dota&koka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 vega17 napisał(a):o matko, ale rozrabiaka:)kto by pomyślał, wrażeń naprawdę wam nie brakuje, zrujnuje Wam mieszkanko:( a później będziesz nas gonić gonić nie będę,co najwyżej będę Was molestować o zrzutkę na jakiś tymczas dla mnie :-) Quote
vega17 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 skoro trzeba :) postaram się załatwić jakąś kaskę. Nie wiem jak się za to zabrać ale coś pomyślę, ale niestety dopiero po weekendzie, jadę do szkoły Quote
dota&koka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mogę nie dotrzymać do poniedziałku ;-) bo dyzio zakupczył w nocy dywan.niestety marcin miał pecha z rana w tę niespodziankę wdepnąć hihi musiałam obiecać że upiorę dokładnie dywan po wyjeździe malucha. dobrze że marcin jest spokojnym człowiekiem.ja jakbym zaspana poślizgneła się na g... to bym kleła na czym świat stoi. a całkiem przed chwilą weronika poślizgneła się na siuśkach w kuchni,aż na tyłku pojechała do przedpokoju.śmiem podejrzewać że dyzio robi to specjalnie :-) w razie zarządzenia przez marcina mojej eksmisji,wybłagam o kilka dni zwłoki,żebyśmy zdążyły chociaż jakiś kojec dla mnie załatwić ;-) Quote
dineh Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dziś mnie bardzo miło zaskoczono ..jak wiadomo małe czasem muszą zostać same i wtedy bardzo się bałam że robią rozróby i ogólnie odchodzę od zmysłów (maks zostały na 1:30)...ale co się okazało dziewczyny z obok pokoju nawet nie wiedzą że szujka zamieszkała ze mną no i małe podbijają serca;D....Diva odkrywa diobła którego chowała przede mną wcześniej:diabloti: kapcie trzeba pilnować - bo super zabawka:evil_lol: guzików w pościeli już nie mam:razz:... miski muszę chować :cool3:...bo zabawka jak się patrzy i latam co chwile z miską z wodą bo "może małe chcą pić " no i nogawki od spodni i sweter i wszystko wszystko wszystko jest super:razz: a moja herbata to pewnie najlepsze picie pod słońcem :evil_lol:...i pyszczek próbuje jakoś tam wsadzić :evil_lol: mała się tylko do spacerów nie umie jakoś przekonać Hasunia mieszka w budzie... vega17 nie bój się tak wiem wiem masz palpitacje po prostu włazi pod łóżko i sobie tam leży :).... na spacerach Hasunia postępy -> na jednym dwa razy siku i znowu zapomniałam aparatu na spacer:-( małe biegają za sobą :) Diva co prawda dlatego że nie chce stracić Hasuni z oka ale Hasuni sprawia to przyjemność ;D... no i coraz ładniej chodzi na smyczy to tylko zabawa (wiem wiem groźnie wyszło) a tak się małe kochają :D: Quote
Ada_-_ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A jak tam maluchów sprawy wychowawcze i socjalizacja? Quote
dineh Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 małe sa coraz bardziej otwarte do obcych :)...niestety dalej załatwiają się w pokoju:( (ale nie spodziewajmy się cudów to ich 3 dzień u mnie) reagują coraz bardziej na swoje imiona :)... Quote
Zółwik :) Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dineh napisał(a):gdzie:)??wow...to już pewne? Taka bardzo miła pani sie do mnie zglosila, mieszka gdzies w okolicach katowic w mieszkaniu z synkiem 12 letnim i bardzo kocha zwierzeta. dzwonilam juz do niej , tylko jeszcze musze pogadac z moniką. Quote
dineh Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jak fajnie :) Hasunia lubi dzieci- na dworze do nich biegnie i tak sie cieszy:) dziekuje!! Quote
Zółwik :) Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja też się ogromnie cieszę. Ona powiedziala mi ze mogla by po hasunie przyjechac w niedziele, ale trzeba by jednak zawiesc zeby sprawdzic, jak zawsze Quote
dineh Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 zawioze małą napiszcie tylko na co zwracac mam uwage.... troszke mi smutno ze juz:(...ale wiem ze dla małej to dobrze Quote
Zółwik :) Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Możesz ją przecież zatrzymać :):):) Zadzwonię do tej pani jutro bo dzisiaj już za późno, że mozesz ją przywiesc i zapytam sie gdzie dokladnie mieszka. Quote
dineh Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dobrze!! mam dwa psiaki już;) poza tym Diva jest jeszcze;p mam nadzieje że Pani zgodzi mi sie czasem zdjecie wysłać Quote
Zółwik :) Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 napewno się zgodzi. fajna sie wydawała naprawdę przez telefon. Quote
dineh Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dobrze to ja czekam na adres i wskazówki:) ...łezka mi sie juz w oku kreci ..dziekuje Ci!! Quote
Zółwik :) Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nie ma za co. Hasunia to też jest tak jakby mój psiak. Jak każdy w przytulisku. Trzymaj się:) jakoś do jutra Quote
Zółwik :) Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mam już adres. Zgłoś się do mnie jak najszybciej. 883733986 Quote
Ada_-_ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Są jeszcze jakieś szczeniory do ogłaszania? Pisać, dopóki mam czas ;) Quote
Ada_-_ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 To reklamuję Divusię. Dota- masz domek dla Dyzia, czy ogłaszamy dalej? Quote
dineh Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 jeju a mi telefon nie działa(w święta spadł z piętrowego łóżka);(....napisz proszę do mnie na gg Quote
Ada_-_ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ale Hilton fajowe obróżki robi ;D, aż się gęba sama śmieje ;) Quote
dineh Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Hasunia ma już swój wymarzony domek z kochającymi ją ludźmi :)!! dziś ją zawiozłam - i powiem szczerze mało psów ma takich właścicieli Mała miała już wszystko przygotowane zabawki - najlepsze jedzenie pytała o kilka rzeczy :) umowę podpisała bez problemu i zaprosiła w odwiedziny:) Pani już uważa że Hasunia to najpiękniejszy psiak :D... mała przyszła wskoczyła na tapczan - w ogóle się nie denerwowała - nie biegła za mną jak wychodziłam tak sie bałam że się popłacze ale wiem że małej nigdzie nie będzie lepiej w razie czego Pani dostała mój nr telefonu:) a to zdjęcia z nowego domu:): Quote
Recommended Posts