Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oł :(
Ale Duszka dziś szalała, Biedny damian, nie mógł zjeść obiadu, bo miał duszke na głowie. I każdy miał duszkę wszędzie. To żywe ADHD! :)

Posted

[quote name='Patyś_']Dziś doszłam do wprawy w łapaniu duszki. Jak z p. Basią zabrałyśmy Ją i naszego dziadka - Apolla- na spacer :) 4 podejścia trzy złapania! :D[/QUOTE]
Nie moge sobie wyobrazic Duszki na smyczy... czy jak ten spacerek wygladal?? ;-)

Posted

Duszka biegała bez smyczy, nawet się dość słuchała :D Tylko była strasznie zaaferowana otoczeniem :) Ogólnie wróciła z nami do schroniska i wracała :) Tylko potem na terenie schronu trzeba było ją łapać xD śmiech na sali. Ide ide, szukam duszy... ŚMIG! DUszzzaa! Śmig! biegną w stronę duszy, Zobaczyła mnie biegnie, hop w ręce, próba zrobienia zdjęć. Śmig! Uciekła! I dawaj dalej za nią ! Koniec końców bezpiecznie znalazła się w swoim kojcu :)

Posted

[quote name='Patyś_']Duszka biegała bez smyczy, nawet się dość słuchała :D Tylko była strasznie zaaferowana otoczeniem :) Ogólnie wróciła z nami do schroniska i wracała :) Tylko potem na terenie schronu trzeba było ją łapać xD śmiech na sali. Ide ide, szukam duszy... ŚMIG! DUszzzaa! Śmig! biegną w stronę duszy, Zobaczyła mnie biegnie, hop w ręce, próba zrobienia zdjęć. Śmig! Uciekła! I dawaj dalej za nią ! Koniec końców bezpiecznie znalazła się w swoim kojcu :)[/QUOTE]
hihihi, szkoda, ze nikt nie nagral tej sytuacji- chetnie bym obejrzala filmik ;-)

Posted

Nie macie pojęcia jak się cieszę, że jej historia tak właśnie się zakończyła !!!
Jeszcze tylko najlepszy na swiecie własny Pan i własny Domek - i niemożliwe stanie się mozliwe...

Posted

Witam Duszko!!!
Moze Ci sie dzisiaj znowu poszczesci i Ciotki zabiora Ciebie na spacerek;)
Bardzo prosze Ciotki ktore jeszcze nie glosowaly, oddac glos na schronisko w Bialej Podlaskiej (Nr. 1 w ankiecie), w ktorym przebywal staruszek Fifi z mojej sygnatury. Dziekuje!![COLOR=red][SIZE=3]Link do głosowania na kandydata na maj [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem[/URL]!![/SIZE][/COLOR]