Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo w typie ON-ka jest tylko pies, Robin, ma problemy skórne (uczulenie na pchły - jest w trakcie leczenia, bardzo pojętny psiak szybko się uczy, ale potrafi złapać zębami, delikatnie ale jednak). Klem jest trochę mini owczarkiem, bardziej średni niż duży. Fortuna też jest, chociaż potrzebuje cierpliwego właściciela, ponieważ do obcych jest nieufna.

Posted

Witam,
czy ten piesek jest jeszcze w schronisku ? w jakim jest wieku ?, czy mozna otrzymac inne zdjecia ? jakiej jest mniej wiecej wielkosci ? ze zdjecia podoba sie nam...napisalam maila do Pauliny87,
pozdrawiam Wiesia

Piesek
Mały, biało-bezowy, dłuższy włos, łagodny, wesoły

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Najlepiej w sprawie pieska kontaktować się bezpośrednio ze schroniskiem bo ja teraz ciągle w Poznaniu jestem i teraz w najbliższym czasie nie wybieram się do ostrowa do schronu. No a psiak jest niewielki około 35 cm w kłębie, łagodny i wesoły.

Posted

Danon w nowym domku?? jej, skąd ten domek? bo ode mnie na nk wisiał Danon i kilka osób skierowałam właśnie do Schroniska,bo się im Danonek spodobał i chcieli adoptować.

Posted

Była też jedna pani zainteresowana danonem spod Ostrzeszowa, która pisała do mnie na GG, ale mam nadzieję, że to nie ona, bo ma już jednego psa i karmi go chlebem, kaszą i czasami mięsem. Pisałam do pracownika schroniska żeby na nią uważali.

Posted

[quote name='wieso']Witam,
czy ten piesek jest jeszcze w schronisku ? w jakim jest wieku ?, czy mozna otrzymac inne zdjecia ? jakiej jest mniej wiecej wielkosci ? ze zdjecia podoba sie nam...napisalam maila do Pauliny87,
pozdrawiam Wiesia

Piesek
Mały, biało-bezowy, dłuższy włos, łagodny, wesoły

Uploaded with ImageShack.us

Czy ktos by mi mogl podac nr tego pieska w schronisku ? bo tak zadzwonikc i pytac obialego i malego, napewno sa jeszcze inne....

Posted

[quote name='Malwi']psiak ma na imię Borys ;)

u nas w schronisku numerki są tylko przy kartotekach - każdy psiak ma swoje imię[/QUOTE]

dziekuje, Malwi
zajrzalam na strone schroniska i zobaczylam go, przedtem go nie bylo dlatego zapytalam....
szkoda ze odemnie do was tak daleko, bede w poblizu dopiero w czerwcu.....cudny malec

Posted

Myślałam, że może jakiś domek się zgłosił po kudłaczka, zresztą kiedyś sama Cię o niego na pw pytałam, myślałam że może, może ...
Paulina87 a coś Ty sobie zrobiła biedaczku ?

Posted

Matim interesował się Pan z Katowic rozmawiałam z nim przez telefon, prosił o więcej zdjęć... ale później jakoś już przestał się odzywać a prosiłam go o kontakt ze schroniskiem bo w schronisku najwięcej informacji przekażą. W schronisku mówili, że Matim nikt się nie interesuje. Co mnie bardzo dziwi bo on cudny jest.

A ja miałam robioną artroskopię kolana w poniedziałek. Teraz jakiś czas będę kulać się o kulach. Na razie mnie boli, ale z czasem będzie lepiej.