dineh Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 moja Diva eh łezka w oku sie kręci... ta sama zabawka którą ta Pani przywiozła jak ją zabierała Quote
vega17 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 wtatara napisał(a):Vega i co sądzisz o domku suni świetny:) ważne że się kochają z panią i z psiakiem:) i faktycznie kolorem identyczne:) super dzięki za sprawdzenie domku:) Quote
wtatara Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 a taka moja uwaga-wizyta poadopcyjna dużo więcej daje niż przedadopcyjna. Tutaj widziałam ze pies przede mna ucieka do dziewczyny, ze jest radosny, ze zgadza sie z drugim psiakiem Quote
vega17 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 to super:) choć są takie domki czasem że nie odważyłabym się dać psa przed sprawdzeniem, ale na szczęście jest ich niewiele, reszta jest extra:) Quote
dota&koka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 serduszko się raduje,że nasze krówki znalazły swoje domki.oby zawsze były pełne miłosci :) vega,a Pani Dity?wydaje mi się że miała przysłac Ci zdjęcia,ktoś z wołomina miał być na poadopcyjnej.wiadomo coś?sorki,jesli cos pominełam.za dużo tego do ogarnięcia mam ostatnio Quote
wtatara Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 no to ja przysłałam zdjęcia a jestem z Krakowa Quote
dota&koka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 wtatara napisał(a):no to ja przysłałam zdjęcia a jestem z Krakowa ja pytam o Ditę która poszła do wołomina. nie o Divę :) Quote
vega17 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 dota&koka napisał(a):serduszko się raduje,że nasze krówki znalazły swoje domki.oby zawsze były pełne miłosci :) vega,a Pani Dity?wydaje mi się że miała przysłac Ci zdjęcia,ktoś z wołomina miał być na poadopcyjnej.wiadomo coś?sorki,jesli cos pominełam.za dużo tego do ogarnięcia mam ostatnio są zdjęcia Dity na wcześniejszych stronach, miała wizytę, wszystko jest ok. Quote
dota&koka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 cos ze mną nie halo bo nie widzę.albo ślepa albo cuś:oops: widzę Dyzia i widzę Divę.a Dity ni cholery. Quote
Ada_-_ Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dity nie było tu fotek ;( Zawsze zapisuję zdjęcia, ale z tego wątku mam w nowych domkach Dyzia, Divę, Diabla i Hasunię Quote
vega17 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Ada_-_ napisał(a):Dity nie było tu fotek ;( Zawsze zapisuję zdjęcia, ale z tego wątku mam w nowych domkach Dyzia, Divę, Diabla i Hasunię były bo ja je widziałam, tylko dodane były chyba pozniej, bo tez ich nie zauwazyłam, przejrzyjcie dokładnie dokładnie Quote
Ada_-_ Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Kinia1984']wrazenia ok:) mala czesto jest u mamy tej dziewczyny bo z tego co widze to ona pomieszkuje z tym swoim chlopakiem..Dita to energiczna sunka, ganiala sie z moim Benkiem jak wariatka, spi w lozku, nie zalatwia sie w domu. Martwi mnie tylko ta biegunka... zostawilam im w razie co moj nr i jesli beda potrzebowali jakiejs rady, pomocy to maja dzwonic. Nie poznałam jej ;) Quote
dota&koka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 jezaaaa przeciez ja je widziałam ! ale mam skleroze.chyba czas najwyższy zacząć się leczyć ;-) Quote
Ada_-_ Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 A ja bym się załozyła, że nie miała tycz brązowych łatek na pysiu. Quote
vega17 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Tofik jest super. Nic sie nie boi, uwielbia spacery, zalatwia sie na dworzu, nic mi nie gryzie, ma duzo zabawek. W srode go zaszczepilam, w ogole się nie bał u weterynarza. jest bardzo fajnym psiakiem wiadomosc od Dyzia (nie moge sie jeszce przyzwyczaic Quote
dota&koka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 super wieści :) ja też nie mogę się przyzwyczaić do nowego imienia. qrcze,on już zawsze będzie dla nas Dyziem :) Quote
vega17 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 dla mnie tez:) w każdym bądźrazie tofik nicego się już nie boi, zostaje sam jak pani idzie do pracy, uwiebia spacery, bawi się z psami, ponoć baaardzo urósł. chodzi bez smuczy ale trzyma sie pani:) Quote
dota&koka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 śliczny,grzeczny chłopczyk:) umówię się kiedyś z jego Panią na jakiś spacerek,bo tęsknię strasznie,a mam przecież go "pod nosem" :) Quote
Ada_-_ Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Vega, mam fotki Frędzelki, wyślę ci zaraz tylko mi internet słabo chodzi w weekendy i nie wiem czy się załadują. Quote
Recommended Posts