Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

laikinia napisał(a):
Oh Kikou, jak widze, ze tu cos napisalas, to mnie najpierw skreca w zoladku ze strachu... :shake: ale widze, ze wszystko w porzadku,a nawet kolejne cioteczki zakochuja sie w malutkiej :loveu:

... całkiem w porządku to nie jest niestety....
guzy koszmarnie wyglądają.... dzisiaj byłam z małą jeszcze na konsultacji u jednego lekarza...i rozpoczęliśmy ostrzykiwanie guza jadem tarantuli.....
taka ostatnia deska ratunku... jeśli choć troche by zmniejszyło to guz to może porwiemy sie na ten zabieg mimo tych kiepskich wyników....

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Elunia ma sie dużo gorzej, drugi guz nabrzmiewa, zaczęła puchnąć też druga nóżka....
chyba ta jej nieszczęsna rujka zintensyfikowala rozrost nowotworu...
jestem załamana :(

Posted

Elżbietka nafaszerowana lekami, zeszła opuchlizna z nóżek... i chwilowo mała lepiej je ale to głównie taki krótkotrwały efekt po sterydzie... generalnie byliśmy jeszce u jednego medyka i ten również sądzi że jednak jest za późno na operację, że to wygląda na uogólnionego chłoniaka, który zajmuje też trzustke... i że nic nie da się wiecej zrobić.....

Posted

Biedactwo :( ... teraz to chyba tylko pociagnac jeszcze ile sie da na tych sterydach, aby malutka jeszcze troszke pocieszyla sie zyciem, ale jak mialaby cierpiec, to musisz ja niestety juz puscic... :(:(:(

• 2 weeks later...
Posted

ogólnie fatalnie, w tej chwili guzy rosną z prędkością świtła, codziennie widać róznicę....
i już nawet rozmawiałam dzisiaj z lekarką że chyba bede musiała Eluni ulżyć..
ale potem wróciłam do domu i Elżbietka tak skakała, cieszyła sie machała ogonkiem i ładnie zjadła
...że jeszcze odłożyłam to "pomaganie"...

Posted

dzisiaj Elżbietka odeszła....

nie mogłam już zwlekać ponieważ Elżunia odmówiła jedzenia, a co za tym idzie nie mogłam już jej podać środka przeciwbólowego...:-(