Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku!
Nie było mnie 2 tyg. w schronisku. Dziś zajrzałam dosłownie na sekundkę do Duszki. Jest cuuuuudowna! Wesoła, i szczeka, i się cieszy, i skacze.
Cud. :)

Posted

nooo "słodka, wspaniała, cudowna Duszka"....Ona ma ADHD;)- nie potrafi usiedziec sekundy w miejscu- biega tu, biega tam, skacze, piszczy szczeka.
Wpada do budynku; Szukać jedzenia czy się tulić..? Tulę się...szybko wskocze całym ciałem do kosza na śmieci....NIe ma nic....lecę wskoczyć na stól. O człowiek wchodzi!!! co? Duszka złaz ze stołu i wyjmij nos z kawy? Ale fajnie- gada do mnie! Szczekam radośnie, lecę w prawo- albo nie! zmieniam kierunek, może w lewo. Szybko kogoś machnełam jęzorem w usta! Nie dam się złapać heheheh! Jestem bardzo szybka. Biorą mnie na ręce i znow siedzę w bawialni. nie chcę- szczekam, merdam ogonem, szczekam, biegam, cieszę się, skaczę tu i tam............. W ogóle ostatnio mówią na mnie "gruba"...Ciekawe czemu...;)

Duszka chce przytulić cały swiat. Szybko, mokro i głośno:) Trochę to potrwa zanim zrozumie, że to już zawsze tak będzie, że zawsze będą już życzliwi ludzie. Że zawsze będzie się dobrze czuć i będzie syta.

Posted

[quote name='Charly']Ona ma ADHD;)- nie potrafi usiedziec sekundy w miejscu- biega tu, biega tam, skacze, piszczy szczeka.
Wpada do budynku; Szukać jedzenia czy się tulić..? Tulę się...szybko wskocze całym ciałem do kosza na śmieci....NIe ma nic....lecę wskoczyć na stól. O człowiek wchodzi!!! co? Duszka złaz ze stołu i wyjmij nos z kawy? Ale fajnie- gada do mnie! Szczekam radośnie, lecę w prawo- albo nie! zmieniam kierunek, może w lewo. Szybko kogoś machnełam jęzorem w usta! Nie dam się złapać heheheh! Jestem bardzo szybka. Biorą mnie na ręce i znow siedzę w bawialni. nie chcę- szczekam, merdam ogonem, szczekam, biegam, cieszę się, skaczę tu i tam............. [/QUOTE]

To może zmieńmy jej imię- już nie Duszka a [B]Tsunami.:diabloti: [/B]

[B]Charly- super opis,bardzo dynamiczny, pobudzający wyobraźnię ,widzę ten tajfun energii i spustoszenia jakie zostawia. Kolejny raz czytam i musiałam to dopisać.[/B]

Posted

[quote name='Charly']
Duszka chce przytulić cały swiat. Szybko, mokro i głośno:) Trochę to potrwa zanim zrozumie, że to już zawsze tak będzie, że zawsze będą już życzliwi ludzie. Że zawsze będzie się dobrze czuć i będzie syta.[/QUOTE]
Ach, pieknie to powiedzialas!!! Tak bardzo Duszce tego zycze!

Posted

[quote name='Charly']nooo "słodka, wspaniała, cudowna Duszka"....Ona ma ADHD;)- nie potrafi usiedziec sekundy w miejscu- biega tu, biega tam, skacze, piszczy szczeka.
Wpada do budynku; Szukać jedzenia czy się tulić..? Tulę się...szybko wskocze całym ciałem do kosza na śmieci....NIe ma nic....lecę wskoczyć na stól. O człowiek wchodzi!!! co? Duszka złaz ze stołu i wyjmij nos z kawy? Ale fajnie- gada do mnie! Szczekam radośnie, lecę w prawo- albo nie! zmieniam kierunek, może w lewo. Szybko kogoś machnełam jęzorem w usta! Nie dam się złapać heheheh! Jestem bardzo szybka. Biorą mnie na ręce i znow siedzę w bawialni. nie chcę- szczekam, merdam ogonem, szczekam, biegam, cieszę się, skaczę tu i tam............. W ogóle ostatnio mówią na mnie "gruba"...Ciekawe czemu...;)

Duszka chce przytulić cały swiat. Szybko, mokro i głośno:) Trochę to potrwa zanim zrozumie, że to już zawsze tak będzie, że zawsze będą już życzliwi ludzie. Że zawsze będzie się dobrze czuć i będzie syta.[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ilon_n']Sugeruję zmienić tytuł wątku :)
na coś w stylu .. SZUKAMY DOMU ..[/QUOTE]

Ale w opisie suni lepiej zamieścić co drugie zdanie z opisu Charly , żeby nie przestraszyć nowych właścicieli :lol:.

Posted

:):)Charly,ale fantastycznie to napisane!!!!!!!!!!!Duska jest niewiarygodna,ile w psiaku zycia i radosci,bardzo bede sie modlic aby zalazla domek pelen milosci,zeby ktos Ja tak kochal jak wszyscy dogomaniacy swoje psie dzieci:)ciekawe co robi teraz Dusia-pewnie saczy cudza kawe.....hahhahaha

Posted

Duszka dzisiaj jak zwykle po wypuszczeniu z boksu leciała do biura rozdawać buziaki.Nie ważne czy ktoś swój czy obcy, szybki całus i dalej. Ja kobieta wiekowa nie nadążam za nią. Wołam ją , słucha , nawet idzie za mną , potem zawraca i już wisi na kimś ! Ona kocha cały świat.

Posted

tak było
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/4291/s7302532.jpg[/IMG]

wczorajsza Duszka:) Śliczna panienka się z niej zrobiła.
[IMG]http://img38.imageshack.us/img38/1752/dsc05058ag.jpg[/IMG]