Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie. Cały czas mam zalaną. Wody gruntowe są na wysokim poziomie i cały czas mamy czym podlewać ogródek;)

Cały czas staram się wgrać filmiki z Fiferskim. I nie mogę.

Posted

[quote name='wasabi81']Sa zdjecia!! I jest filmik!!:multi:
Powiedzcie same, czy Fifi nie jest sliczny?? Taka ma slodka mordke:loveu:
http://img832.imageshack.us/img832/3361/005u.jpg

A poczatek Filmu jest najlepszy;-) Juz przekrecalam glowe, a tu nagle...:-)

Śmieszny dziadzio jest. Mam jeszcze dwa filmiki. Postaram się wgrać później.

[quote name='majku33krakow']a czy fifi nie je ci slimaków?

Na szczęście nie je.

[quote name='danka488']wspaniałe zdjęcia i filmik, dziadzio w dobrej kondycji! więcej takich obrazków!

Dziękuję w imieniu Fifiego:)

Posted

Kapsel napisał(a):
Dupcia mu się trochę chwieje ;)
Najbardziej bałam się na początku, jak zobaczyłam pozostałe pieski, ale o dziwo w zgodzie żyją :multi:

Ano zarzuca mu kuper. Ale dobrze sobie mały połamaniec radzi.:)
A moje psy są fantastyczne. Czego bym im nie przywlokła na DT jest ok. One są też bezdomniakami zabranymi ze schroniska.

Dzisiaj jedziemy z Fifersem do lekarza. Mały znów ma rozwolnienie.

Posted

elmira napisał(a):
Ano zarzuca mu kuper. Ale dobrze sobie mały połamaniec radzi.:)
A moje psy są fantastyczne. Czego bym im nie przywlokła na DT jest ok. One są też bezdomniakami zabranymi ze schroniska.

Dzisiaj jedziemy z Fifersem do lekarza. Mały znów ma rozwolnienie.

mój Tofik jest dość awanturniczy,więc jeśli chodzi o zabawę z innym,to trzeba mu popaść na humor,tak jak z Lusią:evil_lol:
A za Fifulka trzymam kciuki

Posted

Widzę,że Mama Kingi zagląda do Fifiaka...:) Miło!:)
Fifi (Torpedą zwany :) ) faktycznie zarzuca dupiną,ale tylko wtedy ,kiedy spaceruje.Bieganie ma opanowane do perfekcji i nawet pokręcony kręgosłup mu w tym nie przeszkadza.:) Śmieszny jest i rozczulający w tej swojej niezdarności-SMAKUJĄCY ŻYCIE tetryk ;)

Ciekawe,jak tam dzisiaj u weta-Elmirka pewnie niedługo się odezwie.

Posted

Nic ciekawego:) Stwierdził, że musimy popracować nad tym, żeby zwieracz lepiej trzymał. Tzn. zwieracz Fifiego, bo ja na swój póki co nie narzekam;) Wpakował małemu dwa zastrzyki w zadek, dał znów dwie porcje tego cudownego specyfiku o obrzydliwym smaku. Obadał Fifka, potem zważył go. Mały waży 7.800. Tyle radości za jedyne 20 pln. Niestety rachunek będzie jutro, bo dzisiaj byliśmy, że tak powiem na krechę;) Ja nie miałam drobnych, a Pan doktor powiedział, że pierwszy raz żałuje, że ma takich bogatych pacjentów, którzy płacą mu większymi nominałami:) On też nie miał drobnych. Jutro jadę zapłacić i od razu wezmę zaświadczenie o cenie wizyty. Ogólnie ok. Mocz mogę zbadać. Tylko muszę złapać i mu przynieść:)

Mały zjadł kurczaka z makaronem i teraz jest na przymusowym wygnaniu na trawce.

Posted

jostel5 napisał(a):
Widzę,że Mama Kingi zagląda do Fifiaka...:) Miło!:)
Fifi (Torpedą zwany :) ) faktycznie zarzuca dupiną,ale tylko wtedy ,kiedy spaceruje.Bieganie ma opanowane do perfekcji i nawet pokręcony kręgosłup mu w tym nie przeszkadza.:) Śmieszny jest i rozczulający w tej swojej niezdarności-SMAKUJĄCY ŻYCIE tetryk ;)

Ciekawe,jak tam dzisiaj u weta-Elmirka pewnie niedługo się odezwie.

A jakże mogłoby być inaczej Fifi, Mailo, Lusia to nasze wspólne dzieciaczki... i staruszki nie ujmując nic Fifkowi

Posted

elmira napisał(a):
Nic ciekawego:) Stwierdził, że musimy popracować nad tym, żeby zwieracz lepiej trzymał. Tzn. zwieracz Fifiego, bo ja na swój póki co nie narzekam;) Wpakował małemu dwa zastrzyki w zadek, dał znów dwie porcje tego cudownego specyfiku o obrzydliwym smaku. Obadał Fifka, potem zważył go. Mały waży 7.800. Tyle radości za jedyne 20 pln. Niestety rachunek będzie jutro, bo dzisiaj byliśmy, że tak powiem na krechę;) Ja nie miałam drobnych, a Pan doktor powiedział, że pierwszy raz żałuje, że ma takich bogatych pacjentów, którzy płacą mu większymi nominałami:) On też nie miał drobnych. Jutro jadę zapłacić i od razu wezmę zaświadczenie o cenie wizyty. Ogólnie ok. Mocz mogę zbadać. Tylko muszę złapać i mu przynieść:)

Mały zjadł kurczaka z makaronem i teraz jest na przymusowym wygnaniu na trawce.

dobrze,że wszystko jest ok:loveu:

Posted

[quote name='elmira']Nic ciekawego:) Mały waży 7.800.

Elmirku,wobec tego staruszek przytył!!! Ponad pół kilograma! :multi: No,proszę!:)

No i mam prośbę:usiądź,pomyśl i wrzuć jakieś ten tego...,bo trzeba Ci przelać kaskę !

Nie wiem,jak to zrobisz,ale złap mu może JAKOŚ te siuśki :evil_lol:! Wiesz jak to jest-Strzeżonego Pan Bóg strzeże...

No i ta obróżka mnie nęci,nie wspomnę już o Fifku terroryście...!

Edit. A jak będziecie pracować nad tym, żeby "zwieracz trzymał???:crazyeye:

Posted

[quote name='jostel5']Elmirku,wobec tego staruszek przytył!!! Ponad pół kilograma! :multi: No,proszę!:)

No i mam prośbę:usiądź,pomyśl i wrzuć jakieś ten tego...,bo trzeba Ci przelać kaskę !

Nie wiem,jak to zrobisz,ale złap mu może JAKOŚ te siuśki :evil_lol:! Wiesz jak to jest-Strzeżonego Pan Bóg strzeże...

No i ta obróżka mnie nęci,nie wspomnę już o Fifku terroryście...!

Edit. A jak będziecie pracować nad tym, żeby "zwieracz trzymał???:crazyeye:

Przytył Fifcio, normalnie prawie doberman się z niego zrobił:) A tak na serio to on apetyt ma wspaniały, tylko nie zawsze na to, co powinien.

Pomyślę, się zewrę w sobie i zrobię ten tego;)

No będę próbowała złapać te cenne krople.

Mam fotki w obroży z samochodu i nawet filmik na którym Fifi pokazuje jaki jest dzielny i jak pięknie jeździ samochodem. Niestety mój normalny Internet się obraził, a na nienormalnym na którym obecnie działam to sobie mogę pomarzyć o wstawianiu filmików i zdjęć.

A nad zwieraczem popracujemy farmaceutycznie;)