Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

figa33 napisał(a):
zgłaszam się z moim marnym 5 zł.....

Bardzo dziękujemy :) jeszcze się tylko upewnię czy to jest deklaracja stała czy jednorazowa ???

elkate napisał(a):
Proszę o konto- deklaracja stała 20,00

Dziękujemy pięknie :) jeśli deklaracja figii33 jest stała to Brunkowi będzie brakować tylko 25 zł :)
Konto podeślę do wszystkich deklarujących jak już będzie pewne na 100%, że Bruno pojedzie do Donki :)

Posted

figa33 napisał(a):
pewnie ,ze stała:lol:

Super :) to w takim razie Brunowi brakuje już TYLKO 25 zł, zaraz zmienię tytuł :) Rozmawiałam przed chwilą z Donką, miejsce na chłopaka czeka, już tak niewiele zostało...Przydałoby się pomalutku organizować transport, hotelik znajduje się w miejscowości Promna-Kolonia tj. ok. 60 km od Boguszyc dokładny adres mam jak będzie już tak daleko podam na PW :)

Posted

mikoada napisał(a):
Super :) to w takim razie Brunowi brakuje już TYLKO 25 zł, zaraz zmienię tytuł :) Rozmawiałam przed chwilą z Donką, miejsce na chłopaka czeka, już tak niewiele zostało...Przydałoby się pomalutku organizować transport, hotelik znajduje się w miejscowości Promna-Kolonia tj. ok. 60 km od Boguszyc dokładny adres mam jak będzie już tak daleko podam na PW :)

Chyba się popłaczę :placz:. Dziewczyny kochane jesteście. Ja chyba jestem czołową żebraczką dogomanii ? Wybaczcie, że Was nękam, ale ja sama mam więcej deklaracji niż włosów na głowie :evil_lol:. Tylko jeszcze Brunka wyciągniemy zanim dadzą mi bana za offy :eviltong:

Posted

Agnezia napisał(a):
naczelne żebraczki skupione wokół bokserów?? Podnosimy pięknego chłopaka :) A do jakiego hoteliku on ma jechać?

Bruno ma jechać do Donki.
Wiesz, mnie do boksiów wciągają cioteczki bo na codzień to działam w Szansa - na pomoc goldenom. Ale na boksiach są takie kochane dziewczyny, że nie umiem Im odmawiać :)

Posted

[quote name='mikoada']Bruncio mam nadzieję, że wybaczysz mi tego offa...Bardzo Was proszę zerknijcie na wątek młodego kaukaza, może znacie jakieś cioteczki, które pomagają pięknym kaukazom?? http://www.dogomania.pl/threads/194019-Chico-pi%C4%99kny-owczarek-kaukaski-musi-znale%C5%BA%C4%87-nowy-dom-(

Mikoada, mam cudowną wiadomość. Taki dziś dostałam liścik na PW:

Witam,
na wątku Szczylka prosiłaś o wsparcie Bruna.
Moją nie wykorzystaną wpłatę przekazuję zgodnie z Twoją sugestią.
Proszę podaj MALWI nr konta.
pozdrawiam
Boni-Bobo

A ta kwota to 30 zł, tak więc dziewczyno wyciągaj Bruna i niech chłopak cieszy się życiem u Donki i szukajmy Mu domu :multi::multi::multi::multi:.

Proszę wyślij PW do MALWI, bo Ona ma już kasę Boni-Bobo za pażdziernik.

Widzicie cioteczki - udało się :lol:

Posted

o mamuniu, nareszcie się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) Bruniu, żebyś ty chłopie wiedział, nie było łatwo, ale dogo cię nie zawiodło, hurrrrra!!!! dobrze, że jeszcze nic nie wiesz, bo nie spałbyś całą noc :-) tak się cieszę, baaardzo :-)

Posted

Poczekaj, poczekaj bo ja własnym oczom nie wierzę, czy to prawda??? Czy ta deklaracja jest stała czy jednorazowa??

Ja dzisiaj również dostałam informację, że nasz Bruncio otrzyma 50 zl od anonimowego darczyńcy, pięknie dziękujemy :)

Posted

Wpłata jest jednorazowa. mam nowe PW:
Spoko , dziewczyno! Przeznaczam wpłatę 30 zł zrobioną dla Szczylka . Pomyślę nad deklaracją stałą ale tak naprawdę jestem boksiowa i tylko czasem dorzucam innym psiakom . Na wszystko niestety nie starcza.Zgłoszę się na wątku bruna-teraz to wpłata jednorazowa. Pozdrawiam

Ale to nie szkodzi. Ja deklaruję resztę w takim razie, aby Bruno wyszedł. Podlicz mnie ile mam miesięcznie płacić :)