_Goldenek2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Trza wyciągać Bruna .... Ciotki nie pozwolą aby wrócił do schronu :). Quote
milka74 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Trza wyciągać Bruna .... Ciotki nie pozwolą aby wrócił do schronu :). Racja, racja droga Cioteczko! Mikoada a pomyśl tez o tym, że jak to dłużej potrwa to może ktoś tez przerzuci swoje deklaracje na inną bidę, która potrzebuje kasy "na gwałt". Tak czy owak ja myślę WYCIĄGAĆ Quote
mikoada Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Ja nie mogę sama decydować o tym czy wyciągamy Bruncia czy nie...niestety dogo nauczyło mnie już ostrożności, właśnie przez takie działanie obecnie mamy długi w lecznicach na ok.2000 zł. Przepraszam, ale ja sobie na większe długi nie mogę już pozwolić. Dzisiaj spróbuję się jeszcze dodzwonić do Donki, zobaczymy czy jest w ogóle miejsce na już... Quote
ostatniaszansa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Mikoado, mocno trzymamy kciuki, żeby do skutku doszedl kontakt z Donką. Nie sposób nie przyznać Ci racji w ostrożności. Zauważyłam,że wiele osob się deklaruje i.. na tym się kończy :( a za pobyt zwierzaka trzeba płacić. Jak wedlug Ciebie winna być zebrana kwota , aby spokojnie zabierać Bruna z boguszyc? Na początek dorzucimy w gratisie worek karmy ( no nie taki 250 g)Ewa 1 Quote
mikoada Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Myślę, że jeśli uzbieramy te 300 zł stałych deklaracji powinno już być ok...faktycznie mamy spory zapas deklaracji jednorazowych, ale nigdy nie wiadomo czy nie będą potrzebne te pieniążki na weterynarza czy inne sprawy...właśnie a co z ewentualnym transportem??? Nadal nie udało mi się skontaktować z Donką :( Quote
ostatniaszansa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 a gdzie jest hotelik, do ktorego pojechalby Brunik? Jesli w W-wie lub na trasie W-wa Boguszyce, to podwieziemy Bruna, ale w innym przypadku, trzeba poszukac transportu, bo juz nie dajemy rady :( /Agnieszka Quote
mikoada Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Z tego co wiem to hotel jest 35 km od Radomia w stronę Warszawy, nie wiem dokładnie w jakiej miejscowości... Quote
mikoada Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Cioteczki udało mi się skontaktować dzisiaj z Donką. Dla Bruncia jest miejsce w kojcu, który wymaga jeszcze ukończenia (ale to takie raczej kosmetyczne poprawki), więc Bruno mógłby np. w przyszłym tygodniu jechać już do nowego domku. Tylko teraz po pierwsze musimy dozbierać brakującą kwotę deklaracji, to już naprawdę niewiele 50 zł, damy radę i po drugie zorganizować transport, jeśli się nie mylę to będzie do przejechania ok. 60 km. Bardzo proszę o pomoc...Przypomnę jeszcze, że pobyt Bruna u Donki będzie kosztował 300 zł + karma :) Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 No super wieści. Cioteczki.... zapraszajcie na swoich wątkach do Bruna. Może tytuł zmienić, że jest miejsce już ale brakuje TYLKO 50 zł. Trzeba na cito reklamować Quote
Ingrid44 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 bardzo sie ciesze :) :) :) Skad -dokad ma byc ten transport ? Quote
mikoada Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Ingrid44 napisał(a):bardzo sie ciesze :) :) :) Skad -dokad ma byc ten transport ? Transport miałby być z Boguszyc k.Rawy Mazowieckiej w okolice Radomia (jakieś 35 km od Radomia w stronę Warszawy) niestety nie pamiętam dokładnie w jakiej miejscowości mieszka Donka :oops: Bardzo prosimy o grosik, już tak niewiele brakuje Brunowi do szczęścia :roll: Quote
Ingrid44 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Pytalam bo moj brat jezdzi w rozne miejsca ale niestety w te rejony raczej nie zaglada. Quote
obraczus87 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Z Rawy Maz. do miejscowosc Donki nie jest chyba daleko :) Quote
mikoada Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 obraczus87 napisał(a):Z Rawy Maz. do miejscowosc Donki nie jest chyba daleko :) Też mi się tak wydaje, może jakieś 60 km, może mniej :) Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 mikoada napisał(a):Też mi się tak wydaje, może jakieś 60 km, może mniej :) To transport opłacę dodatkowo. Ogłaszam Bruna na wszystkich moich wątkach. Musi się udać. Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 psiakiGabi napisał(a):niestety tylko podniosę Bruna. Dzięki Gabi.... niech więcej cioteczek zobaczy Bruna :) Quote
Szarotka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Przyszlam podniesc, bo jestem oblozona deklaracjami....... Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Szarotka napisał(a):Przyszlam podniesc, bo jestem oblozona deklaracjami....... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skąd ja to znam? :lol: Dzięki, że jesteś :loveu: Quote
Szarotka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Podrzuce i zycze szybkiego zebrania deklaracji. Quote
mikoada Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Witamy u Bruna nowe cioteczki :) Bruno nadal pięknie prosi o grosik... Quote
Recommended Posts