Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Dam ten wątek na wątek uciekiniera Maxa.... tam zostały deklaracje na Maxa, a Max wybrał wolność....

Bardzo dziękujemy :) może chociaż kilka cioteczek zajrzy do Bruncia ;)

Posted

Dałam dyspozycje, jeśli Max do końca miesiąca się nie znajdzie, to moja deklaracja przejdzie na Bruna. Tam było tylko 5 zł, ale podwyżę do 10. Więcej na razie nie mogę. Płacę ponad 600 zł miesięcznie stałych :(

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Dałam dyspozycje, jeśli Max do końca miesiąca się nie znajdzie, to moja deklaracja przejdzie na Bruna. Tam było tylko 5 zł, ale podwyżę do 10. Więcej na razie nie mogę. Płacę ponad 600 zł miesięcznie stałych :(

Bardzo dziękujemy za propozycję deklaracji :) Z drugiej jednak strony mam nadzieję, że Max się znajdzie...

edit. ta kwota deklaracji stałych powaliła mnie na kolana :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='_Goldenek2']Ponieważ kilka dni temu odszedł mój podopieczny z wątku http://www.dogomania.pl/threads/182235-Przyjaciele-już-w-hoteliku!-Faksiu-za-TM-(-Szukamy-domu-dla-Kamelka!/page180
15 zł przeznaczam na Bruna od pażdziernika jako deklarację stałą. Może coś się ruszy.... W sprawie Maxa nadal cisza, ale jak dziewczyny rozliczą wątek to też to dla Bruna przeznaczę jak pisałam wcześniej.

Bardzo dziękujemy za deklarację dla Bruna :) Dzięki niej jest już co raz bliżej wyjścia ze schronu...
Faksiu biegaj szczęśliwy za TM