mikoada Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Bruncio pięknie prosi o grosik !!! Quote
_Goldenek2 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dziewczyny walczcie proszę o Bruna. Jadę na urlop, ale jak wrócę to Bruno musi być wyciągnięty na DT lub hotelik. Trzymam kciuki. Quote
phase Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 `. Musi się mu udać !. Miłego urlopu. ;) Quote
milka74 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Poranny sobotni spacerek:lol:, może spotkamy na nim kogoś z "wolną" dyszką:razz: Quote
Ingrid44 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Kto da dyszke albo dwie . Psinek bardzo prosi :( :( :( Quote
mikoada Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 No to jeszcze wieczorkiem Bruno się pokaże i poprosi pięknie o grosik... Quote
Awit Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ależ ty Brunusiu jesteś cierpliwy, w tym czekaniu na wyjście..... Quote
kmurdz Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 wyslijcie mi prosze numer konta, zebym mogla przeslac deklaracje, dziekuje! Quote
kmurdz Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 dorzucam kolejne 15 pln od mojej Mamy Quote
mikoada Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Kmurdz stałych deklaracji jeszcze nie zbieramy, jeżeli uda się Bruncia wyciągnąć porozsyłam numer konta na PW :) Podziękuj pięknie Mamie za wsparcie Bruncia :) zapytam jeszcze czy to jest deklaracja jednorazowa czy może stała?? :) Quote
Awit Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Nie zbieracie? A ja nie wpłacam na Brunka, bo mi się wydaje, że wpłacam? Quote
mikoada Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Awit napisał(a):Nie zbieracie? A ja nie wpłacam na Brunka, bo mi się wydaje, że wpłacam? Owszem wpłacasz i Twoje wpłaty odnotowane są w pierwszym poście. Zastanawiam się tylko jak to się stało, że wysłałam do Ciebie PW z numerem konta ponieważ wysyłałam je tylko do osób, które deklarowały wpłaty jednorazowe. Quote
mikoada Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Poniżej wyjaśnienie : [quote name='Awit']A ode mnie nie wpłynęło? [quote name='mikoada']Nie jeszcze nic nie ma na koncie a kiedy wpłacałaś?? edit. ale ja chyba nawet do Ciebie nie wysłałam nr konta bo wysyłałam tylko do osób deklarujących wpłaty jednorazowe [quote name='Awit']No to trudno, w komórce wpisany, że w deklaracjach 5 co 2 m-ce, a konta nie dostałam? Aż wejdę na te konto i sprawdzę. Bruniu zbieraj cioteczki..... [quote name='mikoada']Ok już wysyłam nr konta, tylko myślałam, że dopóki Bruno nie jest w hoteliku nie będziemy zbierać deklaracji stałych. Jednorazowe zawsze się przydadzą chociażby na transport. Jeżeli się mylę proszę o sprostowanie, zbieram pieniążki pierwszy raz, proszę o wyrozumiałość Quote
mikoada Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Awit napisał(a):Tzn że potraktowano mnie wyjątkowo Można tak powiedzieć ;) Oczywiście jeśli chcesz mogę te pieniążki zwrócić, albo można uznać, że masz nadpłatę w deklaracjach :) Quote
mikoada Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Drogie Cioteczki muszę zawiesić swoją "działalność" na dogo być może na jakiś czas być może na zawsze nie wiem...W związku z tym mam ogromną prośbę czy jest osoba, która zechciałaby przejąć wątek Bruna i której mogłabym przelać jego pieniążki ??? Quote
marlenka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ciotki w ankiecie dogo do krakvetu wygrała Ala Orzechowska niestety schrnisko w brzegu nie daje za wygrana , potrzebujemy waszych głosów dla Ali i jej 60 podopiecznych , prosimy o pomoc http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 Quote
ostatniaszansa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Mikoada bardzo dziękujemy za dotychczasowa pomoc dla Brunia :) Szukamy chętnych do prowadzenia wątku. Ja ma zaległe wpłaty i coś jeszcze dorzucę ,żeby do licha ta brakująca kwota się zmieniła, może to kogoś przyciągnie ? W sprawach finansów , gdzie co i jak oraz przejęcia wątku proponuję na pw. Ewa Quote
Recommended Posts