rita60 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 No to Frytka już bezpieczna:lol:fajna robota dziewczyny. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 mag.da napisał(a):Frytka dojechała. Jest przestraszona, ale nie dzika. Wbija się w kącik, jak do niej podchodzę i czeka, co będzie. Można ją głaskać i brać na ręce. Jest skołtuniona i ma trochę dredów więc pewnie błąka się już jakiś czas. Tatuażu w uszach, ani pachwinie nie znalazłyśmy. Po sutkach widać, że miała już szczeniaki. Na ząbkach ma trochę osadu, ale niedużo - może 2 -3 latka mieć. Dzisiaj przenocuje w kociarni, a jutro zobaczymy, czy będzie mogła zamieszkać z którymś psiakiem. Zjadła kurczaka z ryżem i poszła na legowisko, ale jak wychodziłam, to wyszła i patrzyła, gdzie znikam ;) Świętokrzyskie SPA zadba o maleńką i szybko się odmy o nią będą biły :) Jak będą zdjęcia i wątek dam ją na fb . wegielkowa napisał(a):Ziemniaczkowa jest cudownie grzeczna, spokojna. Mag.da przeznaczyła dla niej specjalny (mój ulubiony) apartament, czyli kociarnię. Miałam okazję być wylizana przez całe towarzystwo z Marianka na czele. Głupie, szczęśliwe, uśmiechnięte od ucha do ucha kretyńskie kundliszony. A Tasza śmiga jak struś pędziwiatr po całej posesji na zasadzie-"jestem zwariowany szczeniak i nic mi nie dolega". Ależ tam musi być wesoło :) ang napisał(a):Ja się chyba do takich akcji nie nadaję:) tak się wczoraj zestresowałam łapaniem małej mendy, że dziś jestem zmęczona fizycznie i psychicznie:) Frytka za nic nie chciała dać się złapać, podwórko duże i cimno, że oko wykol....ale w 3 osoby daliśmy radę, potem mój mąż wziął Frytkę na kolana, najpierw się trzęsła z 10 minut, ale strasznie, jakby jej ktoś okrutną krzywdę robił, a potem przestała i się przytuliła, a na koniec, jak trzeba było iść to nie można jej było podnieść, jakby była do tych kolan przyspawana:) widać było, że psinka potrzebuje dobrego człowieka, bliskości... no a potem miałam przyjemność poznać Węgielkową:) cieszę się, że w podróży wszystko było ok jeszcze raz dziękuję węgielkowej, erce i mag.dzie za całą akcję :loveu: udało mi się kiedyś z Truflem, a teraz z Frytką, cóż, widać głupi ma zawsze szczęście;) dziś założę Frytce wątek i podam linka, żeby na ogólnym nie przytruwać, bo ja czasem przytruwam:diabloti: Jeszcze z 10 psów do taty przywleczesz i będziesz specem w łapaniu dzikusów ;) No i zakładaj ten wątek ;-) wegielkowa napisał(a):moim skromnym zdaniem imię jest fajne, nie wiem, co inni sądzą:) Nie wiem czy i ja mogę sądzić, ale mnie się podoba :) Quote
wegielkowa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Jestem mocno zaniepokojona, bo mija już 12 godzin pobytu Fryty u mag.dy i przez tyle czasu żadnych zdjęciowych newsów:-o. To niepodobne do mag.dy:roll:. Quote
ang Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 już zrobiłam co pilne w pracy i biorę się za wątek:) Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 wegielkowa napisał(a):Jestem mocno zaniepokojona, bo mija już 12 godzin pobytu Fryty u mag.dy i przez tyle czasu żadnych zdjęciowych newsów:-o. To niepodobne do mag.dy:roll:. Mag.da czeka na obiecany wątek i tam będzie śliczne słit focie Kartoflanki wstawiała ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ang napisał(a):już zrobiłam co pilne w pracy i biorę się za wątek:) wo nareszcie :) Quote
eliza_sk Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Roszpunka']Mag.da czeka na obiecany wątek i tam będzie śliczne słit focie Kartoflanki wstawiała ;) Roszpun, mam Cię pogonić i porządek z niunianiem i tu zrobić ... czy zrezygnujesz przez to z dogo :diabloti: ? Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 eliza_sk napisał(a):Roszpun, mam Cię pogonić i porządek z niunianiem i tu zrobić ... czy zrezygnujesz przez to z dogo :diabloti: ? Kysz jędzo! Od dziś ani jednej słit foci Twoich kupkających psiulków :diabloti: Quote
ang Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 no to jest http://www.dogomania.pl/threads/224679-Pi%C4%99kna-sunia-skye-terrier-dochodzi-do-siebie-w-DT?p=18833707#post18833707 mówta, co dopisać, co zmienić, tytuł roboczy dałam:) Quote
mag.da Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='wegielkowa']Jestem mocno zaniepokojona, bo mija już 12 godzin pobytu Fryty u mag.dy i przez tyle czasu żadnych zdjęciowych newsów:-o. To niepodobne do mag.dy:roll:. :eek2: Kiedyś to miałam kilka dni na pierwsze foty, a teraz to już po kilku godzinach człowieka poganiają :placz: Jak wymagania będą rosły w takim tempie, to niedługo transmisji na żywo się będzie ode mnie żądać :shake: :eviltong: [quote name='Roszpunka']Mag.da czeka na obiecany wątek i tam będzie śliczne słit focie Kartoflanki wstawiała ;) O właśnie! Wątek jest, to są i foty :p A tutaj tylko jedną wstawię :eviltong:: Quote
ewelinka_m Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ależ Frytka jest cudowna... zdecydowanie w moim typie :loveu: aż nie mogę przeboleć, że wczoraj musiałam zrezygnować z wycieczki z węgielkową:placz: Quote
erka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Mnie też się Frytka podoba, pasuje do tej ślicznotki:). Quote
Rudzia-Bianca Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ewelinka_m napisał(a):Ależ Frytka jest cudowna... zdecydowanie w moim typie :loveu: aż nie mogę przeboleć, że wczoraj musiałam zrezygnować z wycieczki z węgielkową:placz: No Spajkusiowi pewnie by się spodobała ;) Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):No Spajkusiowi pewnie by się spodobała ;) I stanowili by bardzo twarzowy duecik :) Ewelinkaaaaa.... Quote
Rudzia-Bianca Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Roszpunka napisał(a):I stanowili by bardzo twarzowy duecik :) Ewelinkaaaaa.... No widzę, że nie tylko ja tak to widzę ;) Quote
ewelinka_m Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ja też tak to widzę :diabloti: szkoda tylko, że reszta domowników jeszcze nie :mad: http://tablica.pl/oferta/5-miesieczny-przesliczny-szczeniak-cudna-azja-czeka-na-dom-IDSjkJ.html Azja pakiet 25 ogłoszeń na kraków ;) Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ewelinka_m napisał(a):ja też tak to widzę :diabloti: szkoda tylko, że reszta domowników jeszcze nie :mad: To może wreszcie pokaż rodzince Frytkę. Bo tak tylko po opisie, to im się nie dziwię, że nie widzą :p Quote
ewelinka_m Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Roszpunka napisał(a):To może wreszcie pokaż rodzince Frytkę. Bo tak tylko po opisie, to im się nie dziwię, że nie widzą :p pokazywałam. Synuś Spaikuś też podziwiał :p Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ewelinka_m napisał(a):pokazywałam. Synuś Spaikuś też podziwiał :p I co? Nie zadziałało? Ściemniasz coś....:nonono2: Quote
mag.da Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Jakby co, to Frytella będzie jutro gościć w Kielcach - zawsze może osobiście zaprezentować swe wdzięki przed niezdecydowaną Ewelinkową rodzinką :razz: Quote
andzia69 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 jakby kto potrzebowal kota, to u tej pani, co to bylo 6 sztuk zostaly jeszcze 3 - 2 kocurki i jedna kociczka: Kocurek 1 kocurek2 kotka Quote
ang Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 A propos Waszych rozważań - myślę, że Frytka live jeszcze zyskuje:) Dziś byłam u mojego znajomego fryzjera w Końskich, pokazywał mi zdjecia ze swojej wyprawy do Wietnamu (był w lutym), uwierzcie mi, nie chciałybyście oglądać tych zdjęć... Quote
wegielkowa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ewelinka_m- czy juz pokazałaś Spajkusiową, bo ja też chcę wiedzieć. Bierz Ziemniaczkową na tymczas i po bólu. Nie oddadzą, założę się, a Spajkowiec wreszcie towarzyszkę będzie miał podczas Twoich nieobecności nieusprawiedliwionych. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='wegielkowa']ewelinka_m- czy juz pokazałaś Spajkusiową, bo ja też chcę wiedzieć. Bierz Ziemniaczkową na tymczas i po bólu. Nie oddadzą, założę się, a Spajkowiec wreszcie towarzyszkę będzie miał podczas Twoich nieobecności nieusprawiedliwionych. To najlepszy sposób,nawet mój Tata się poddał przy Bazylu ;) Ech piękną parkę by tworzyli :) Quote
ewelinka_m Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Mag.duniu a przyjmiesz nową lokatorkę do kojca jak mnie wygnają? :evil_lol: w między czasie kaczyńskie trio x25 http://tablica.pl/oferta/3-szczeniaki-w-typie-jamnika-ok-4-5-miesieczne-szczenieta-czekaja-na-domy-adopcja-IDSkO3.html i solo Hultaj też x 25 wszystko na kraków:grins: http://tablica.pl/oferta/hultaj-5-miesieczny-przepiekny-pies-w-typie-jamnika-IDSmEB.html Quote
Recommended Posts