Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczeniaki:
mama: Ata

mama: Diana (3?) - nie mam jej fotki nie wiem czemu ...

Szczeniaki - szorściaki - podrzucone pod schronisko:

........
Mamuśki:
Laura

Sara (2) - ( nie mam fotki szczeniaka ... czarno-biała kulka ;))

Posted

dwa dzisiejsze nabytki - dwa psy, znalezione razem(Kruz( ok 3 lat) i Bim (10 lat albo i więcej):

Rani:

Platon:

Hugo:

Jedyny kot w schronisku ;) - kicia , młodziutka, nie znam się zbytnio na kotach ... może 3-4 miesiące ma

Pola ze szczeniakiem Mastifa Tybetańskiego ( w odwiedzinach był ;) )

Szina i Rozi (chyba, nie pamiętam która jest która... )

Posted

obecnie "na stanie" 125 psów ( w tym 7 maleńkich szczeniaków ) ... schronisko pełniusieńkie , nie ma gdzie przywozić nowych .... wakacje ...

• 2 weeks later...
Posted

Malwi napisał(a):
potrzebny transport do Warszawy dla HOLI i KITY - jak najszybciej. Jutro dzwonie do schroniska i umawiam KITĘ na sterylkę.

Zacytuję bo widzę, że przeszło bez echa.

Pomóżcie dwóm psom z Waszego schronu.
Czy któraś z Was za zwrotem kosztów nie wybrałaby się do Warszawy pociągiem? Pociąg jedzie 4ry godziny.

Posted

Ja też będę prawdopodobnie potrzebowała transportu, ale z Poznania do Wawy, ale jeśli się nie znajdzie to będę jechać 24 sierpnia (bo tylko wtedy mam wolny dzień) i jeśli się zabiorę z trzema psami to mogę małe zabrać i wtedy prosiłabym np. o zwrot połowy ceny biletu. Bo np. w tą środę jestem do 15 w pracy ale od tej godziny do wawy jeżdżą same intercity a one są zbyt drogie.

Posted

Wcześniej niestety nie dam rady, chyba, że kogoś stać żeby zapłacić 70 zł za bilet na IC w jedną stronę ;) Jak już wiozę psa to wolę osobówkami czy interregio, żeby po najniższych kosztach. A i tak ktoś by musiał małe dowieźć do Poznania.

Posted

Sankja napisał(a):
znajdźmy coś szybciej. 24 sierpnia to półtora tygodnia!

Czy byłaby możliwość dowiezienia psów do Wrocławia w środę?

ja do wrocławia mogę jechać najwcześniej 23go