Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drupi - 3 lata, szczekliwy ale łagodny, nauczony do życia w mieszkaniu, jego pan stał się bezdomny a Drupi trafił do schroniska

Uploaded with ImageShack.us

Neri - w typie bernardyna, jest przerażona sytuacją w jakiej się znalazła, leży wciśnięta w kąt boksu. Nie reaguje agresywnie na dotyk, pozwala się głaskać

Gordon - 1,5 roczny pies w typie husky, łagodny, wesoły, lubi być przytulany, potrafi chodzić na smyczy, ale trochę ciągnie, w kojcu jest sam, ale z sąsiadami nie wszczyna awantur

Posted

Tolek - średni, 10 lat, łagodny, spokojny (niestety słabe zdjęcie)

suczka - prawdopodobnie Nuka, mała, łagodna, spokojna

Psy, które zostały adoptowane:
Sonia, Szejn, Eda, Sara, Lora, Perełka

Wróciły z adopcji:
Kora, Taps (bo niszczy i ucieka), Nero (bo ucieka), Celt

Posted

Paulina87 napisał(a):
Wróciły z adopcji:
Kora, Taps (bo niszczy i ucieka), Nero (bo ucieka), Celt

o jeża... to ja ... ja też bym musiała oddać Broka idąc tokiem myślenia tych ludzi, bo Brok zniszczył mi buta, bo obgryzł parapet, bo dywan podgryzł, bo nowego pilota od TV zabrał z szafki i pogryzł... bo puszcza non stop bąki - takie śmierdzące i głośne ;), bo wścieka się na dzieci pod płotem i mocno na nie ujada,tak samo na ludzi na rolkach i się sąsiedzi wkurzają, bo zakopuje zabawki na ogrodzie jak już się nie chce bawić i smakołyki na później też...
ale ja wolę do trenera psiego się udać, niż psa oddać z tak głupiego powodu... matko, nie rozumiem ludzi.

Posted

Kopiuję ku przestrodze:
To ważne !!!!!!!!!!!!!!!

"
Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx...
Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA.
W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach.
Dom sprawia wrażenie idealnego.
Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. "

• 2 weeks later...
Posted

Nowe psiaki

Kita - suczka, ok. 2,5 roku, mała-mikro, szczekliwa, troszkę nieufna, ale łagodna.

Tiga - suczka, mała, 2,5 roku, wesoła, łagodna suczka, lubi uciekać dlatego dobre byłoby mieszkanie w bloku, lub dobrze zabezpieczone podwórko

Danon - pies, mały, ok. 2 lata, z dłuższym włosem, wesoły, łagodny, zgadza się z suczkami

Megi - suczka, średnia, ok. 1,5 roku, mieszaniec sznaucera, trafiła do schroniska cała w kołtunach, została obcięta. trochę nieufna, ale łagodna, zgadza się z innymi psami.

Posted

Nelson - pies, duży, ok. 3 lata, mieszaniec malamuta, spokojny, łagodny

Kazan - pies, duży, ok. 2 lata, łagodny, spokojny

Maniek - pies, średni, ok. 1,5 roku, bardzo radosny, łagodny

Roko - pies, mały, bardzo wesoły piesek, zgadza się z innymi psami

Bob - pies, średni, szczekliwy, łagodny, ok. 2,5 roku, został porzucony w lesie

• 2 weeks later...
Posted

ciotki, zgłosił się do mnie pan, któremu jakiś czas temu odszedł ONek, który miał nowotwór.
Teraz poprosił, żebym mu jakiegoś młodziaka znalazła, średniego, tak ok. 0,5 rocznego samca.
a, pies do kojca, ale po podwórku bedzie mógł sobie biegać i łagodny do dzieci.
macie jakieś propozycje?

• 3 weeks later...