majku33krakow Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 ten ruben tabs ja mam opakowanie,to jest na polepszenie apetytu. Quote
majku33krakow Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='majku33krakow']ten ruben tabs ja mam opakowanie,to jest na polepszenie apetytu.on ma zly apetyt?,zabardzo tez nie moze przytyc Quote
elmira Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Majku, Fifi ma rewelacyjjny apetyt. Pewnie, gdybym dawała mu dwa razy tyle jedzenia, to by zjadł. :) Quote
kinga_kinga7 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='jostel5']Dzieki,Elmirku! Biorę się za rozliczenia...Jak mi to wyjdzie,nie wiem,ale efekt zobaczycie w pierwszym poście... Już! Bardzo proszę wszystkich darczyńców Fifka o wnikliwą analizę rozliczeń na pierwszej stronie wątku! Kinguś-Ciebie przede wszystkim,bo Ty trzymasz bank-SPRAWDŹ! Trudność polega na tym,że nie bardzo wiem,co rozliczam,bo nie mam wpłat i wypłat przed nosem-bazuję na postach Kingi i niewątpliwie mogę wiele schrzanić!:oops::shake: Jeśli o kimś zapomniałam-proszę alarmować,ale się nie złościć:) -wyrównam! Kinguś,są jakieś nowe wpłaty? Elmirze trzeba przelać wyrównanie+awansem na żarełko...No i kończy się sucha karma-musimy uzupełnić zapasik... nowych wpłat nie ma.Elmirko zaraz prześlę Ci pieniążki:) Quote
elmira Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Fifi chce chipsy. [video=youtube;Ni--Woy_sIs]http://www.youtube.com/watch?v=Ni--Woy_sIs[/video] http://www.youtube.com/watch?v=Ni--Woy_sIs Fifi chce kiełbaskę;) [video=youtube;RFimG8kkEK8]http://www.youtube.com/watch?v=RFimG8kkEK8[/video] http://www.youtube.com/watch?v=RFimG8kkEK8 Fifi w drodze do lekarza: Quote
elmira Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [video=youtube;sYAvD0stlXY]http://www.youtube.com/watch?v=sYAvD0stlXY[/video] Quote
Nes2009 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Nie mam pojęcia o czym Fifi szczekał, ale Diego przybiegł i zaczął tak żałośnie szczekać do monitora. Też mu się zachciało kiełbasy? Quote
kinga_kinga7 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Super filmiki!! A Fifi w nowej obróżce wygląda rewelacyjnie:loveu: Quote
elmira Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Na filmiku z kiełbaską oryginalny podkład robi moje dziecko;) A Fifi potrafi się awanturować o jedzenie, oj potrafi:) Quote
wasabi81 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Warto bylo czekac na filmiki!!! Sa rewelacyjne:multi: Quote
jostel5 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 wasabi81 napisał(a):Warto bylo czekac na filmiki!!! Sa rewelacyjne:multi: Faktycznie-są!:) Patrzę sobie na zdjęcia Fifka i filmiki z jego udziałem i albo mam omamy,albo psiutek ma jakieś mniej mleczne oczka...To możliwe? Quote
Kapsel Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 A on miał mieć obróżkę z diamencikami? :smile: Quote
ogonek2 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 a skąd Fifi wie jak smakują chipsy ....? :cool3: Quote
łolkiee Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Monika! znęcasz się nad fifkiem! najpierw chipsy potem kiełbaska, znęcasz się. on tak ładnie prosi a wy nic...... Quote
elmira Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kapsel napisał(a):A on miał mieć obróżkę z diamencikami? :smile: Się obróciła obróżka. Ale diamenty są;) Edit: Jostel, mi się też wydaje, ale nie wiem, czy to możliwe. Ogonek2 on chyba nie wie jak smakują, ale poczuł jak pachną;) Olcia, no przerąbane ma dziadeczek. Duże to jeszcze coś dostaną niezdrowego, ale u niego wiadomo jak to się skończy;) Quote
majku33krakow Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 elmirko złapałas mu mocz,zbadasz go wkoncu? Quote
jostel5 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Majku,przejrzyj -proszę-na pierwszej stronie rozliczenie...Zgadza Ci się wszystko? Quote
łolkiee Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Majku, złapanie moczu od psa nie jest tak łatwe, u suczki łatwiej bo ona leje a nie pod sikuje jak pies ;) Quote
elmira Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 majku33krakow napisał(a):niewiem.a musi? No pewnie majku, że musi:) W końcu Ty też jesteś osobą dzięki której Fifcio ma to, co najlepsze. Majku, weterynarz powiedział, że nie jest konieczne badanie moczu na cito, ponieważ pies nie sprawia wrażenia chorego, poprawił się pod względem wagi, oraz stanu ogólnego. W związku z tym, ze od maja byłam już u tego lekarza kilka razy, to ma on porównanie. I nie martw się. Tak, jak obiecałam, jeżeli zauważę, że coś z małym nie tak, to w ciągu 10 min w ciągu dnia, a max. 30 w nocy (lecznica całodobowa w Warszawie) Fifka zobaczy lekarz. Quote
jostel5 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Dobrze rzekłaś!:) Pamiętam,co mówił wet Iwanicki,który robił Fifkowi "paskową" analizę moczu i nic nie wykrył. Podobno Fifi akurat nerki ma młodsze od jego wieku faktycznego (2 m-ce temu).Wet powiedział,że w najgorszym stanie jest kręgosłup naszego staruszka ,a wszystkie inne organy-w normie wiekowej. Dr Iwanicki to bardzo dobry weterynarz i -jeśli zechcecie sprawdzić na wątku- wszystkie dotychczasowe wizyty w lecznicach potwierdziły jego diagnozę (oczywiście BEZ chorej trzustki) :) Quote
elmira Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 jostel5 napisał(a):Dobrze rzekłaś!:) Pamiętam,co mówił wet Iwanicki,który robił Fifkowi "paskową" analizę moczu i nic nie wykrył. Podobno Fifi akurat nerki ma młodsze od jego wieku faktycznego (2 m-ce temu).Wet powiedział,że w najgorszym stanie jest kręgosłup naszego staruszka ,a wszystkie inne organy-w normie wiekowej. Dr Iwanicki to bardzo dobry weterynarz i -jeśli zechcecie sprawdzić na wątku- wszystkie dotychczasowe wizyty w lecznicach potwierdziły jego diagnozę (oczywiście BEZ chorej trzustki) :) Hehehe;) Babcia mojego Tz-ta też chwali doktora Iwanickiego. Leczyła u niego swoją kotkę. Edit: Może i Fifi miał taką dietę? Teraz nie ma i u mnie też nie śmierdzi:p http://www.dogomania.pl/threads/175266-Opalik-nie-umrze-na-metrze-kwadratowym-posadzki!-Potrzeba-DEKLARACJI!-Daj-cho%C4%87-5z%C5%82!/page100?p=15072559#post15072559 Porażka na całej linii. Skarmiać psa pączkiem. Quote
jostel5 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Fakt! To : "nie śmierdzi" jakoś mną nieprzyjemnie wstrząsnęło! Pies jest stary,był chory,miał prawo...! Quote
elmira Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Bez lekarza, ze złą wstępną diagnozą. Co za podłość, a zwłaszcza u takiej miłośniczki dziadziów. Tak, jestem złośliwa, ale Ty poprzednia "opiekunko" nie możesz przyznać się do winy i Twoje docinki już mi bokiem wyłażą. Quote
jostel5 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Pewnie nie...Poza tym już przecież ktoś napisał,że to ściema ,by "Fifi nagle u Ciebie wyzdrowiał" ;) Proszę Państwa-chory pies nie biega,nie je,nie przybiera na wadze,jest smutny i wycofany! Fifi natomiast-akurat odwrotnie! :) Dziękuję,Elmirku!:) Quote
Recommended Posts