kizimizi Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Przepraszam, ze dopiero teraz ale chwilowo mam same nocki i w domu tylko spie. Prośba o "rekonesans i prognożę" do jamora poszła. Quote
majku33krakow Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 kizimizi napisał(a):Przepraszam, ze dopiero teraz ale chwilowo mam same nocki i w domu tylko spie. Prośba o "rekonesans i prognożę" do jamora poszła. kto do jamora poszedł? Quote
kizimizi Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 poprosiłam go zcy zechciałby sie wypowiedziec co sadzi na temat problemów Brunera edit: dostałąm juz odpowiedz od Jamora. Nie chcialby sie wypowiadac na temat psa na podstawie tego co ludzie mowia bo to zwykle ma niewiele wspolnego z rzeczywistosiac. U niego od poniedzialku zwalnai sie meijsce. Dobrze ciotki, my tu gadu gadu a zcas leci. Ja we wtorek wyjeżdżam i niestety ale za dużo nie zdziałąm na odległość. Czy możemy ustalić wspólnie co dalej z Brunerem? Quote
marta0731 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ja nie wiem............. Finansowo niestety nie pomogę, leczę Montiego... A co na to ciotki spanielowe??? Chyba głównie one powinny się wypowiedzieć..... Czas ucieka :( Quote
majku33krakow Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 bruner musi pujsc do jamora!,nie mamy innego wyjscia! Quote
kizimizi Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Bruner moze isc do jamora albo do "Ranzca natura" o ktorym pisalam kilka postow wczesniej. Jednak gdzie by nei poszedł konieczna jest zbiórka deklaracji (a tych an razie nie widzę). "ranczo natura" jest blizej obecnego miejsca pobytu Brunera. AsiaGingerka am tam swojego psiak to może sie conieco wypowiuedziec. Jamor jest az w Warce Quote
kora78 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 prosimy o pieniazki na hotel Brunera!!!! Quote
marta0731 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Majku coś deklarował/a....................? Quote
majku33krakow Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 kora78 napisał(a):prosimy o pieniazki na hotel Brunera!!!! a kto je zbiera? Quote
kora78 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 musimy ustalic. kizi nie moze, bo wyjezdza. ja nie moge, bo mam innego psa marta tez teraz zbiera na innego, ale to chyba jednorazowo albo marta, albo ktos spoza naszej trojki. moze ktoras z dziewczyn spanielomaniackich sie zgodzi? asia i ginger na pewno nie, bo jej nie ma na dogo wciaz Quote
kizimizi Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 ja do siebie zbierac nie bede bo nie wiem jak czesto bede miala teraz czas na dogo. Z deklaracji mamy "coś" Gingerki i jeszcze 1 osoby, która odp. mi na pm. Poza tym na forum spanieli 2 osoby też coś zadeklarowały ale ja tego zbeirac nie moge wiec jeszcze namiarów nei podałam. Dobrze by bylo gdyby sie sytuacja zaczela już kalrowac. Kora ma swoje psy an rozliczeniu. Marta ma tymczasowicza. Czy ktoś zechcialby sie wziąć za finanse Brunere?No ciotki, ja na prawdę nie mogę ... Quote
kizimizi Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 majku33krakow napisał(a):moze poprosimy obronczus? Masz na myśli Obraczusa? Dziewczyna ma tyle watków, że akurat jeszcze 1 jej potrzeba. Wolałabym aby to był ktoś kto już jest na wątku no ale widzę, że nikt sie nei kwapi:mad: Quote
majku33krakow Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 kizimizi napisał(a):Masz na myśli Obraczusa? Dziewczyna ma tyle watków, że akurat jeszcze 1 jej potrzeba. Wolałabym aby to był ktoś kto już jest na wątku no ale widzę, że nikt sie nei kwapi:mad: wysłałem jej pw.,chodzi mi o obronczus87. Quote
obraczus87 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jestem, ale tak jak napisała KIZIMIZI mam zbyt wiele watków. Sama unikam bycia skarbnikiem na moich watkach. Przykro mi bardzo :( Quote
kora78 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 na poczatku watku wciaz przewija sie amensalizm, moze ona? a moze trzeba wejsc w dzial- spaniele i tam pm z prosba powysylac mze daga i maks? wieczorem moge powysylac pm Quote
kizimizi Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 ja wysyłałam do spanielowych ciotek zaproszenia i kto wszedł i został widac. Sluchajcie dziewczyny ja z achwile jade i musze sie pakowac. nie wiem keidy tu wejde no ale jakos tego Brunera zalatwic trzeba. Czy ktos zechce pokierowac jego watekim? Quote
monika083 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 zrobilam mu na szybko allegro , http://allegro.pl/show_item.php?item=1240238338 Quote
majku33krakow Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 ja uwazam ze powinien jechac do jamora,musimy zrobic '' spontan '' nie mamy wyjscia. Quote
kora78 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 zero deklaracji i brak konta.... pisalam do paru osob, ale nie chca lub nie moga Quote
marta0731 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Czyli na spanielowym brak zainteresowania?:-o To ja już nie wiem... Jak jest jakiś boksiu to wszystkie ciotki boksiowe się zbiegają na zawołanie, a tu...:-( Quote
majku33krakow Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 moze on by jechał do jamora w ciemno?ile taki koszt wyniesie?,450 hotel i co jeszcze? Quote
marta0731 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 majku33krakow napisał(a):ja uwazam ze powinien jechac do jamora,musimy zrobic '' spontan '' nie mamy wyjscia. Spontan? Jak psiaki mają deklaracje, to się potem czasem wykruszają, i jest nieraz problem, a całkowity brak deklaracji... Co Jamor zrobi jak nie dostanie za hotel? Ja naprawdę nie wiem co robić, chol...:shake: Quote
majku33krakow Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 ja mysle cały czas ze ja mógł bym go sponsorowac,tylko sie boje bo to duzo kasy. jamor przyjezdza po psy 1,40za km. Quote
Recommended Posts