Malwi Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 no to czekamy z niecierpliwością :D w Jadzi zakochałam się od pierwszego wejrzenia więc może i podbije serce Pani ? .... czekam z niecierpliwością na informacje :D Quote
monika083 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 pani adoptowala od Was jakiegos szczeniora-suczke,ma mi wszystko opisac o 20stej jak synek pojdzie spac. Quote
Paulina87 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Szkoda, że wybór padł jednak na szczeniora a nie na Jadźkę, bo szczeniaki u nas szybko znajdują domy, ale dobre i to. Quote
monika083 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 dzieyny ,okazalo sie ,ze pani tego psiaka wziela jednak z wroclawskiego schronu ,sorry za zamieszanie.. Ale pamietam o Was,macie super psiaki tam! Jesli potrzebna pomoc w oglaszaniu to chetnie pomoge ,a paru zainteresowanym podalam juz Wasza stronke ,bo to przeciez tez od wrocka niedaleko.. Quote
Malwi Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 jedynie 100 km ;) a i dowóz też na się załatwić :D i dzięki wielkie :loveu: Quote
missy87 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Malwi czy mogłabyś mi odpisać na GG w końcu? Czy wiadomości może nie dochodzą? Poza tym Pani H. Cie poszukuje i nie odbierasz jej telefonów Quote
Malwi Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Pani H. ? ooo ... może ma stary numer ... zaraz do niej zadzwonie.. a na gadu nic nie dostalam :| Quote
szczecinianka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Mam pytanie odnośnie Jadzi i psiaka z wykrzywioną szczęką. Zdecydowanie moje typy. :loveu: Czy wiadomo coś odnośnie ich przeszłości? Zostały oddane czy znalezione? Mogłabym zobaczyć więcej zdjęć? Jak długo są w schronisku? Quote
Malwi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Jadzia już w nowym domu, zaraz małą aktualizację wątku zrobię. Saida zdjęć innych niestety nie mam, może Paulina albo Martyna będą miały. Said jest w schronisku od mniej więcej połowy października zeszłego roku. Raczej został znaleziony - jak większość w schronisku ( schronisko stara się nie przyjmować psów od ich właścicieli) Quote
szczecinianka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Cieszę się, że Jadzi się poszczęściło! Czekam niecierpliwie na zdjęcia malucha. Quote
Paulina87 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ja mam zdjęcia takiego krzywozębnego psiaka, ale nie jestem pewna czy to Said bo patrząc na zdjęcie na stronie to chyba mało podobny. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Malwi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 zaadoptowane: Jadzia, Lisa, Darla, Sati, Filek, Bener Quote
E-S Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Malwi']zaadoptowane: Jadzia, Lisa, Darla, Sati, Filek, Bener Gończo-seterowate siostrzyczki znalazły domki, strasznie się cieszę :) Z reszty też, ale z tych dwóch szczególnie :) Quote
Guest monia3a Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Czy macie może więcej fotek tego psiaka?? [FONT=Comic Sans MS]Płeć: pies Wiek: ok 5 lat Waga: ok 4 kg Miejsce: Ostrów wlkp - schronisko Sterylizacja: nie Stosunek do dzieci: nie sprawdzono Stosunek do innych psow: dogaduje się Stosunek do kotow: nie sprawdzono Zabrany z osiedla przy ul. Dembińskiego, gdzie znajdował się przez dłuższy czas. Mimo swoich przeżyć nadal kocha ludzi. Lubi dzieci. Uwielbia pieszczoty. W schronisku od: 10.08.07. Charakter: Kontakt: 0 662 03 69 64 (czynny w godzinach pracy schroniska), [/FONT][FONT=Comic Sans MS]http://www.ostrowschronisko.pl/[/FONT][FONT=Comic Sans MS] , [/FONT][FONT=Comic Sans MS][email protected][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wątek: [/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/1831...%84-DOM%C3%93W Quote
Malwi Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 ja osobiście nie mam :( jeśli dojadę w środę do schroniska ( i jak będzie pogoda odpowiednia) to zrobię mu nowe. Quote
Guest monia3a Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Postaraj się pliss :) ludzie jeszcze do mnie czasem dzwonią w sprawie Arwinka, który jest do niego podobny więc może uda się tego rudzielca oddać :) Quote
szczecinianka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Said jest przecudowny! :loveu: Ta krzywa szczęka, zakochałam się. Jakiej on jet wielkości? Czy jesteście w stanie napisać o nim coś więcej? Quote
Paulina87 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Co do wielkości nie jest mikro pieskiem, jest taki mało-średni. Co do charakteru niestety nie wiem bo nie miałam z nim bliskiego kontaktu. W kojcu jest z innym psem i nie ma problemów. Quote
missy87 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tez nie mam niestety jego zdjęć. W schronisku jest już sporo, 2 lata na pewno. bardzo miły, potulny grzeczny, niewiele szczeka. Na spacerach ciągnie, tyle ile ma siły, ciężko dycha ale ciagnie ciagnie dalej, wiec mile widziane puszorki. Wobec dzieci ok, innych suczek i psów również, do kotow nie sprawdzony Quote
Malwi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='E-S']Gończo-seterowate siostrzyczki znalazły domki, strasznie się cieszę :) Z reszty też, ale z tych dwóch szczególnie :) gończe siostrzyczki wróciły do właściciela ;)) ____________________________________________________ kilka zdjęć z dzisiaj: Boni - w końcu wyszła z budy do zdjęcia ;) Punia - około 1 roku - ma może z 2 kg. - malusieńka Awra - ok 4-5 lat (chyba) cicha spokojna, przestraszona, prawie nie wychodzi z budy Pati - 1-1,5 roku - śliczna spokojna sunia, niechętnie pozowała do zdjęć, ma problemy ze skórą na łapkach ( ma smarowane ) Szczeniaki... : od lewej Aba - sunia, Abu - piesek, Abi - sunia, Abak - piesek Rudy na "opka" Eda - 4-5 miesięczna sunia ONka ( już jest 3 chętnych - wszystko zależy od podejścia do sterylki bo mała baaaardzo w typie) Demi - 10 mies. - mały "szajbus" , wiecznie w ruchu, cudowna sunia :) idealna do dzieci :D dzieci padną ze zmeczenia a ona dalej będzie szaleć ;p Corsa - ok 3 lat - trochę niepewna, boi się flesza i aparatu.... łagodna, spokojna... Ata - ok 4-5 lat - mila spokojna Maszka: Fino: Szejn - jutro jedzie do nowego domu ;) Klara - ok 3 lat - spokojna, łagodna Quote
Malwi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 i jeszcze : Morus - 1,5-2 lata - przyjazny, cichy Mejka - sunia, 1,5-2 lata - spokojna, nieśmiała - maluteńka Petarda - ok7-8 lat - foxterierka - znaleziona po Majostaszkach , prawdopodobnie wystraszyła się wystrzałów Wiking - ok 2 lat - Kaukaz/Leonberger - jeszcze troche niepewny, boi się człowieka... Boni - znów w budzie... Fortuna - ok 4 lat, sunia - świetnie stróżuje Quote
Malwi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 w nowych domach : Psy Aura, Fanta, Ketti, Nyga, Teri, Zula Sunie: Bolo, Bonus, Gizmo, Lucek, Pajdo, Poldek, niestety wróciły: Krejzol, Bemol, Misiek, Kora i bokserka Lora... do tego Lotar i Tina panicznie boją się burzy :( Quote
Recommended Posts