ponieważ pies nie sprawia wrażenia chorego, poprawił się pod względem wagi, oraz stanu ogólnego. W związku z tym, ze od maja byłam już u tego lekarza kilka razy, to ma on porównanie. I nie martw się. Tak, jak obiecałam, jeżeli zauważę, że coś z małym nie tak, to w ciągu 10 min w ciągu dnia, a max. 30 w nocy (lecznica całodobowa w Warszawie) Fifka zobaczy lekarz.

Posted

Dobrze rzekłaś!:) Pamiętam,co mówił wet Iwanicki,który robił Fifkowi "paskową" analizę moczu i nic nie wykrył. Podobno Fifi akurat nerki ma młodsze od jego wieku faktycznego (2 m-ce temu).Wet powiedział,że w najgorszym stanie jest kręgosłup naszego staruszka ,a wszystkie inne organy-w normie wiekowej.

Dr Iwanicki to bardzo dobry weterynarz i -jeśli zechcecie sprawdzić na wątku- wszystkie dotychczasowe wizyty w lecznicach potwierdziły jego diagnozę (oczywiście BEZ chorej trzustki) :)

Posted

jostel5 napisał(a):
Dobrze rzekłaś!:) Pamiętam,co mówił wet Iwanicki,który robił Fifkowi "paskową" analizę moczu i nic nie wykrył. Podobno Fifi akurat nerki ma młodsze od jego wieku faktycznego (2 m-ce temu).Wet powiedział,że w najgorszym stanie jest kręgosłup naszego staruszka ,a wszystkie inne organy-w normie wiekowej.

Dr Iwanicki to bardzo dobry weterynarz i -jeśli zechcecie sprawdzić na wątku- wszystkie dotychczasowe wizyty w lecznicach potwierdziły jego diagnozę (oczywiście BEZ chorej trzustki) :)

Hehehe;)

Babcia mojego Tz-ta też chwali doktora Iwanickiego. Leczyła u niego swoją kotkę.

Edit: Może i Fifi miał taką dietę? Teraz nie ma i u mnie też nie śmierdzi:p

http://www.dogomania.pl/threads/175266-Opalik-nie-umrze-na-metrze-kwadratowym-posadzki!-Potrzeba-DEKLARACJI!-Daj-cho%C4%87-5z%C5%82!/page100?p=15072559#post15072559

Porażka na całej linii. Skarmiać psa pączkiem.

Posted

Bez lekarza, ze złą wstępną diagnozą. Co za podłość, a zwłaszcza u takiej miłośniczki dziadziów.

Tak, jestem złośliwa, ale Ty poprzednia "opiekunko" nie możesz przyznać się do winy i Twoje docinki już mi bokiem wyłażą.

Posted

Pewnie nie...Poza tym już przecież ktoś napisał,że to ściema ,by "Fifi nagle u Ciebie wyzdrowiał" ;)

Proszę Państwa-chory pies nie biega,nie je,nie przybiera na wadze,jest smutny i wycofany!
Fifi natomiast-akurat odwrotnie! :)
Dziękuję,Elmirku!:)