Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Duszka sporo przytyła i je teraz to samo, co pozostale psy (czyli suchą debaq- pewnie zle napisalam). ale ja myślę, ze ona bylaby przeprzeszczęsliwa, gdyby ktoś jej gotował jakies pyszne mięsko z ryżem i marchewką:) +witaminki i wapno:). Transportu będzie trzeba szukać po prostu. Dobrym znakiem jest, jeśli nowy dom przynajmniej w części pomaga przejąc koszty transportu lub osobiście odbiera psa. Niechętnie dowozimy psy, a tym bardziej, jesli nie ma w tym zadnego wkladu nowego właściciela.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Dusienko:)sciskam Cie piesku bardzo mocno i mam nadzieje,ze wakacyjna pora znajdzie sie juz ktos taki,kto bedzie Ci gotowal te wszystkie pysznosci,bedzie szalal z Toba a przede wszystkim nadazal za twym tempem...... i kawunie czasem zaparzy:)

Posted

Dziewczynka piękna!! kto nie zna jej historii nie zgadłby ile juz przeszła w swym krótkim życiu
teraz trzymam kciuki aby znalazł się domek,taki NAJ do dla Duszki :)

Posted

Zaleglości nadrobimy po niedzieli, po prostu brak na wszystko czasu. Dusza musiała zwolinić miejsce w izolatce dla innej suni, nie jest chyba z tego zadowolona ale inaczej się nie da.

Posted

Lolalola napisał(a):
Dusiu gdzie sie podzialy te wszystkie ciotki????Mam nadzieje,ze spedzasz sobie milo dzionek;)

Ciotki podglądają, podczytują ale rozumieją ,że na fotki nie zawsze jest czas, więc cierpliwie czekają żeby zobaczyć tą "roztytą" Duszkę:loveu:.

Posted

ewtos napisał(a):
Ciotki podglądają, podczytują ale rozumieją ,że na fotki nie zawsze jest czas, więc cierpliwie czekają żeby zobaczyć tą "roztytą" Duszkę:loveu:.

Oczywiscie ze ciotki sa i nadal Duszce kibicuja!! ;-) Szkoda ze Duszka nie zamienia izolatki na nowy domek!!

Posted

Wzruszajaca historia..to jest dowód na to że o każde życie trzeba walczyć nawet o takie "ledwo-tlące" Dusza to piękna psina.3mam kciuki za przyszły dobry nowy DS