madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 rozmawiałam przed chwilką z ewą, mam nadzieje ze sie nie pogniewa jak napisze, że guz pod bródką nie jest złośliwy, z guzami na cycusiach jest problem bo facet ponoc pobrał samą krew... mam tylko nadzieje ze koles nie ciagnie nas za kieszen, bo jest juz termin operacji wyznaczony na za tydzien:roll: Quote
Fifek_Miśki Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Jestem, i mam troche konkretów: wyniki z biopsji z guza podżuchwowego nie wykazały obecności komórek nowotworowych :multi: natomiast "płyn" pobrany z okolic sutkowych zawierał jedynie krew więc wynik niestety nie wyszedł :angryy: i nie wiemy jak jest faktycznie. Misia w poniedziałek 10.04. o godzinie 13.00 będzie miała operacje usuwania wszystkich guzów i po tym "to" wszystko pojedzie spowrotem na histopatologie, ale za to nie będziemy już musieli płacić. Na dziś dzień mamy 277zł na koncie, operacja zamknie się w max 250zł więc troszke jeszcze potrzebujemy pieniążków żeby opłacić hotelik, więc bardzo prosze kto jeszcze może się dorzucić będziemy bardzo wdzięczne!!!! No i prosimy o pozytywne myśli, jesteśmy już tak blisko końca wszystkiego!!!!:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 kochani pomozcie nam, jeszcze tylko troszke, prosimy!:oops: Quote
fona Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Nie zapomnimy o Misi! Dlaczego to badanie tak skopsali, kurde. A ten najwiekszy guz - pod ogonkiem? A czy cos wiecej o panu wiadomo? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='paros']Muszę pomóc bidulce. Podaj namiar na PW! Podaje nr konta pudelki które dziś specjalnie dla niej otworzyłam 56 1050 1360 1000 0023 0333 0126 Dane do przelewu EWA PEŁKA SOSNOWIEC 41-200 WIECZORKA 2B/92 chyba ten dobry przeklejam [quote name='fona']Nie zapomnimy o Misi! Dlaczego to badanie tak skopsali, kurde. A ten najwiekszy guz - pod ogonkiem? A czy cos wiecej o panu wiadomo? nie wiem czemu, nie podoba mi sie to, a ten guzek wg pana doktora napewno nie jezt złosliwy, jak wczesniej było pisane, zabieg czysto kosmetyczny... a bojarskiego polecicili nam dgm-cy Quote
fona Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 A to ten pan doktor badal? Ten sam, ktory pobieral i ktory ja leczy? Quote
Fifek_Miśki Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Fona dr Bojarski pobierał materiał do badań histopatologicznych, on prowadzi naszą Misię i on będzie przeprowadzał operacje, natomiast badania histopatologiczne były wysyłane do laboratorium do jakiegoś innego lekarza, nie mam pojęcia czemu akurat tak wyszło że nie zostały pobrane tkanki guza a sama krew tam była :roll: , pozostaje nam tylko wierzyć że sucz jest zdrowa i nie ma nowotworu i trzymać łapki za operacje i późniejsze wyniki ;) Quote
Fifek_Miśki Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Misia hopsaj w góre na pierwszą stronkę!! Quote
URIA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Ta historia musi mieć dobry koniec - Misia w górę:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 URIA napisał(a):Ta historia musi mieć dobry koniec - Misia w górę:multi: jestem jak najbardziej za!misia nie poddajemy się!:multi: Quote
fona Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 A ja jeszcze raz spytam o pana, ktory wczoraj Misie mial ogladac. ??? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 fona napisał(a):A ja jeszcze raz spytam o pana, ktory wczoraj Misie mial ogladac. ??? ja niestety nic nie wiem, raczej go nie było... Quote
Fifek_Miśki Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Nie dodzwoniłam się dziś do niego , ale jeśli zdecydowany byłby na adopcje na pewno skontaktowałby się ze mną albo madzią... :roll: Quote
ekardas Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Niepokoja mnie jej wyniki białe ciałka krwi? co na to wet? w górę owieczko nie poddawaj sie my tez walczymy.... Quote
Aga_Mazury Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Misia..słoneczko...hopsaj do góry ...:) i szybciutko do nowego domku :multi: Quote
Fifek_Miśki Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Boziu tak bardzo bym chciała napisać - będzie zdrowa - ale tego nie wiem, mam taką nadzieje i cały czas trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło... lekarz też nic na 100% nie chce powiedzieć :roll: co do tych leukocytów też nic konkretnego mi nie powiedział :-( qrcze tyle jeszcze niewiadomych... Quote
fona Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Fifku Miski! Potrzebuje do Ciebie numer tel.! Musze drydnac w sprawie notki w MP. Mozesz mi przeslac na priva? Pilne! Dzieki Napisalam wstepnie tak. Jak cos mam poprawic, piszcie. I koniecznie zdjecia ekspreswo potrzebne jakies ladne, adopcyjne. Przytul Misie! Misia to pudelek. Zostala zabrana ze schroniska w bardzo zlym stanie, z guzami na chudym cialku, ale otrzymala szanse na nowe zycie. Guzy zostaly zoperowane, teraz Misia odpoczywa i nabiera sil. Jest bardzo madra, radosna, lubi ludzi, przytulanie i zabawy. Pelna wigoru i pogody ducha. Bardzo grzeczna. Tolerancyjna dla zwierzat. Wierzymy, ze przed nia wiele lat zycia z kochajacym panem! Kontakt: .................. Quote
Recommended Posts