Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nom Tofik jes uroczy:) napradwe szczęście że trafił na Panią, teraz żałuje że wczesniej jej go nie dałam, ona go tak kocha i powiedziala ze go nigdy nie odda, ale nie może na niego patrzeć jak się biedaczek męczy.

Posted

vega17 napisał(a):
pytałam już, nie ma dzieci, ona mówila wlsanie ze jak jest na dworze to biega za dziecmi, jak slyszy dzieci to wyje w domu, bo chce do nich. mowi ze ze jesjt jej smutno strasznie, juz myslalam zebys swoje dzieci jej wypozyczała:) hhehe juz nie wiemj ak jej i dyziowi pomoc,szkoda mi je, bo ona go kocha a psiak zamkniety w sobie

strasznie jest mi przykro :(
mówiłam wam że on strasznie szybko i zadziwiająco mocno przywiązał się do moich dzieci.
szkoda,wielka szkoda że Pani Dyzia nie ma skąd "wziąć" dzieci.
vega,wiesz cos może czy chłopaka "opuściły" jeszcze jakieś robale?

Posted

vega17 napisał(a):
jest już umówiona, ale z tego co mi ludzie piszą większosc psiakow z tego kontenerka tak ma, bala sie wychodzić diva, dunia, teraz dyzio?? te psiaki musza widziec dwor jak tam sa na dluzej:( trzeba D powiedziec zeby zrobila im jakis kojec tam.

No właśnie, one cały czas w tych kontenerach...

Posted

i mozliwe że przez to boją się wychodzić, nie widzą dworu i się boją. człowieka widzą jak się je karmi i tyle. danka musi coś wykombinować dla tych psiórkow, jakis kojec na dzien zorganizowac niski

Posted

[quote name='vega17']ależ cukiereczek kochany:) co u małego Tofika słychać??

Zapytałam czy pomogła ta wizyta behawiorystki, ale wg Pani nic nowego nie wniosła:( za to Toffik zmienia się na lepsze z dnia na dzień i jest naprawdę super psem. Tylko nadal w domu się załatwia i to jedyny z nim problem.
A tak się rozkłada Toficzek na łóżku ;)

Posted

hehe ale słodziaczek, a co do załatwiania, ja Pani mówiał m ze to kwestia czasu, charateru, jeden uczy się szybko inny potrzebuje więcej czasu. ale cieszę się że Tofik się otwiera.

Posted

vega17 napisał(a):
hehe ale słodziaczek, a co do załatwiania, ja Pani mówiał m ze to kwestia czasu, charateru, jeden uczy się szybko inny potrzebuje więcej czasu. ale cieszę się że Tofik się otwiera.

Zgadzam się z Tobą calkowicie :) to szczeniak więc jeszcze wszystkiego się musi nauczyć :) Super, ze trafił do domku, ktory ma do niego tyle cierpliwości i serca...
Ciekawa jestem jaki on duży urośnie ;) za parę miesięcy przejadę się go obejrzeć :D

Posted

Andzike napisał(a):
Dostałam smsa od Pani Tofika, że Toficzek pierwszy raz zrobił siku na spacerze:multi::multi::multi:

no to moje gratulacje:) jakiś postęp już jest:)

Posted

[quote name='Andzike']Zapytałam czy pomogła ta wizyta behawiorystki, ale wg Pani nic nowego nie wniosła:( za to Toffik zmienia się na lepsze z dnia na dzień i jest naprawdę super psem. Tylko nadal w domu się załatwia i to jedyny z nim problem.
A tak się rozkłada Toficzek na łóżku ;)

Wywalanie się do góry brzdylkiem oznacza, że psisko ma poczucie bezpieczeństwa i zaufanie do właścicieli ;) czyli będzie dobrze :lol:

Posted

a ja wczoraj byłam u Divy.
psiak bardzo pilnuje Pani. gd przyszłam od razu uciakła do Pani. fantastycznie bawi sie z drugim pieskiem. Nawet jedną zabawkę niosą razem.mam fotki

Posted

wtatara napisał(a):
a ja wczoraj byłam u Divy.
psiak bardzo pilnuje Pani. gd przyszłam od razu uciakła do Pani. fantastycznie bawi sie z drugim pieskiem. Nawet jedną zabawkę niosą razem.mam fotki

już się nie mogę doczekać fotek:)