Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Duszka jest wspaniała!!! Dzisiaj polegiwała mi pod nogami przy biurku. Mało tego w tym czasie jadłyśmy śniadanie a ona nic! Zero wyrywania z między zębów jedzenia, zero skakania po biurku! Po co przecież ma pełne miski :)
[img]http://img153.imageshack.us/img153/456/ssa45745.jpg[/img]
[img]http://img444.imageshack.us/img444/3626/ssa45746.jpg[/img]

Posted

[quote name='marta9494']Kojocico!!Jaka ty okrągła jesteś:) [/QUOTE]
O tym samym pomyślałam patrząc na fotki :lol:, może Duszka uwierzyła,że nie musi już od dawna jeść na zapas.

Posted

Dusza jest jednym z grupy psów, które dobrze się czują w schronisku. To jest dowodem na to jak straszne miała kiedyś życie. Nie zaczepia innych psów, nie nawiązuje większych znajomości , żyje swoim życiem.
Dzisiaj dostałam olsnienia, że ona wie dobrze co sie dzieje w schronisku. Zawsze nas wita przed bramą, wie kiedy wychodzimy na spacer z psami, wie kiedy w kuchni dają jedzenie i zawsze gdy jestem w łazience ona
czeka pod drzwiami. Mogę teraz powiedzieć, że to bardzo cywilizowany pies. Zaskoczyła nas zupełnie.

Posted

Podejrzewam,że ona już się czuje jak w raju,a co dopiero jak będzie tą jedyną psicą do kochania i nie będzie musiała dzielić miłości własciciela z innymi psami.

Posted

Wiecie co najbardziej boli... że nie może czuć się tak każdy pies, że nie możemy każdym tak się zająć... Najbardziej bolą te oczy na kwarantannie, one nie rozumieją dlaczego siedzą za kratami, a my tak nie wiele dla nich możemy zrobić :(
Często sprzeczam się z Basią, bo ona to by wszystkie najlepiej wypuściła i niech są biurowe, ale tak nie można, więc ja często jestem ten zły policjant, ale kochamy równie mocno!

Posted

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Basia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-17.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Basia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-18.png[/IMG]
[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/7348/img9896640x480.jpg[/IMG]

o takich oczach pisze Agnieszka. One mi się śnią !!!

Posted

[quote name='Lolalola']ale te oczy nie znaja glodu u Was,bicia,maltretowania,znecania sie..........kazdego psa bez domu bym Wam oddala;)[/QUOTE]

Oj zachowaj dla siebie, my mamy nad stan o ok 100 psów :(
To jak jest to jest ciężka praca wielu osób. Brakuje nam jeszcze wiele, by było dobrze, ale będziemy walczyć.

Posted

[quote name='Lolalola']ale te oczy nie znaja glodu u Was,bicia,maltretowania,znecania sie..........kazdego psa bez domu bym Wam oddala;)[/QUOTE]
Nie mniej dziękujemy za zaufanie, tym bardziej po ostatnich obelgach na dogo na nasz temat.

Posted

[quote name='AgaiTheta']Nie mniej dziękujemy za zaufanie, tym bardziej po ostatnich obelgach na dogo na nasz temat.[/QUOTE]
Aga, nieprzejmuj sie tymi obelgami wcale,pamietaj ze masz rzesze osob ktore podziwiaja Ciebie i Basie za to co robicie, oraz wszystkich pracownikow i wolontariuszy elblaskiego schroniska:)

Posted

[quote name='AgaiTheta']Nie mniej dziękujemy za zaufanie, tym bardziej po ostatnich obelgach na dogo na nasz temat.[/QUOTE]
jeszcze nie znalezli sie tacy,ktorym by wszystko pasowalo.............;)

Posted

Podziw nam nie jest potrzebny, bo nie dla niego jesteśmy, potrzebujemy często wsparcia i to mamy od Was. Czasami bywa, że w natłoku nieszczęścia mamy ochotę siebie na wzajem pozabijać, każda z nas różnie reaguje na ogrom nieszczęścia.

Posted

Tylko, że my to wszystko przepłacamy ogromnym stresem. Każdego chcialo by się przytulić, dać kość, wypuścić na wolność.One tak nam ufają, nie rozumieją sytuacji a przcież to pies jest największym przyjacielem człowieka.

Posted

potrzebne są jeszcze pieniądze?bo jeśli tak to ja chętnie dam rzeczy na bazarek,tzn wyśle fotki na meila tylko poprosiłabym od kogoś meila kto by robił bazarek :)