Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem :)
Domek zaopiniowany pozytywnie ;) Solą w oku jest dla mnie ta kastracja, a raczej jej brak :( , ale Pani robi naprawdę dobre wrażenie. Nadal zgaszona i przybita po stracie psa (po 20 latach - walczyła o niego do ostatniej minuty...) ale zdecydowana pomóc innej psiej bidzie ;) Dyzio zapadł jej w serce. Przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale ledwo do domu weszłam. Generalnie jestem na tak - myślę, że milości mu tam nie zabraknie... A pamiętajcie, ze na wizytę szłam baaaaardzo sceptycznie nastawiona... ;)

Posted

już wsio wiem,jutro Pani przyjeżdża po szczylka.
a rano czekam na ewentualnych "nieproszonych gości":diabloti:
coś mi się zdaje ze będzie tego armia,bo dyziek wygląda coraz gorzej.żeby się tylko nowa Pani nie wystraszyła jak zobaczy szkieletorka:evil_lol:

Posted

dota&koka napisał(a):
już wsio wiem,jutro Pani przyjeżdża po szczylka.
a rano czekam na ewentualnych "nieproszonych gości":diabloti:
coś mi się zdaje ze będzie tego armia,bo dyziek wygląda coraz gorzej.żeby się tylko nowa Pani nie wystraszyła jak zobaczy szkieletorka:evil_lol:

Pani już się tak nie może doczekać, że szkieletorek jej nie przerazi :)

Posted

uf całe szczęście:) więc może powtórzyć odrobaczanie za kilka dni i kolejne robale się wyprowadzą:)

jest też dobra wiadomość dla Divy, odezwały się dwie osoby do sprawdzenia, ale niestety w tym tygodniu już nie da rady, więc zastanawiam się czy nie oddać Divy a wizytę zrobić po??? co sądzicie?
Chyba że dineh w tygodniu podjedzie do Skawiny z psiurkiem? (oczywiście za zwrot za transport) co myślicie?

Posted

Dyzio pojechał ze swoją nową Panią.
pani zachwycona,dyzio nie bardzo,ja zresztą też nie :(:( mało sie nie robeczałam,strasznie cięzko było mi się z nim rozstac.
Pani bardzo fajna,miła,pokazywała mi zakupy jakie zrobiła dla chłopaczka,jednym słowem zapowiada się na wymarzony domek:-)
Dyziu,bądź najszczęśliwszym szczylem pod słońcem!:-)

Posted

on tak na mnie patrzył...jakby wiedział że go zostawię...
strasznie mi przykro.ale wiem,że będzie miał super domek.mam nadzieję że gdzieś tam zostanę w jego pamięci...idę się wybeczeć:(

Posted

o matko współczuje, wiem że Dyzio jest wyjątkowym psiakiem, Wy mu pozwoliliście się otworzyć , nauczyliście :) ale wiem, że dyizo będzie miał dobrze. Pani jest naprawde nim przejęta.

a o to co mi napisała, to rozmowa z gg
Tofik przerazony

[2010-04-16 21:27:36]
nie wiem jak mu pomoc

[2010-04-16 21:27:40]
serce mi peka

[2010-04-16 21:31:03]
przytulam, glaszcze, mowie do niego

[2010-04-16 21:31:14]
a on biega i piszczy, pod drzwiami stoi i piszczy

[2010-04-16 21:31:17]
co ja mam zrobic ?

[2010-04-16 21:38:11]
tofik zasypia mi na kolanach. przenosimy sie na kanape

ale wiem że za kilka dni się otworzy i panią pokocha.