Poker Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='agada']Ot i masz Poker rozwiązanie;), ale myślę, że ładniutka, nieduża to szybko pójdzie :p[/QUOTE] suuuper, w takim razie załatwiajmy transport Ja wiem ,że ona jest malutka i ładniutka,ale nie wiemy co z łapką. Quote
agada Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Oby to nic poważnego... nasze psiaki zmieniaja się diametralnie po opuszczeniu schronu, to myślę, że i leczenie będzie przyśpieszone;) Quote
carolinascotties Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ja mam prosbe - dotyczaca finansow :) Poker - prosze o Twoj numer konta (jesli to na nie maja wplywac pieniadze dla suni) chce wystawic bazarek z opcja KUP TERAZ - po wplynieciu pieniedzy na konto dalabys mi znac (np. smsem), a ja wyslalabym paczke... jesli to niemozliwe - prosze o podanie innego konta, na ktore ma wplynac kwota za bazarek dla malej. jutro wyjezdzam i wracam dopiero w nastepnym tygodniu- i uwazam, ze lepiej wystawic bazarek przed Swietami :) Quote
Poker Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 bardzo bym prosiła,żeby po trafieniu małej do mnie ktoś sie zajął finansami.Ja się zupełnie do tego nie nadaję. Bazarek można na razie zrobić bez podawania konta. PO zakończeniu wysyła się pW z numerem konta. Quote
carolinascotties Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 tak, z tym, ze jesli to kup teraz - to moze sie zdarzyc, ze juz dzis ktos sie zdecyduje :) i bedzie naciskal o podanie konta - bo jak najszybciej bedzie chcial sie maznac wspanialymi kosmetykami ;) mozemy poczekac do przyszlego tygodnia- jak uwazacie... Quote
Tola Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 zaraz po swietach byc mzoe mamy transport do Warszawy... Tak myslę, ze moze szukac transportu z Warszawy do Wrocłwia... Chociaz w takim przypadku trzeba znalezc nocleg dla suni. No i kogos, kto zabierze małą do Wrocławia. Quote
Tola Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Przed chwilą rozmawialam z zadrą; okazalo sie, ze Pani z mojego osiedla ma syna we Wrocławiu; ktory przyjezdza na swięta. I Pani i syn są miłosnikami psów, Pani ma niewidomego sznaucerka. Byc moze uda się wyslac z nimi Mejsi. Jutro TZ podejdzie do Pani i porozmawia. Trzymajcie kciuki. Poker - podeslij mi nr tel; byc moze bedę musiala przedzwonic ze schronu i pogadac:cool3: Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Jezeli wydam w sobote Fizie (siostre Gabiski :D) i Alwina (drugiego, na chwile tymczasowicza) oczywiscie, ze Mejsi moze u mnie nocowac. Noł problem. sprostowanie: jeżeli wydam któregokolwiek z tymczasów to może nocować. Śmieję się, ze zawsze pisze, ze ze czwórką sobie nie poradze...xco dopiero z piatka :) ale nie, jednego z nich nie moge miec. zakrecilam sie :D Quote
agada Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 O, czyli są szanse na szybkie wydostanie małej! Quote
carolinascotties Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Kochani - ja jutro wyjezdzam i nie bedzie mnie do 9go - czyli bazarek zrobie po tym czasie :) Zdrowych i wesolych Swiat Quote
Tola Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt; wiosennego nastroju w sercach i przy światecznym stole Quote
Poker Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 czyli czekamy na informację w sprawie transportu. Odezwała się do mnie Tarzanka z Wrocławia, że będzie jechała w Wasze strony.Czekam na odpowiedź kiedy i jakie koszty. Quote
Poker Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 i co?była już rozmowa o transporcie? Jest transport ,ale koszt 400 zł.Tarzanka by wiozła. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Do Warszawy jedziemy i my - w czwartek 8.04 około 15:30 wyjeżdżamy z K-stawu, więc gdyby była potrzeba to możemy malcę zabrać Quote
Tola Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Poker']i co?była już rozmowa o transporcie? Jest transport ,ale koszt 400 zł.Tarzanka by wiozła.[/QUOTE] Liczę na Pana z Wroclawia; auto na wroclawskiej rejestracji stoi pod domem, ale chyba gdzies wyszli. Jutro rano znowu podejdę. Quote
Poker Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 dobrze by było,żeby pan ją zabrał , bo 400 zł za transport to dużo, biorąc pod uwagę ,że sunia może wymagać operacji. Quote
E-S Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Zgadzam się z Poker, tyle teraz nieszczęść psich, że ciężko będzie zebrać kasę i na transport i na leczenie ... Quote
Madallena Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 platny transport odpada. kurde, to juz stopem taniej bedzie ;) :D Ja jestem pusta, tzn jak zajdzie taka potrzeba moge wziac Mejsi na noc. Quote
Poker Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 opłata zeszłą na 350 ,ale jak na nasze możliwości to i tak jest kupa forsy. Czekamy co powiedzą sąsiedzi Zadry Quote
Tola Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Rozmawialam z rodzina z Wrocławia i niestety nic z wyjazdu z nimi suni nie będzie - w drugi dzien świąt jadą jeszcze do dalszej rodziny i dopiero do Wrocławia. Przykro mi. Mamy transport do Warszway we wtorek i czwaretk tylko nie wiem czy to cos da... Quote
Poker Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 o choroba, to źle. to trzeba teraz szukać z Warszawy do Wrocławia. Quote
Poker Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 a czy jest szansa na podwiezienie suni do Rzeszowa? to jest ok.150 km w jedną stronę. Quote
Tola Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Przed chwilą rozmawialam z zadrą; w srodę do wroclawia wybiera się Tz jej kolezanki, ma dac znac w poniedzialek wieczorem - wtedy we wtorek pojechalabym po sunię do schronu, a zadra przygotowalaby ją do podrózy Quote
Recommended Posts