Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

błagam to trzeba zrobić szybko, ludziska już pytaja o nowe psiurki:) i mam jescze wiadomosc, w sobote i niedziele odbywa sie w kielcach kolejna akcja adopcyjna psiaków, ale ja nie mogę na tym byc, bo mam szkołę:( strasznie nad tym ubolewam, jescze nie mam netu w domu, a teraz stukam od siostry :(

Mam już net!!!!!!!!!!!:)

Posted

Ada_-_ napisał(a):
A ktoś będzie w ogóle reprezentował przytulisko w ten weekend?

naszego raczej nie, no chyba że macie kontakt do kogoś kto ma auto i mógłby tam pojechać, ale to trzeba załatwić już, ja niestety nie mogę:( mam szkołe do 17 w niedziele:(

Posted

dużo ludziów pyta o szczylki?pytam,bo I NEED HELP
są takie dzieciaki:http://www.dogomania.pl/threads/183970-Proszę-o-pomoc...-Dwa-szczeniaczki-do-oddania!!
ale ani ja,ani dziewczyna u której one są nie mamy doświadczenia.będę im robiła ogłoszenia,mam podawać jej namiary,ale boję się że wyda dzieciaki komukolwiek.ja z kolei nikomu nie ufam i szczyli bym nie oddała,więc ja też się nie nadaję.powiedzcie jak to ugryźć?

Posted

już coś naskrobałam:) mam nadzieję że jej się uda.
szkoda że jest z Legnicy, to kawał drogi, eh. ale można dać je na gumtree wrocław, na alegratke, tam duzo ludzi wchodzi i szuka psirów

Posted

a w czym że:)

aa i jest kłopot z Dyziem, panicnznie boi sie ludzi,nie chce wychodzic, nie wiem juz co nowej Pani pisac, jak ja podtrzymac na duchy, jest załamana

Posted

jest już umówiona, ale z tego co mi ludzie piszą większosc psiakow z tego kontenerka tak ma, bala sie wychodzić diva, dunia, teraz dyzio?? te psiaki musza widziec dwor jak tam sa na dluzej:( trzeba D powiedziec zeby zrobila im jakis kojec tam.

Posted

vega17 napisał(a):
już coś naskrobałam:) mam nadzieję że jej się uda.
szkoda że jest z Legnicy, to kawał drogi, eh. ale można dać je na gumtree wrocław, na alegratke, tam duzo ludzi wchodzi i szuka psirów

za to wielkie dzięki :)

Posted

vega17 napisał(a):
a w czym że:)

aa i jest kłopot z Dyziem, panicnznie boi sie ludzi,nie chce wychodzic, nie wiem juz co nowej Pani pisac, jak ja podtrzymac na duchy, jest załamana

u mnie właśnie to był jego największy problem,dlatego nie był w stanie nauczyć się czystości,bo jak mógł zrobić cokolwiek na dworzu,skoro ulica go przerażała?ludzie,samochody,TRAMWAJE,inne psy.musiałam brać go zaraz na ręce i zmykać do domu.
mówiłam o tym problemie jego Pani.myślałam że skoro mieszka w "spokojniejszym" miejscu,Dyzio w końcu opanuje strach.
nie stresował się jedynie na działce,zdążyliśmy zabrać go kilka razy i było super,nie bał się niczego i nikogo

Posted

jej tez nie boi ale tylko jej, cala reszta go przeraza:( powiedziala ze go kocha i go nie odda ale jest przerazona tym, dzis miala przyjsc do niej behawiorystka. eh dobrze ze Dyzi na taka pania trafil, bo kto inny to by go oddal

Posted

trzeba zapytać Pani,czy nie ma w rodzinie,czy wśród znajomych jakichś dzieci,z którymi mogłaby pójść kilka razy z dyziem na spacer!zapomniałam powiedzieć,że on przy dzieciach otwiera się całkowicie,nawet na dworzu!!z dziećmi czuje się o niebo bezpieczniej.może po kilku spacerach w końcu by się przełamał?

Posted

pytałam już, nie ma dzieci, ona mówila wlsanie ze jak jest na dworze to biega za dziecmi, jak slyszy dzieci to wyje w domu, bo chce do nich. mowi ze ze jesjt jej smutno strasznie, juz myslalam zebys swoje dzieci jej wypozyczała:) hhehe juz nie wiemj ak jej i dyziowi pomoc,szkoda mi je, bo ona go kocha a psiak zamkniety w sobie

Posted

eh wspolczuje:( ale wiesz co szukamy domku dla mastifa:) moze ja wezmiesz na jakis czas :) co prawda zajmie większość Twojego łózka ale nie będziesz już sama:)

Posted

Mi też dziś Pani pisała, że Tofik wogóle nie załatwia sie w domu i że dziś przychodzi behawiorysta... Powtórze za którąś z Was, że Tofik miał mnóstwo szczęścia, ze trafił na nią -mało komu chciałoby się wzywać behawiorystkę do przerażonego psiaka...
A tu mały bonusik na polepszenie nastroju :D No cuuudny jest ;)