Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj miałam zapytanie o Barego, ponieważ mi sie typ nie podobał powiedziałam, że juz nieaktualne, zapytał wtedy,czy może jakiegos amstafa mam. Trzeba uważać, bo juz kilka podejrzanych typów pytało o niego.

Posted

gazzy napisał(a):
divia i znowu ty :):):) Śliczny Baruś :) Popytam ludzi , czy nikt nie chce takiego pieszczocha ;)

pytaj, pytaj - mów, ze wielki i groźny!:) zaliże czlowieka na śmierć:):)

Posted

Hej , hej jak wiadomo ja jestem największym wielkopolskim miłośnikiem "owczarkow kieleckich"( w domu mam dwie sztuki:)) a juz DUZE , CIAPOWATE I w Dt u jaagi to baardzo w moim typie !! Dlatego Bary ma juz kastrację w kieszeni - mojej :). Konto znam . Pozdrowienia od mojej kieleckiej Ciapy J.

Posted

Jkp, wielkie dzięki!:Rose:. Jesteś nie tylko największym miłośnikiem "owczarków kieleckich", ale również nieoceniomym sponsorem:loveu:.:loveu:

Posted

jkp co to za szal tu robisz;) Po prostu :iloveyou::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Czyli zapisac koszt kastracji na Ciebie...Zebym nic nie pokickala. I co, to juz na Jaagi konto bezposrednio nie? nie ma co mieszac. Jaaga i ile ta kastracja wyniosla? Jak tyllko napiszesz to zaktualizuje rozliczenie.

No i w ogole co tam u psica?? Dobrze sie czuje po pozbawianiu klejnotow?

divia i znowu ty Śliczny Baruś Popytam ludzi , czy nikt nie chce takiego pieszczocha

heheh. Cos ostatnio mnie sporo rzeczywiscie;) Ale mam nadzieje, ze jeszcze Ci sie nie "przejadlam" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zapomniałam napisać, że chłopak juz odjajczony:) Na razie tuż po zabiegu jeszcze biedniutki, ale pewnie jutro juz bedzie w formie.
Nie wiem tylko, czy Jaaga bedzię mogła o nim donieść, bo koty rozwaliły jej klawiaturę:diabloti::diabloti: