Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaaga,odświeżam na bieżąco ogłoszenia Barrego.Ogłosiłam go też w anonsach śląskich i krakowskich+szczeniaki (z tym,że nie wiem jakie aktualnie posiadasz,więc napisałam,że "szczenięta różne ...").Zawsze to jakaś szansa dla psów w pobliżu.W kieleckich anonsach ta szansa mizerna z powodu mentalności,ale może u Was lepiej;-)

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzka2, odbierając ostatnio telefony ze Śląska stwierdziłam ,że tam nie jest lepiej niz u nas. Dzwonią tak beznadziejni ludzie, że z ilus tam telefonów ostatnio nie dało sie nic wybrać ani jednego , który by jakos tam dobrze rokował.

Posted

To ja już nie wiem komu będziemy wydawać te psy,jeśli nawet Śląsk nie rokuje dobrze:shake:
Znam ludzi w średnim wieku,którzy ani komórki ani internetu nie potrafią obsługiwać,a wszystkiego szukają w prasie,więc może 1 na 100 się trafi normalny.Znam też wiele osób młodych,które psa szukałyby wyłącznie w anonsach lub na allegro,bo innych portali nie znają.W anonsach i tak dopiero od 24.02 się zwierzyniec zacznie ukazywać.

Posted

nie ma sprawy ;-)
taki byle jaki mi wyszedł :( ale to pewnie przez to że nie mam profesionalnego programu do przeróbki zdjęć..
ale banerki zawsze przyciagają więc mam nadzieje że ten nie odstraszy i pomoże znaleść dobry domek dla Barego! trzymam kciuki!

Posted

Jak miło:-)Powiało optymizmem;-)
Przed chwilą go wysłałam jednej babce chętnej na dużego docelowo szczeniaka,ale ona z naszego woj.więc pewnie nici z tego,bo szuka jak znam życie dużego do budy...:cool3:

Posted

[quote name='tamb']Bary dzisiaj w Dzienniku Polskim http://www.dziennik.krakow.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1123295-porzucony-bary-potrzebuje-domu.html

Dzięki, ale już chyba nie bedzie potrzebne:). Są ludzie z Krakowa chętni, tylko kwestia transportu.
Szkoda,ze nie wiedziałam, bo mozna było innego psiaka podstawić.

Chyba ,ze ci w ostatniej chwili zrezygnują, bo to z ludźmi nigdy do końca nie wiadomo.

Posted

erka napisał(a):
Dzięki, ale już chyba nie bedzie potrzebne:). Są ludzie z Krakowa chętni, tylko kwestia transportu.
Szkoda,ze nie wiedziałam, bo mozna było innego psiaka podstawić.

Chyba ,ze ci w ostatniej chwili zrezygnują, bo to z ludźmi nigdy do końca nie wiadomo.

Jakie fajne wieści:-)I w dodatku Kraków niedaleko,zważywszy,że Barry był ogłaszany na pół Polski.
Miejmy nadzieję,że tym razem się psu poszczęści:-)