Karilka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Jaki on jest śliczny! Dziewczyny, wydaje mi się, ze on 40 z hakiem waży. Jest potężniejszy niż z hakiem Quote
divia_gg Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Podniose kawal psa;) Moze ktos wypatrzy z wieczora. Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Czemu nikt nie odwiedzil psiaka? A on czeka, na pewno czeka.... Quote
Bambino Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Sianka na utrzymanie niestety nie mam, ale poodwiedzać Barego mogę na pewno. Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No i tego tez potrzeba, coby chlopak nam nie zaginal;) No i witamy u psiura duzego. Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Baryłek czeka na grosiki....Bardzo prosimy bo u nas ciniutko, oj ciniutko....:placz: Quote
erka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wczoraj miałam zapytanie o Barego, ponieważ mi sie typ nie podobał powiedziałam, że juz nieaktualne, zapytał wtedy,czy może jakiegos amstafa mam. Trzeba uważać, bo juz kilka podejrzanych typów pytało o niego. Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Mysle ze wykastrowanie i podkreslanie ze lagodny moze kilku dziadow odtraszyc. Zwlaszcza wykastowanie....:) Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Prosze powedrujcie z barym po watkach i pozapraszajcie lidzikow. Bo oprocz dwoch czy trzech obiecanych wplat nie ma nic na niego....:( Quote
ewelinka_m Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 nadal zbieramy na utrzymanie i kastrację naszego ciapowatego Barego...:( :modla: prosimy o pomoc.... a mioze ktos mógłby wykonać banerek? Quote
ewelinka_m Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 zalinkowany!! proszę się częstować :) Quote
gazzy Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 divia i znowu ty :):):) Śliczny Baruś :) Popytam ludzi , czy nikt nie chce takiego pieszczocha ;) Quote
andzia69 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 gazzy napisał(a):divia i znowu ty :):):) Śliczny Baruś :) Popytam ludzi , czy nikt nie chce takiego pieszczocha ;) pytaj, pytaj - mów, ze wielki i groźny!:) zaliże czlowieka na śmierć:):) Quote
jkp Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Hej , hej jak wiadomo ja jestem największym wielkopolskim miłośnikiem "owczarkow kieleckich"( w domu mam dwie sztuki:)) a juz DUZE , CIAPOWATE I w Dt u jaagi to baardzo w moim typie !! Dlatego Bary ma juz kastrację w kieszeni - mojej :). Konto znam . Pozdrowienia od mojej kieleckiej Ciapy J. Quote
andzia69 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jkp - co my byśmy bez ciebie zrobiły!?:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jkp, wielkie dzięki!:Rose:. Jesteś nie tylko największym miłośnikiem "owczarków kieleckich", ale również nieoceniomym sponsorem:loveu:.:loveu: Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 jkp co to za szal tu robisz;) Po prostu :iloveyou::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Czyli zapisac koszt kastracji na Ciebie...Zebym nic nie pokickala. I co, to juz na Jaagi konto bezposrednio nie? nie ma co mieszac. Jaaga i ile ta kastracja wyniosla? Jak tyllko napiszesz to zaktualizuje rozliczenie. No i w ogole co tam u psica?? Dobrze sie czuje po pozbawianiu klejnotow? divia i znowu ty Śliczny Baruś Popytam ludzi , czy nikt nie chce takiego pieszczocha heheh. Cos ostatnio mnie sporo rzeczywiscie;) Ale mam nadzieje, ze jeszcze Ci sie nie "przejadlam" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
erka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Zapomniałam napisać, że chłopak juz odjajczony:) Na razie tuż po zabiegu jeszcze biedniutki, ale pewnie jutro juz bedzie w formie. Nie wiem tylko, czy Jaaga bedzię mogła o nim donieść, bo koty rozwaliły jej klawiaturę:diabloti::diabloti: Quote
ewelinka_m Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Jkp jesteś wspaniała Joasiu baaardzo wielkie dzięki za to co robisz dla naszych psiaków!!:) z tego co Jaaga pisała wczoraj koszt całkowitej kastracji miał wynosić 110 zł. Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No i moze doliczymy cos za benzyne, zeby TZ Jaagi jej nie wyeksmitowal a nas nie przeklal;) Zobaczymy co powie bohaterka watku ;) Quote
Recommended Posts