Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie śpię, ale zaraz zmykam.

Fajny Jostel masz bannerek Fifcia, bardzo fajny:) Nie wiem, dlaczego nie możesz zaznaczyć bannerków, ja działam na GC, a na tej przeglądarce w ogóle jest kosmos.

(Pytaj łolkiee, męcz ją, ona młoda i zmyślna:))

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Się nauczyłam!!!:) To wszystko zależy od przeglądarki! Jutro będę trenować zdjęcia,o ile Łolkiee mnie podedukuje...:)

Drapię za uszkiem na dobranoc.:) Fifka ;)

Jedź rozważnie.

Posted

[quote name='elmira']Nie śpię, ale zaraz zmykam.

Fajny Jostel masz bannerek Fifcia, bardzo fajny:) Nie wiem, dlaczego nie możesz zaznaczyć bannerków, ja działam na GC, a na tej przeglądarce w ogóle jest kosmos.

(Pytaj łolkiee, męcz ją, ona młoda i zmyślna:))

echem....
zobacz na mój podpis:evil_lol:

Posted

elmira napisał(a):
Wie, wiem, że to Twój bannerek. Jeszcze przed wyjazdem napiszę, że Fifi został przechrzczony. Nazywa się teraz Backslash.;)

Musze przyznac ze Backslash to nie zle imie... lepsze niz Escape lub Enter;-)
Szerokiej drogi... jedzcie ostroznie!!

Posted

RENATA5 chciałem cie przeprosic za to co robiłem przeciwko tobie,PRZEPRASZAM poniewaz czuje ze cie tak gnebiłem,przyjac przeprosin nie musisz ,ale mi bedzie lzej ze to zrobiłem,masz prawo miec dosc czegos co cie przerasta,my jako własciciele psa powinnismy ci byli pomoc,przykro mi ze sie tak stało,ale chyba na dogo to norma.

Posted

[quote name='elmira']Wie, wiem, że to Twój bannerek. Jeszcze przed wyjazdem napiszę, że Fifi został przechrzczony. Nazywa się teraz Backslash.;)

I oczywiście pięknie reaguje na swoje nowe imię?:evil_lol:

Posted

łolkiee napisał(a):
Wybaczcie ale podchodze do wymówienia tego imienia już chyba 6 raz i nadal nie moge go wymówić, czy tylko ja?? :evil_lol:

Owszem, jezyk sie troche placze;-)
Jostel, chyba masz za wysoki podpis (czy tylko u mni sie "pietrowy" wyswietla??) Musisz zmienic, bo Ci mod skasuje...

Posted

wasabi81 napisał(a):
Owszem, jezyk sie troche placze;-)
Jostel, chyba masz za wysoki podpis (czy tylko u mni sie "pietrowy" wyswietla??) Musisz zmienic, bo Ci mod skasuje...

Twój też jest piętrowy...:) Mam świeżą wiedzę na temat wstawiania bannerków,dlatego nie wiem,co robię źle...;) A jak się je spłaszcza?

Posted

[quote name='kinga_kinga7']albo Lusię:)

Otóż to!:)

Ale teraz widzę,że Wasabi ma podpis w parterze, za to Kinga-piętrowy!:crazyeye:
Nigdy się w tym nie połapię!:shake: SAMO się tak robi?

Edit. No,nie! Wasabi ZNOWU ma piętrowy podpis!:evil_lol: Cuda jakieś? Czy cóś?

Posted

jostel5 napisał(a):
Otóż to!:)

Ale teraz widzę,że Wasabi ma podpis w parterze, za to Kinga-piętrowy!:crazyeye:
Nigdy się w tym nie połapię!:shake: SAMO się tak robi?

Edit. No,nie! Wasabi ZNOWU ma piętrowy podpis!:evil_lol: Cuda jakieś? Czy cóś?

Chyba samo sie tak robi!! Ja moj widze normalny... to dogomania dzisiaj jakos wariuje!!

Posted

Oj, wczoraj dogo chodziło, jak chciało. Ale dzisiaj chyba lepiej:)

Mam fotki fantastycznego psiaka. Zamieszczam je tutaj, bo Maniuś chyba nie ma wątku. Maniek to psiak, który odbył z nami eskapadę na Szyndzielnię, a że pisałam o tym u Fifka, to wstawię fotki Mańka z nowego domu. Uważam, że są wspaniałe, a sam Maniek genialny:)

Mam nadzieję, że ich autor nie będzie miał nic przeciwko temu, że je zamieściłam, ale przyjemnie popatrzec na psiaka ze schroniska w takim otoczeniu:)

U Fifcia wszystko ok. Biegunki nie ma, apetyt jest. Humor dopisuje. Dzisiaj rano nawet nie chciał wyjść na podwórko. Ale teraz cały czas jest ktoś w domu, więc może Fifcio zdecyduje się na spacerek, kiedy przestanie lać deszcz.

Posted

Śliczny Maniuś jest.

Jeszce chce dodać, że nie moją zasługą jest jego adopcja, ale dziewczyn z Katowic. Ja tylko miałam okazję Maniusia poznać podczas transportu z Katowic:)

Posted

elmira napisał(a):
Śliczny Maniuś jest.

Jeszce chce dodać, że nie moją zasługą jest jego adopcja, ale dziewczyn z Katowic. Ja tylko miałam okazję Maniusia poznać podczas transportu z Katowic:)

Rzeczywiście Maniuś genialny:)

Posted

I Lotka i Maniek są tak samo słodkie i kochane. Wczoraj wiozłam jamniczkę długowłosą Amisię oddaną przez właścicielkę, która w kategorii przytulaków znajduje się w jej czołówce, razem z wymienioną dwójką:)