olusia06022 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dziewczyny, jak się miewa sunia którą przywieźliśmy do Was w niedzielę? Jest na kwarantannie, ostatni boks. Czarna podpalana, jamniczkopodobna... Quote
Malwi Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='olusia06022']Dziewczyny, jak się miewa sunia którą przywieźliśmy do Was w niedzielę? Jest na kwarantannie, ostatni boks. Czarna podpalana, jamniczkopodobna... sunia ma się dobrze - jest strasznie energiczna ;) dostała na imię Gusia ;) na zdjęciach widać co robi z suchą karmą:P zdjęcia z góry bo jak tylko ukucnęłam to zaraz miałam ją na głowie :D przekochana jest ;) http://ostrowschronisko.pl/animal_info-232.html Quote
olusia06022 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Super, kochana mała... :) A taka wystraszona była że szok... :( Ślicznota, piękny uśmiech ma. W razie czego Malwi- zwracaj się do mnie o pomoc. Ogłoszenia itp. Quote
Malwi Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 ogłoszenia bym prosiła jak najbardziej , ale za 2 tygodnie po kwarantannie ;) Mała dzisiaj wyszła na dwór do kojca, siedzi z kudłatą koleżanką która przyszła do schroniska dzień później. Quote
savahna Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 To ja sobie watek zapisze i trzymam kciuki za olusiowego psiaka.:lol: Quote
Malwi Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 DT pilnie potrzebne :( Krejzol - mimo że dostaje dużo jedzenia jest coraz chudszy ( to samo co Kala ;/ ) Agrest - do wyleczenia podobno nużyca, badania dokładniejsze potrzebne i leczenie + przytycie bo również chudzielec Boksia - guzy na poopie do zdiagnozowania i leczenia ( wycięcia? ) Legi - do wyleczenia do końca łapa po drutowaniu kości piętowej Quote
Malwi Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 wrzuciłam ją na wątek bokserowy ale nie wiem czy tam coś w ogóle się dzieje ... Quote
Alicja Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 dziewczyny dałyście znać do bokserów w potrzebie i sosbokserom ?? [email protected] [email protected] Quote
Malwi Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 wrzucałam na wątek boksiowy , już śle maila , dzięki! :loveu: Quote
Akrum Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 śliczna... ogłoszenia i szybko DS powinna znaleźć :) Quote
malawaszka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 dziewczyny o tej sznupkowatej coś wiecie? ile ma lat? jaka jest? Quote
Malwi Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Malawaszko - ona sznupkowata jest ? ma ok 3 lat , mała , szczekliwa, ale łagodna ;) Quote
kajak Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Czy coś więcej o Zdrapce? jak do innych psiaków i dzieci? Quote
Malwi Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 do dzieciaków nie wiadomo, do innych psow jest delikatnie dominująca , ale jest ok - siedzi w boksie z podobnej wielkości suczką. Quote
kajak Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Witam Jeżeli potrzebny dom tymczasowy dla Zdrapki 2 to mogę pomóc,nie mam doświadczenia, ale od czegoś trzeba zacząć. Mam suczkę z adopcji młodziutka ok. roku akceptuje wszystkie psy, z dużą suczką Akitą którą dokarmiamy dogaduje się super.Mieszkamy w domu z dużym ogrodem i kawałkiem lasu,teren oczywiście ogrodzony. Dajcie znać gdyby była taka potrzeba. Pozdrawiam Kajak Quote
Malwi Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 kajak - musisz zadzwonić do schroniska lub skontaktować się z którąś wolontariuszką ze schroniska. najbliższa aktualizacja wątku będzie około 10 września dopiero. Jakiekolwiek info o psach można uzyskać bez problemu w schronisku ( nr tel w pierwszym poście ) Quote
Malwi Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 widziałam dzisiaj rano ze na stronie jest już w szczęściarzach, więc chyba poszedł do domu ;) Quote
malenkauk Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Sunia-yorkowata czyli Pusia jest już w nowym domku. A Gusia ma na imię Lola. Quote
malenkauk Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Tim trafił do starszego małżeństwa w Grabowie nad Prosną i jest rozpieszczany:) Quote
Recommended Posts