Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poprosiłam go zcy zechciałby sie wypowiedziec co sadzi na temat problemów Brunera

edit:
dostałąm juz odpowiedz od Jamora. Nie chcialby sie wypowiadac na temat psa na podstawie tego co ludzie mowia bo to zwykle ma niewiele wspolnego z rzeczywistosiac. U niego od poniedzialku zwalnai sie meijsce.

Dobrze ciotki, my tu gadu gadu a zcas leci. Ja we wtorek wyjeżdżam i niestety ale za dużo nie zdziałąm na odległość. Czy możemy ustalić wspólnie co dalej z Brunerem?

Posted

Bruner moze isc do jamora albo do "Ranzca natura" o ktorym pisalam kilka postow wczesniej. Jednak gdzie by nei poszedł konieczna jest zbiórka deklaracji (a tych an razie nie widzę). "ranczo natura" jest blizej obecnego miejsca pobytu Brunera.
AsiaGingerka am tam swojego psiak to może sie conieco wypowiuedziec.
Jamor jest az w Warce

Posted

musimy ustalic. kizi nie moze, bo wyjezdza.
ja nie moge, bo mam innego psa
marta tez teraz zbiera na innego, ale to chyba jednorazowo
albo marta, albo ktos spoza naszej trojki. moze ktoras z dziewczyn spanielomaniackich sie zgodzi?

asia i ginger na pewno nie, bo jej nie ma na dogo wciaz

Posted

ja do siebie zbierac nie bede bo nie wiem jak czesto bede miala teraz czas na dogo. Z deklaracji mamy "coś" Gingerki i jeszcze 1 osoby, która odp. mi na pm.
Poza tym na forum spanieli 2 osoby też coś zadeklarowały ale ja tego zbeirac nie moge wiec jeszcze namiarów nei podałam.

Dobrze by bylo gdyby sie sytuacja zaczela już kalrowac. Kora ma swoje psy an rozliczeniu. Marta ma tymczasowicza. Czy ktoś zechcialby sie wziąć za finanse Brunere?No ciotki, ja na prawdę nie mogę ...

Posted

majku33krakow napisał(a):
moze poprosimy obronczus?

Masz na myśli Obraczusa? Dziewczyna ma tyle watków, że akurat jeszcze 1 jej potrzeba. Wolałabym aby to był ktoś kto już jest na wątku no ale widzę, że nikt sie nei kwapi:mad:

Posted

kizimizi napisał(a):
Masz na myśli Obraczusa? Dziewczyna ma tyle watków, że akurat jeszcze 1 jej potrzeba. Wolałabym aby to był ktoś kto już jest na wątku no ale widzę, że nikt sie nei kwapi:mad:

wysłałem jej pw.,chodzi mi o obronczus87.

Posted

ja wysyłałam do spanielowych ciotek zaproszenia i kto wszedł i został widac.

Sluchajcie dziewczyny ja z achwile jade i musze sie pakowac. nie wiem keidy tu wejde no ale jakos tego Brunera zalatwic trzeba. Czy ktos zechce pokierowac jego watekim?

Posted

majku33krakow napisał(a):
ja uwazam ze powinien jechac do jamora,musimy zrobic '' spontan '' nie mamy wyjscia.

Spontan?
Jak psiaki mają deklaracje, to się potem czasem wykruszają, i jest nieraz problem, a całkowity brak deklaracji...
Co Jamor zrobi jak nie dostanie za hotel?

Ja naprawdę nie wiem co robić, chol...:shake: