ang Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='erka']Mam wiadomość dnia!!! :multi:Ale zaraz musze wyjść z psami, więc prosze o trochę cierpliwości;).[/QUOTE] erka, niesamowita jesteś...;) Quote
wegielkowa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='erka']Mam wiadomość dnia!!! :multi:Ale zaraz musze wyjść z psami, więc prosze o trochę cierpliwości;).[/QUOTE] Zapewne znalazła jakieś bezdomne zwierzę, chyba widziałam Ją jak galopowała ulicą za koniem. Ciekawe, czy mag.da go przyjmie i kto go zawiezie? Quote
erka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Widzę ,że tylko ang zainteresowana :razz:. Do domu dzisiaj zupełnie niespodziewanie pojechała Irga:). Przyjechała po nią pani z Katowic. Pani dzwoniła chyba 2 tyg. temu , pytała o Irgę, bo odeszła jej bardzo podobna sunia, ale potem się już nie odezwała, więc myślałam,że zrezygnowała. Zadzwoniła dzisiaj i powiedziała, że jest zdecydowana i chce przyjechać po sunię. Irga będzie mieszkała w bloku, w domu jest cały czas mama na emeryturze, będzie miała jeszcze towarzystwo dwóch papug. Tak, że trzymajmy kciuki, żeby papug nie zjadła:diabloti:. Quote
wegielkowa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='erka']Widzę ,że tylko ang zainteresowana :razz:. [/QUOTE] Czy nie zauważyłaś Error, że ja również jestem zaciekawiona? Quote
erka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Wybacz,że Cię nie zauważyłam, ale pisałyśmy jednocześnie:). Quote
wegielkowa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='erka']Wybacz,że Cię nie zauważyłam, ale pisałyśmy jednocześnie:).[/QUOTE]Centrala nie przestaje mnie zaskakiwać:-o Quote
ang Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 i takich wiadomości więcej poprosimy Szefowo:multi: Quote
słodkokwaśna Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Dziewczyny jutro jest transport do Szczekocin, jak macie jakiegoś malucha do zostawienia po trasie , to możemy zawieść. Malucha , bo my wieziemy dużą suczkę i jedziemy osobówką. Quote
Agata P Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Właśnie przed chwilą poodświeżałam ogłoszenia między innymi Irdze,a tu taka niespodzianka.....super :multi: Quote
andzia69 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='erka']Widzę ,że tylko ang zainteresowana :razz:. Do domu dzisiaj zupełnie niespodziewanie pojechała Irga:). [/QUOTE] zajeb...ście!!!;) doczekała się suczynka!;):) Quote
divia_gg Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Weszlam na chwilke po calodniowej nieobecnosci, a tu takie niespodzianki. Azja fajnie, Irga sie w koncu doczekala, no i wyczytalam, zeby Frajdy nie oglaszac, wiec tez sie pakuje, tak? No niesamowite;) Ciesze sie niezmiernie;) Quote
ang Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 czy to znaczy, że jest gdzieś jakieś wolne miejsce?:cool3: tak pytam, na wszelki wypadek... :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='ang']i takich wiadomości więcej poprosimy Szefowo:multi:[/QUOTE] Dokładnie :) Quote
ang Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ciotki (nie lubię tego słowa, ale niech tam:) ), na czarnych kwiatkach jest taki temat - koleś adoptował kielecką kotkę, sądzę, że jest zoofilem...kotki nie chce oddać, wiem, że to szokujący temat, ale nie daje mi spokoju, piszę tu, bo Wy macie różne doświadczenia i sporą wiedzę.. Quote
savahna Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [B]Bajka [/B]na Warszawę. [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-BAJKA-szczeniak-suczka-mix-jamnik-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ365162965[/URL] Irga:loveu: najlepszego! Quote
Linssi Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='erka'] Tak, że trzymajmy kciuki, żeby papug nie zjadła:diabloti:.[/QUOTE] Oj tam jedna papuga... albo dwie... nie zrobi nikomu roznicy ;) Zapytam niesmialo, czy w zwiazku z tym, ze czesc towarzystwa sie wyprowadza od mag.dy, istnieje szansa, aby przyjechaly do hoteliku te dwa szkraby bez matki, o ktorych wspominalam? Quote
eliza_sk Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Dziś zaraz po 15 wyjeżdżam z Jędrzejowa do Radomia, w Radomiu spotykam się z Warszawą, która zabiera ode mnie psiaki. Myślę, że nie byłoby problemu z czymś więcej, jakbyście miały. Musiałabym uzgodnić z Warszawą, ale pewnie ok. Quote
ang Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ja mam na oku dużą sunię w Małogoszczu, bezdomna od dawna, ale też już dawno jej nie widziałam, dopiero dziś, ale sygnały że się błąka mam od kilku tygodni (ja ją pierwszy raz widziałam jeszcze jesienią), na moje niewprawne oko rodziła niedawno, bo biust wyciągnięty do ziemi:( Quote
erka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) Eliza_sk, my nic nie mamy do Warszawy, ale szukają transportu mmd i iwoniam, nie wiem, czy kontaktowały się z Toba? Ang, fatalnie z tą kotką, ala skoro KTOZ jest zawiadomiony, to oni tam mają prawników, może coś zdzialają. Niestety psychopaci są często inteligentni i potrafią wyprowadzic w pole. Linssi, mag.da wysłała Ci chyba juz pw. Owszem troche się u mag.dy rozluźnia, zobaczymy jeszcze co z Taszą, ale już czeka kolejka. W niedzielę węgielkowa przywozi od Jaagi Lolę, pod koniec marca musimy zabrać Salmę od agniesi, niedługo wyjeżdża mama Roszpunki i trzeba bedzie zabrać Aiszę. Nie wiadomo tez , co z ta wilkowatą sunią, o której pisała Baghera. Wczoraj uciekła od tej kobiety, co najpierw ja przygarneła, a potem chciała oddac. Nie wiadomo, czy jak się znajdzie, to będzie tam mogła wrócić. Edited March 22, 2012 by erka Quote
agniesia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 mmd i iwoniam nie mają transportu dla tego biało czarnego pieska który jest u mnie,a znalazł domek w warszawie i pani tam na niego czeka! Quote
eliza_sk Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='agniesia']mmd i iwoniam nie mają transportu dla tego biało czarnego pieska który jest u mnie,a znalazł domek w warszawie i pani tam na niego czeka![/QUOTE] Dzwoniłam dziś do Iwoniam, bo ja jadę za godzinkę. Miała się odezwać jak coś wymyśli. Quote
ewelinka_m Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='savahna'] [U]Ewelinka[/U] Ty robiłaś ktoremuś kaczyńskiemu solo ogłoszenia?:razz: Hultajowi? Bo ja bym moze jutro w takim razie dziewczynie którejś zrobila solo na Kraków.[/QUOTE] no przecież pisałam 15.03 :eviltong: [quote name='ewelinka_m'] kaczyńskie trio x25 [URL]http://tablica.pl/oferta/3-szczeniaki-w-typie-jamnika-ok-4-5-miesieczne-szczenieta-czekaja-na-domy-adopcja-IDSkO3.html[/URL] i solo Hultaj też x 25 wszystko na kraków:grins: [URL]http://tablica.pl/oferta/hultaj-5-miesieczny-przepiekny-pies-w-typie-jamnika-IDSmEB.html[/URL][/QUOTE] ale jak brak telefonów to sobie od nowa im pakiecik wspólny machne chyba:roll: Quote
agniesia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='agniesia']mmd i iwoniam nie mają transportu dla tego biało czarnego pieska który jest u mnie,a znalazł domek w warszawie i pani tam na niego czeka![/QUOTE] już jest wszystko załatwione i uzgodnione.Piesek jutro jedzie do nowego domku! Quote
aagataa8 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Zapraszam serdecznie na bazarek, z którego połowa ewentualnego dochodu zostanie przeznaczona na psiaki z Kielc [URL="http://www.dogomania.pl/threads/225005-Ciuszki-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-dam-na-psiaki-z-Kielc-i-Kundelkow%C4%85-Skarbonk%C4%99-do-2.04?p=18872486#post18872486"]http://www.dogomania.pl/threads/225005-Ciuszki-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-dam-na-psiaki-z-Kielc-i-Kundelkow%C4%85-Skarbonk%C4%99-do-2.04?p=18872486#post18872486[/URL] Quote
Recommended Posts