ostatniaszansa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 BRUNO, BRUNO, BRUNO, pakuj sie chlopie, juz niedlugo :):):) /Agnieszka Quote
mikoada Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Viola bardzo dziękujemy :) Tak sobie myślę, że chyba będę musiała skontaktować się z Donką i zapytam czy w najbliższym czasie będzie mogła przyjąć naszego pięknisia, co Wy na to??? Mam nadzieję, że jeszcze parę dni i w końcu dozbieramy brakującą kwotę... Quote
Nevada Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 też mam taką nadzieję, my wszyscy i przede wszystkim Brunio ma nadzieję :-) Quote
ostatniaszansa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Nevada napisał(a):też mam taką nadzieję, my wszyscy i przede wszystkim Brunio ma nadzieję :-) Tyle to trwa :-( a nieprawdopodobna determinacja Mikoady ...godna podziwu. Uwielbiamy Ją :loveu: i dziekujemy. Dorzucam do wcześniejszych deklaracji dyszkę. Do końca roku jest jeszcze trochę a obniżenie wynagrodzeń szykują od Nowego Roku więc dam radę. Śpieszmy sie bo czas ucieka a Bruno czeka na nowe życie. E Quote
ostatniaszansa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 P.S. przeczytałam ; "Ciemna strona Straży dla Zwierząt"...i my mamy doświadczeniach z tym Panem , a nie są pozytywne, oj nie . E Quote
viola005 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ewa, prosze Cie podaj link do tego artykulu, interesuje mnie ten temat. Z gory dziekuje. Mikoada, bardzo, ale to bardzo sie ciesze, ze jednak nie odeszlas. Jestem na dogo od pol roku i od poczatku z mieszanymi uczuciami. Skandal z AlinaS, potem Oborniki Slaskie, osoby wyludzajace od ludzi wplaty na nieistniejace psy, inne takie sprawy i watki z wyzwiskami - nie znalam dnia ani godziny i prawie codziennie zadawalam sobie pytanie, jak dlugo tu wytrzymam, mimo ze przeciez zapisujac sie celem moim byla pomoc psom w potrzebie. Jezeli do tej chwili nie zrezygnowalam z dogo, to wlasnie dzieki ludziom takim jak Ty, Mikoada. Dzieki za ofiarna prace i naprawde zostan, nie tylko dla potrzebujacych psow, ale i dla nas tu z Toba wspolpracujacych. Jestes potrzebna i doceniana, a jak wyciagniesz Bruna to i nastroj Ci sie poprawi, zobaczysz! Quote
milka74 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 No, wreszcie jakieś dobre nowiny!!! Więcej tak proszę nie robić Mikoada:mad:, koniec tych żartów;) Cieszę się, że jesteś tu nadal... Quote
ostatniaszansa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 http://www.wykop.pl/ramka/433601/hycel-w-skorze-obroncy-zwierzat/ moze o to chodzilo... i tu z dogo: http://www.dogomania.pl/threads/190477-UWAGA-!!-Hycel-w-sk%C3%B3rze-obro%C5%84cy-zwierz%C4%85t-!!!!!!!!!!!!! my tez mamy z panem mocno niemile przejscia, jego stosunek do zwierzat budzi naprawde mieszane uczucia. /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Przeczytałam u Nevady ; "Ciemna Strona Straży Dla Zwierząt- przeczytaj i wykop ", trzeba wejśc na Jej wpis na poprzedniej stronie. E Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Cioteczki dzięki deklaracji Ewy Brunciowi brakuje 50 zł stałych :) Już tak niewiele potrzeba, aby Bruno był szczęśliwy :) Konto Bruna powiększyło się o 20 zł od cioteczki Goldenek_2, aktualnie Bruno posiada 585,00 zł. Quote
Ingrid44 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Kto jeszcze pomoze Brunowi wyjsc ze Schronu ? Quote
ostatniaszansa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Juz tak niewiele brakuje!!! /Agnieszka Quote
Ingrid44 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bruncio ,pokazuj sliczne pysio, moze ktos da dyszke ? Quote
mikoada Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Bruno tak pięknie prosi o grosik :) Quote
Mysza2 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bruno wybacz ze zaproszę na bazaek na leczenie Grosi http://www.dogomania.pl/threads/193537-Ciuszki-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Grosi-do-06.10.2010-godz-22-00 Quote
phase Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Na dobranoc Bruncio się przypomni.... Quote
_Goldenek2 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bruno.... jestem po urlopie i od razu biegiem do Ciebie. Widzę, że cioteczki nie próżnują :). Quote
milka74 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Brunek nie wychodż dziś bo zmokniesz:nono::nono::nono: Quote
ostatniaszansa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Brunciu, jak wplynie pensja, to dostaniesz obiecane 10zl (z gory za pol roku wplace) /Agnieszka Quote
viola005 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Mikoada, czy juz rozmawialas z Donka? moze trzeba Bruncia zapisac w kolejke? a czy tych brakujacych 60 zl nie mozna by doplacic z jednorazowych i bazarkow? widze na watkach, ze jest to praktykowane i sprawdza sie w praktyce jezeli brakujaca suma w deklaracjach stalych jest mala co Wy na to? Quote
Jolanta08 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Myślę,że to dobra rada.Można Bruna wyciągnąć ze schroniska już teraz bo wszak ma wpłaty jednorazowe więc na początek nie jest źle.Myślę,że cioteczki i wujaszkowie nie pozwolą by Bruno pozostał bez kasy i z wizją powrotu do schronu Quote
Awit Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Też bym była za, ale...warto się zastanowić co będzie jeśli nie da rady uzbierać tej kwoty a ktoś się wycofa z deklaracji? Wszak w życiu bywa różnie.... Brunusiu powodzenia!! Quote
mikoada Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Właśnie o to chodzi tym bardziej, że kilka deklaracji mamy tylko np. na pół roku a nie wiemy czy tyle czasu wystarczy Brunkowi...Bruno ma u Donki zaklepane miejsce już dawno (był zapisany do kolejki) teraz chciałam tylko potwierdzić czy mógłby w najbliższym czasie przyjechać, ale od dwóch dnie próbuję się dodzwonić i niestety nie wychodzi :( Będę jeszcze próbować a swoją drogą napiszę do Donki PW... Ja osobiście wolałabym żeby było troszkę więcej tych deklaracji... Quote
Recommended Posts