Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
Vega i co sądzisz o domku suni

świetny:) ważne że się kochają z panią i z psiakiem:)

i faktycznie kolorem identyczne:) super dzięki za sprawdzenie domku:)

Posted

a taka moja uwaga-wizyta poadopcyjna dużo więcej daje niż przedadopcyjna.
Tutaj widziałam ze pies przede mna ucieka do dziewczyny, ze jest radosny, ze zgadza sie z drugim psiakiem

Posted

to super:)
choć są takie domki czasem że nie odważyłabym się dać psa przed sprawdzeniem, ale na szczęście jest ich niewiele, reszta jest extra:)

Posted

serduszko się raduje,że nasze krówki znalazły swoje domki.oby zawsze były pełne miłosci :)
vega,a Pani Dity?wydaje mi się że miała przysłac Ci zdjęcia,ktoś z wołomina miał być na poadopcyjnej.wiadomo coś?sorki,jesli cos pominełam.za dużo tego do ogarnięcia mam ostatnio

Posted

dota&koka napisał(a):
serduszko się raduje,że nasze krówki znalazły swoje domki.oby zawsze były pełne miłosci :)
vega,a Pani Dity?wydaje mi się że miała przysłac Ci zdjęcia,ktoś z wołomina miał być na poadopcyjnej.wiadomo coś?sorki,jesli cos pominełam.za dużo tego do ogarnięcia mam ostatnio

są zdjęcia Dity na wcześniejszych stronach, miała wizytę, wszystko jest ok.

Posted

Ada_-_ napisał(a):
Dity nie było tu fotek ;(
Zawsze zapisuję zdjęcia, ale z tego wątku mam w nowych domkach Dyzia, Divę, Diabla i Hasunię

były bo ja je widziałam, tylko dodane były chyba pozniej, bo tez ich nie zauwazyłam, przejrzyjcie dokładnie
dokładnie

Posted

[quote name='Kinia1984']wrazenia ok:) mala czesto jest u mamy tej dziewczyny bo z tego co widze to ona pomieszkuje z tym swoim chlopakiem..Dita to energiczna sunka, ganiala sie z moim Benkiem jak wariatka, spi w lozku, nie zalatwia sie w domu. Martwi mnie tylko ta biegunka...
zostawilam im w razie co moj nr i jesli beda potrzebowali jakiejs rady, pomocy to maja dzwonic.

Nie poznałam jej ;)

Posted

Tofik jest super. Nic sie nie boi, uwielbia spacery, zalatwia sie na dworzu, nic mi nie gryzie, ma duzo zabawek. W srode go zaszczepilam, w ogole się nie bał u weterynarza. jest bardzo fajnym psiakiem

wiadomosc od Dyzia (nie moge sie jeszce przyzwyczaic

Posted

dla mnie tez:)
w każdym bądźrazie tofik nicego się już nie boi, zostaje sam jak pani idzie do pracy, uwiebia spacery, bawi się z psami, ponoć baaardzo urósł.
chodzi bez smuczy ale trzyma sie pani:)