Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majku, napisałam tylko o stanie Fifka, jakim go zastałam po odbiorze z "hoteliku" u Renata5.

Teraz już nie mam wątpliwości. Ten pies chce i potrafi żyć:)

Posted

Wtedy-o ile dobrze pamiętam-również Twój TZ był zszokowany stanem Fifka. On też przecież bał się ,że trzeba będzie podjąć tę straszną decyzję,by Fifi nie cierpiał.

Posted

hWtedy, po "hoteliku" Fifi nadawał się pod iglę. Pies miał zastane mięśnie, nie był u weterynarza, podczas dolegliwości przez miesiąc. A Pani właścicielka "hotelu" płakała, że FUGi się jej odbarwiają. Anioł miłosierdzia, a nie wezwał lekarza do cierpiącego psa! Żenada i wstyd.Oraz kasa, jaką Ikona Dogo ma za każdego staruszka, który u niej wegetuje

Posted

Majku, jeżeli nikt problematycznego psa nie weźmie, to weźmie go Renata.

I po raz kolejny wypada mi apelować o rozwagę. Jak ktoś chce dawać na ten "hoteik" psy, to jego wybór i odpowiedzialność.AC

Posted

[quote name='elmira']Majku, jeżeli nikt problematycznego psa nie weźmie, to weźmie go Renata.

I po raz kolejny wypada mi apelować o rozwagę. Jak ktoś chce dawać na ten "hoteik" psy, to jego wybór i odpowiedzialność.AC

nie uwazasz ze to nasza wina była ze go nie wzielismy wczesniej do lekaza?to my bylismy opiekunami fifka(jestesmy dalej)

Posted

majku33krakow napisał(a):
[quote name='elmira']Majku, jeżeli nikt problematycznego psa nie weźmie, to weźmie go Renata.

nie uwazasz ze to nasza wina była ze go nie wzielismy wczesniej do lekaza?to my bylismy opiekunami fifka(jestesmy dalej)

Posted

ie uważam za stosowne przepraszać Renatke pinć. Nawet raz ta Pani nie zapytała, co z Fifkiem. Dla tek Pani stary pies, to sztuka, za którego dostje kasę. I czy w przedpokoju, czy w toalacie 200-300 leci. Ale zrobiłaś biznes Renato.

Posted

Dupka nie będzie na razie pokazywana;), ponieważ jest smarowana linomagiem:) Podrażniło mu rozwolnienie odbyt i mamy o niego dbać.

czy fifi ma juz jedzonko?

Dostałam info od firmy kurierskie "Siódemka", że karma została nadana 29.07, przekazanie w KRK nastąpiło 30.07. Z tego wynika, że karma dotrze w poniedziałek.

Edit: Fifi znów ma rozwolnienie:shake: Biedak mały.

Dziewczyny, róbmy brain storm i wymyślmy, co mu szkodzi.

Fifi dostaje gotowane mięso z indyka. Bez tłuszczu. Do tego: Karsivan, Wit B, esentiale forte, Artresan i Nifuroksazyd.

Co może być nie tak? Co powoduje rozwolnienia? Weterynarz powiedział, że te leki nie powinny powodować rozwolnienia. No na prawdę nie wiem.

Pomimo tego Fifi ma dobry humor, widać, że nie cierpi, ale co dalej cholerka???

Posted

[quote name='gameta']ja stawiam na witaminę - spróbuj eliminacyjnie, odstawiaj na trzy dni każdy z leków a resztę dawaj, w końcu będzie wiadomo

Chciałabym,abyś miała rację! Elmirko,może rzeczywiście metoda eliminacji coś rozjaśni...?

Posted

Z nim jest dobrze:) Nie ma przewlekłej biegunki. Załatwia się raz dziennie, ale dzisiaj na rzadko. Poza tym ma dobry humor. Dziadował dzisiaj przy stole. Teraz szczeka;)

Posted

Uprzedzę;) Ale Majku Fifi ode mnie nie wyleci. Za co ma wylecieć? Że ma kłopoty ze zdrowiem? No co Ty? Mi zależy, żeby mu pomóc,a nie żeby go wyrzucać:)

Posted

elmirko ale jakby fifi MIAŁ WYPAD OD CIEBIE,uprzedz tydzien przed .oki?

No,co Ty,Majku,piszesz!:-o Aż mi ciarki przeszły po grzbiecie! Elmira żadnego psa nie skaże NA WYPAD ,skoro podjęła się nad nim opieki...ŻADNEGO!
Fifi naprawdę miał szczęście,że Elmira go w tym schronisku zobaczyła,a później-wiadomo co...
Myślałam,że już ją pod tym względem znasz!:roll: