Paulina87 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Nowe psiaki w schronisku: Mejka - ok. 2 lata, w typie ratlerka, łagodna, zgadza się z innymi psami. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Punia - mała, łagodna 1,5 roku, potrafi chodzić na smyczy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Paulina87 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Drupi - 3 lata, szczekliwy ale łagodny, nauczony do życia w mieszkaniu, jego pan stał się bezdomny a Drupi trafił do schroniska Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Neri - w typie bernardyna, jest przerażona sytuacją w jakiej się znalazła, leży wciśnięta w kąt boksu. Nie reaguje agresywnie na dotyk, pozwala się głaskać Uploaded with ImageShack.us Gordon - 1,5 roczny pies w typie husky, łagodny, wesoły, lubi być przytulany, potrafi chodzić na smyczy, ale trochę ciągnie, w kojcu jest sam, ale z sąsiadami nie wszczyna awantur Uploaded with ImageShack.us Quote
Malwi Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 mejka i punia już od miesiąca są na stronie ... Quote
Paulina87 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Gama - 3 letnia, średniej wielkości, troszeczkę przestraszona, ale łagodna Uploaded with ImageShack.us Czaps - 1,5 roku, średni, łagodny Uploaded with ImageShack.us Holi - młoda, spokojna, niekłopotliwa, urodziła w schronisku ślepy miot, do adopcji po sterylizacji Uploaded with ImageShack.us Quote
Paulina87 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Oskar - bardzo łagodny, wesoły Uploaded with ImageShack.us Awra (chyba) - mała ruda, 5 lat, troszeczkę nieufna, ale łagodna Uploaded with ImageShack.us Quote
Malwi Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 awra również juz na stronie ... w nocy zrobię aktualkę, dzieki. Quote
Paulina87 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Tolek - średni, 10 lat, łagodny, spokojny (niestety słabe zdjęcie) Uploaded with ImageShack.us suczka - prawdopodobnie Nuka, mała, łagodna, spokojna Uploaded with ImageShack.us Psy, które zostały adoptowane: Sonia, Szejn, Eda, Sara, Lora, Perełka Wróciły z adopcji: Kora, Taps (bo niszczy i ucieka), Nero (bo ucieka), Celt Quote
Paulina87 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Starzy znajomi Rudy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
lika1771 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Cioteczki moze jest u Was podobna sunia http://www.dogomania.pl/threads/187297-Szukam-suni!!! Quote
Paulina87 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 U nas takiej suni nie mamy, jedynie rudą. A tu Finek Uploaded with ImageShack.us Finek i Czita Uploaded with ImageShack.us Czita Uploaded with ImageShack.us Fix - jutro jedzie do nowego domu Uploaded with ImageShack.us Quote
Onaa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 A Finek chyba troszkę obcięty został ? Przedtem był taki bardziej kudłaty :). Quote
Malwi Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 chyba tak , widzę że kołtuny które miał koło pyszczka zniknęły Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Paulina87 napisał(a):Wróciły z adopcji: Kora, Taps (bo niszczy i ucieka), Nero (bo ucieka), Celt o jeża... to ja ... ja też bym musiała oddać Broka idąc tokiem myślenia tych ludzi, bo Brok zniszczył mi buta, bo obgryzł parapet, bo dywan podgryzł, bo nowego pilota od TV zabrał z szafki i pogryzł... bo puszcza non stop bąki - takie śmierdzące i głośne ;), bo wścieka się na dzieci pod płotem i mocno na nie ujada,tak samo na ludzi na rolkach i się sąsiedzi wkurzają, bo zakopuje zabawki na ogrodzie jak już się nie chce bawić i smakołyki na później też... ale ja wolę do trenera psiego się udać, niż psa oddać z tak głupiego powodu... matko, nie rozumiem ludzi. Quote
Onaa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Kopiuję ku przestrodze: To ważne !!!!!!!!!!!!!!! " Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx... Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA. W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach. Dom sprawia wrażenie idealnego. Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. " Quote
Paulina87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nowe psiaki Kita - suczka, ok. 2,5 roku, mała-mikro, szczekliwa, troszkę nieufna, ale łagodna. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tiga - suczka, mała, 2,5 roku, wesoła, łagodna suczka, lubi uciekać dlatego dobre byłoby mieszkanie w bloku, lub dobrze zabezpieczone podwórko Uploaded with ImageShack.us Danon - pies, mały, ok. 2 lata, z dłuższym włosem, wesoły, łagodny, zgadza się z suczkami Uploaded with ImageShack.us Megi - suczka, średnia, ok. 1,5 roku, mieszaniec sznaucera, trafiła do schroniska cała w kołtunach, została obcięta. trochę nieufna, ale łagodna, zgadza się z innymi psami. Uploaded with ImageShack.us Quote
Paulina87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nelson - pies, duży, ok. 3 lata, mieszaniec malamuta, spokojny, łagodny Uploaded with ImageShack.us Kazan - pies, duży, ok. 2 lata, łagodny, spokojny Uploaded with ImageShack.us Maniek - pies, średni, ok. 1,5 roku, bardzo radosny, łagodny Uploaded with ImageShack.us Roko - pies, mały, bardzo wesoły piesek, zgadza się z innymi psami Uploaded with ImageShack.us Bob - pies, średni, szczekliwy, łagodny, ok. 2,5 roku, został porzucony w lesie Uploaded with ImageShack.us Quote
Paulina87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Szczeniaczki - 2 pieski i 4 suczki. 2 przepiękne czekoladowe (suczka i piesek) z dłuższym włosem, 1 najmniejsza z miotu sunia brązowa z czarnym nalotem. Gdy dorosną będa małe/średnie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Paulina87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Szczeniak - piesek, ok. 3 miesiące, bardzo energiczny, biega za człowiekiem i zaczepia do zabawy. Będzie średni Uploaded with ImageShack.us szczeniak - suczka, ok. 3 miesiące, bardzo przestraszona, siedzi w kącie, warczy ze strachu. Będzie średnia. Uploaded with ImageShack.us Quote
Akrum Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ciotki, zgłosił się do mnie pan, któremu jakiś czas temu odszedł ONek, który miał nowotwór. Teraz poprosił, żebym mu jakiegoś młodziaka znalazła, średniego, tak ok. 0,5 rocznego samca. a, pies do kojca, ale po podwórku bedzie mógł sobie biegać i łagodny do dzieci. macie jakieś propozycje? Quote
Malwi Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 pierwsze strony zaktualizowane ;) ... ale mam kolejne psiska do wrzucenia ... tylko tam brak już miejsca :| zaraz wrzucę tutaj... Quote
xmartix Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 hej, nie znalazłam na 1 stronie, czy Mejka ma dom? Quote
Malwi Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 mejka jest ;) post nr 9 ... zabieram sie za numerki postów, bo zapomniałam zaktualizować Quote
Malwi Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 mam blisko 100 zdjęć z dzisiaj ... głównie nowe psy, ale jest też kilka starszych ... zaraz będę wstawiać ... Quote
Recommended Posts