Lolalola Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 caluski dla Ciebie Dusiuniu:)bardzo chcialabym moc Cie tak rzeczywiscie wysciskac i wyglaskac za wszystkie czasy:)no coz................. Quote
Vitka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jejku! Nie było mnie 2 tyg. w schronisku. Dziś zajrzałam dosłownie na sekundkę do Duszki. Jest cuuuuudowna! Wesoła, i szczeka, i się cieszy, i skacze. Cud. :) Quote
Charly Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 nooo "słodka, wspaniała, cudowna Duszka"....Ona ma ADHD;)- nie potrafi usiedziec sekundy w miejscu- biega tu, biega tam, skacze, piszczy szczeka. Wpada do budynku; Szukać jedzenia czy się tulić..? Tulę się...szybko wskocze całym ciałem do kosza na śmieci....NIe ma nic....lecę wskoczyć na stól. O człowiek wchodzi!!! co? Duszka złaz ze stołu i wyjmij nos z kawy? Ale fajnie- gada do mnie! Szczekam radośnie, lecę w prawo- albo nie! zmieniam kierunek, może w lewo. Szybko kogoś machnełam jęzorem w usta! Nie dam się złapać heheheh! Jestem bardzo szybka. Biorą mnie na ręce i znow siedzę w bawialni. nie chcę- szczekam, merdam ogonem, szczekam, biegam, cieszę się, skaczę tu i tam............. W ogóle ostatnio mówią na mnie "gruba"...Ciekawe czemu...;) Duszka chce przytulić cały swiat. Szybko, mokro i głośno:) Trochę to potrwa zanim zrozumie, że to już zawsze tak będzie, że zawsze będą już życzliwi ludzie. Że zawsze będzie się dobrze czuć i będzie syta. Quote
ewtos Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Charly']Ona ma ADHD;)- nie potrafi usiedziec sekundy w miejscu- biega tu, biega tam, skacze, piszczy szczeka. Wpada do budynku; Szukać jedzenia czy się tulić..? Tulę się...szybko wskocze całym ciałem do kosza na śmieci....NIe ma nic....lecę wskoczyć na stól. O człowiek wchodzi!!! co? Duszka złaz ze stołu i wyjmij nos z kawy? Ale fajnie- gada do mnie! Szczekam radośnie, lecę w prawo- albo nie! zmieniam kierunek, może w lewo. Szybko kogoś machnełam jęzorem w usta! Nie dam się złapać heheheh! Jestem bardzo szybka. Biorą mnie na ręce i znow siedzę w bawialni. nie chcę- szczekam, merdam ogonem, szczekam, biegam, cieszę się, skaczę tu i tam............. [/QUOTE] To może zmieńmy jej imię- już nie Duszka a [B]Tsunami.:diabloti: [/B] [B]Charly- super opis,bardzo dynamiczny, pobudzający wyobraźnię ,widzę ten tajfun energii i spustoszenia jakie zostawia. Kolejny raz czytam i musiałam to dopisać.[/B] Quote
wasabi81 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Charly'] Duszka chce przytulić cały swiat. Szybko, mokro i głośno:) Trochę to potrwa zanim zrozumie, że to już zawsze tak będzie, że zawsze będą już życzliwi ludzie. Że zawsze będzie się dobrze czuć i będzie syta.[/QUOTE] Ach, pieknie to powiedzialas!!! Tak bardzo Duszce tego zycze! Quote
basia0607 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='ewtos']:lol: To może zmieńmy jej imię- już nie Duszka a [B]Tsunami.[/B][/QUOTE] Ha, ha ,ha !!! Quote
Jasza Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Charly']nooo "słodka, wspaniała, cudowna Duszka"....Ona ma ADHD;)- nie potrafi usiedziec sekundy w miejscu- biega tu, biega tam, skacze, piszczy szczeka. Wpada do budynku; Szukać jedzenia czy się tulić..? Tulę się...szybko wskocze całym ciałem do kosza na śmieci....NIe ma nic....lecę wskoczyć na stól. O człowiek wchodzi!!! co? Duszka złaz ze stołu i wyjmij nos z kawy? Ale fajnie- gada do mnie! Szczekam radośnie, lecę w prawo- albo nie! zmieniam kierunek, może w lewo. Szybko kogoś machnełam jęzorem w usta! Nie dam się złapać heheheh! Jestem bardzo szybka. Biorą mnie na ręce i znow siedzę w bawialni. nie chcę- szczekam, merdam ogonem, szczekam, biegam, cieszę się, skaczę tu i tam............. W ogóle ostatnio mówią na mnie "gruba"...Ciekawe czemu...;) Duszka chce przytulić cały swiat. Szybko, mokro i głośno:) Trochę to potrwa zanim zrozumie, że to już zawsze tak będzie, że zawsze będą już życzliwi ludzie. Że zawsze będzie się dobrze czuć i będzie syta.[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ilon_n Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Sugeruję zmienić tytuł wątku :) na coś w stylu .. SZUKAMY DOMU .. Quote
ewtos Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='ilon_n']Sugeruję zmienić tytuł wątku :) na coś w stylu .. SZUKAMY DOMU ..[/QUOTE] Ale w opisie suni lepiej zamieścić co drugie zdanie z opisu Charly , żeby nie przestraszyć nowych właścicieli :lol:. Quote
Lolalola Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 :):)Charly,ale fantastycznie to napisane!!!!!!!!!!!Duska jest niewiarygodna,ile w psiaku zycia i radosci,bardzo bede sie modlic aby zalazla domek pelen milosci,zeby ktos Ja tak kochal jak wszyscy dogomaniacy swoje psie dzieci:)ciekawe co robi teraz Dusia-pewnie saczy cudza kawe.....hahhahaha Quote
basia0607 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Duszka dzisiaj jak zwykle po wypuszczeniu z boksu leciała do biura rozdawać buziaki.Nie ważne czy ktoś swój czy obcy, szybki całus i dalej. Ja kobieta wiekowa nie nadążam za nią. Wołam ją , słucha , nawet idzie za mną , potem zawraca i już wisi na kimś ! Ona kocha cały świat. Quote
basia0607 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Nie mamy jeszcze faktury za jej operację. Gdy tylko zostanie do nas przesłana , podamy rozliczenie . Quote
aanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Charly , masz prawdziwy dar krasomówczy!, b. się cieszę z odmiany losu tej psinki ślicznej, pozdrowienia dla opiekunek!. Quote
Panca Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 czytanie tego watku( od jakiegos czasu) to ogromna radosc..taka sunka musi miec cudowny dom, bede to powtarzac jak katarynka:) Quote
AgaiTheta Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 tak Duszka kocha Age :D [URL="http://img338.imageshack.us/i/s7302901.jpg/"][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/8929/s7302901.jpg[/IMG][/URL] Quote
Charly Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 tak było [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/4291/s7302532.jpg[/IMG] wczorajsza Duszka:) Śliczna panienka się z niej zrobiła. [IMG]http://img38.imageshack.us/img38/1752/dsc05058ag.jpg[/IMG] Quote
Izis1984 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Dziewczyny- szacun :D Widok Duszki teraz, doddaje sil na dalsza walke z niesprawiedliwoscia. Proponuje, by zmienic temat- co by juz nie zapeszal:) Quote
Andy B. Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Wielki szacunek dla Was wszystkich. Powodzenia dla Duszy:) Quote
Jasza Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Przepiękna!! Cudna i kochana!! A Wy dziewczyny - niesamowite!! [IMG]http://img38.imageshack.us/img38/1752/dsc05058ag.jpg[/IMG] Quote
GrubbaRybba Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Przelałam 50 zł na Duszyczkę. Oby udało się ją uratować. Quote
Isiak Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zaznaczam sobie wątek, w domu przeczytam cały. Quote
Recommended Posts