vega17 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 nom Tofik jes uroczy:) napradwe szczęście że trafił na Panią, teraz żałuje że wczesniej jej go nie dałam, ona go tak kocha i powiedziala ze go nigdy nie odda, ale nie może na niego patrzeć jak się biedaczek męczy. Quote
vega17 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 aaaa i ponoć sięga jej już do kolan??? nie wiem jak to możliwe... Quote
dota&koka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 vega17 napisał(a):pytałam już, nie ma dzieci, ona mówila wlsanie ze jak jest na dworze to biega za dziecmi, jak slyszy dzieci to wyje w domu, bo chce do nich. mowi ze ze jesjt jej smutno strasznie, juz myslalam zebys swoje dzieci jej wypozyczała:) hhehe juz nie wiemj ak jej i dyziowi pomoc,szkoda mi je, bo ona go kocha a psiak zamkniety w sobie strasznie jest mi przykro :( mówiłam wam że on strasznie szybko i zadziwiająco mocno przywiązał się do moich dzieci. szkoda,wielka szkoda że Pani Dyzia nie ma skąd "wziąć" dzieci. vega,wiesz cos może czy chłopaka "opuściły" jeszcze jakieś robale? Quote
vega17 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 ojej nie pytałam o robale:( ale jak sie odeziwe to spytam , nie chce jej wiecej zmartwien robic, ale spytam Quote
Ada_-_ Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 vega17 napisał(a):jest już umówiona, ale z tego co mi ludzie piszą większosc psiakow z tego kontenerka tak ma, bala sie wychodzić diva, dunia, teraz dyzio?? te psiaki musza widziec dwor jak tam sa na dluzej:( trzeba D powiedziec zeby zrobila im jakis kojec tam. No właśnie, one cały czas w tych kontenerach... Quote
vega17 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 i mozliwe że przez to boją się wychodzić, nie widzą dworu i się boją. człowieka widzą jak się je karmi i tyle. danka musi coś wykombinować dla tych psiórkow, jakis kojec na dzien zorganizowac niski Quote
vega17 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 ależ cukiereczek kochany:) co u małego Tofika słychać?? Quote
Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='vega17']ależ cukiereczek kochany:) co u małego Tofika słychać?? Zapytałam czy pomogła ta wizyta behawiorystki, ale wg Pani nic nowego nie wniosła:( za to Toffik zmienia się na lepsze z dnia na dzień i jest naprawdę super psem. Tylko nadal w domu się załatwia i to jedyny z nim problem. A tak się rozkłada Toficzek na łóżku ;) Quote
vega17 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 hehe ale słodziaczek, a co do załatwiania, ja Pani mówiał m ze to kwestia czasu, charateru, jeden uczy się szybko inny potrzebuje więcej czasu. ale cieszę się że Tofik się otwiera. Quote
Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 vega17 napisał(a):hehe ale słodziaczek, a co do załatwiania, ja Pani mówiał m ze to kwestia czasu, charateru, jeden uczy się szybko inny potrzebuje więcej czasu. ale cieszę się że Tofik się otwiera. Zgadzam się z Tobą calkowicie :) to szczeniak więc jeszcze wszystkiego się musi nauczyć :) Super, ze trafił do domku, ktory ma do niego tyle cierpliwości i serca... Ciekawa jestem jaki on duży urośnie ;) za parę miesięcy przejadę się go obejrzeć :D Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dostałam smsa od Pani Tofika, że Toficzek pierwszy raz zrobił siku na spacerze:multi::multi::multi: Quote
vega17 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Andzike napisał(a):Dostałam smsa od Pani Tofika, że Toficzek pierwszy raz zrobił siku na spacerze:multi::multi::multi: no to moje gratulacje:) jakiś postęp już jest:) Quote
Ada_-_ Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Andzike']Zapytałam czy pomogła ta wizyta behawiorystki, ale wg Pani nic nowego nie wniosła:( za to Toffik zmienia się na lepsze z dnia na dzień i jest naprawdę super psem. Tylko nadal w domu się załatwia i to jedyny z nim problem. A tak się rozkłada Toficzek na łóżku ;) Wywalanie się do góry brzdylkiem oznacza, że psisko ma poczucie bezpieczeństwa i zaufanie do właścicieli ;) czyli będzie dobrze :lol: Quote
wtatara Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 a ja wczoraj byłam u Divy. psiak bardzo pilnuje Pani. gd przyszłam od razu uciakła do Pani. fantastycznie bawi sie z drugim pieskiem. Nawet jedną zabawkę niosą razem.mam fotki Quote
dineh Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 cieszę się strasznie tak się o Małą martwiłam na jakie imię ma mieć zmienione? Quote
dineh Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 nic nie szkodzi ważne dla mnie że małej jest dobrze:) Quote
vega17 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 wtatara napisał(a):a ja wczoraj byłam u Divy. psiak bardzo pilnuje Pani. gd przyszłam od razu uciakła do Pani. fantastycznie bawi sie z drugim pieskiem. Nawet jedną zabawkę niosą razem.mam fotki już się nie mogę doczekać fotek:) Quote
Recommended Posts