Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to czekamy z niecierpliwością :D w Jadzi zakochałam się od pierwszego wejrzenia więc może i podbije serce Pani ? .... czekam z niecierpliwością na informacje :D

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieyny ,okazalo sie ,ze pani tego psiaka wziela jednak z wroclawskiego schronu ,sorry za zamieszanie..
Ale pamietam o Was,macie super psiaki tam! Jesli potrzebna pomoc w oglaszaniu to chetnie pomoge ,a paru zainteresowanym podalam juz Wasza stronke ,bo to przeciez tez od wrocka niedaleko..

Posted

Mam pytanie odnośnie Jadzi i psiaka z wykrzywioną szczęką. Zdecydowanie moje typy. :loveu: Czy wiadomo coś odnośnie ich przeszłości? Zostały oddane czy znalezione? Mogłabym zobaczyć więcej zdjęć? Jak długo są w schronisku?

Posted

Jadzia już w nowym domu, zaraz małą aktualizację wątku zrobię. Saida zdjęć innych niestety nie mam, może Paulina albo Martyna będą miały. Said jest w schronisku od mniej więcej połowy października zeszłego roku. Raczej został znaleziony - jak większość w schronisku ( schronisko stara się nie przyjmować psów od ich właścicieli)

Guest monia3a
Posted

Czy macie może więcej fotek tego psiaka??

[FONT=Comic Sans MS]Płeć: pies
Waga: ok 4 kg
Miejsce: Ostrów wlkp - schronisko
Sterylizacja: nie
Stosunek do dzieci: nie sprawdzono
Stosunek do innych psow: dogaduje się
Stosunek do kotow: nie sprawdzono
Zabrany z osiedla przy ul. Dembińskiego, gdzie znajdował się przez dłuższy czas. Mimo swoich przeżyć nadal kocha ludzi. Lubi dzieci. Uwielbia pieszczoty. W schronisku od: 10.08.07.
Charakter:
Kontakt: 0 662 03 69 64 (czynny w godzinach pracy schroniska), [/FONT][FONT=Comic Sans MS]http://www.ostrowschronisko.pl/[/FONT][FONT=Comic Sans MS] , [/FONT][FONT=Comic Sans MS][email protected][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wątek: [/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/1831...%84-DOM%C3%93W

Guest monia3a
Posted

Postaraj się pliss :) ludzie jeszcze do mnie czasem dzwonią w sprawie Arwinka, który jest do niego podobny więc może uda się tego rudzielca oddać :)

Posted

Co do wielkości nie jest mikro pieskiem, jest taki mało-średni. Co do charakteru niestety nie wiem bo nie miałam z nim bliskiego kontaktu. W kojcu jest z innym psem i nie ma problemów.

Posted

Tez nie mam niestety jego zdjęć. W schronisku jest już sporo, 2 lata na pewno. bardzo miły, potulny grzeczny, niewiele szczeka. Na spacerach ciągnie, tyle ile ma siły, ciężko dycha ale ciagnie ciagnie dalej, wiec mile widziane puszorki. Wobec dzieci ok, innych suczek i psów również, do kotow nie sprawdzony

Posted

[quote name='E-S']Gończo-seterowate siostrzyczki znalazły domki, strasznie się cieszę :) Z reszty też, ale z tych dwóch szczególnie :)

gończe siostrzyczki wróciły do właściciela ;))

kilka zdjęć z dzisiaj:

Boni - w końcu wyszła z budy do zdjęcia ;)

Punia - około 1 roku - ma może z 2 kg. - malusieńka

Awra - ok 4-5 lat (chyba) cicha spokojna, przestraszona, prawie nie wychodzi z budy

Pati - 1-1,5 roku - śliczna spokojna sunia, niechętnie pozowała do zdjęć, ma problemy ze skórą na łapkach ( ma smarowane )

Szczeniaki... : od lewej Aba - sunia, Abu - piesek, Abi - sunia, Abak - piesek

Rudy na "opka"

Eda - 4-5 miesięczna sunia ONka ( już jest 3 chętnych - wszystko zależy od podejścia do sterylki bo mała baaaardzo w typie)

Demi - 10 mies. - mały "szajbus" , wiecznie w ruchu, cudowna sunia :) idealna do dzieci :D dzieci padną ze zmeczenia a ona dalej będzie szaleć ;p

Corsa - ok 3 lat - trochę niepewna, boi się flesza i aparatu.... łagodna, spokojna...

Ata - ok 4-5 lat - mila spokojna

Maszka:

Fino:

Szejn - jutro jedzie do nowego domu ;)

Klara - ok 3 lat - spokojna, łagodna

Posted

i jeszcze :

Morus - 1,5-2 lata - przyjazny, cichy

Mejka - sunia, 1,5-2 lata - spokojna, nieśmiała - maluteńka

Petarda - ok7-8 lat - foxterierka - znaleziona po Majostaszkach , prawdopodobnie wystraszyła się wystrzałów

Wiking - ok 2 lat - Kaukaz/Leonberger - jeszcze troche niepewny, boi się człowieka...

Boni - znów w budzie...

Fortuna - ok 4 lat, sunia - świetnie stróżuje