Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże, Boże, jak się cieszę :klacz::sweetCyb::bigcool::cool2::Cool!::ylsuper::cunao::smilecol:. Mówiłam "niech żywi nie tracą nadziei! Uczciwie wygrały Bezdomniaki. Wysiłek nie poszedł na marne, widać jednak uczciwość popłaca :lol:

Posted

kochani, tzn.,że dalej będę robić tam zakupy, a już myślałam, że będę musiała szukać innego sklepu; mam nadzieję, że więcej osób skorzysta z oddawania rabatu dla bid, nie ma nic piękniejszego niż później takie chwile:)

Posted

[quote name='Iljova']Ciekawe kto dostał najfajniejszy prezent ? ............... Urodzinowy ;-) ha, ha, ha[/QUOTE]

Iljova ma urodziny......:):) Duzo zdrowia i milosci Kochana.....:)

Posted

[B]HURRA !!!!
Cały czas wierzyłam w wygraną i tak się stało - brawo Szydłowieckie Bezdomniaki, brawo !!!
Uczciwość zwyciężyła !!![/B]

:laola::laola::laola:

Posted

[quote name='Asiaczek']BTW - jak dobrze, że w ichniejszym dziale IT pracuja "kumaci" fachowcy:) Brawo!!!
pzdr.[/QUOTE]
Po prostu FACHOWCY, kochana - nie muszą być kumaci, akcje nabijania punktów to ABC informatyki, oni to widzieli już w trakcie głosowania :)
Wiem, że dla obserwatorów zaangażowanych emocjonalnie to stres, ale oni doskonale wiedzieli jak to się skończy.
A swoją drogą to dobrze, że nie interweniują wcześniej - im bardziej widoczne oszustwo, tym mniejsze na przyszłość zaufanie do startującego w glosowaniu oszusta :)

[quote name='unixena']Juppii ...zwyciezyla sprawiedliwosc .Gratulacje !!!! [/QUOTE]
I najważniejsze, że oszustwo nie popłaca. Ani karmy ani szacunku - same straty :)

[B]GRATULACJE DZIEWCZYNY [/B]:cool2:

Posted

Nie wierze, kurcze NIE WIERZE!!!! :multi: Zastyglam i przeczytalam 2 razy bo nie docieralo!!!!!
Dziewczyny GRATULACJE!!!!
Te wszystkie pw i meczenie znajomych nie byly na marne!!!

Mysle ze duzo glosow bylo oddane z jednego komputera, od kogos kto ma zmienne IP, a przy weryfikacji brano pod uwage ID kompa, a nie IP sieci.
Ja np po oddaniu glosu z mojego kompa, nie moglam juz oddac w imieniu brata z jego komputera. Po zresetowaniu routera udalo sie oddac glos. Ale to byly 2 glosy z roznych kompow. A jeski ktos resetowal router i walil glosy z jednego kompa to po prostu to nie przeszlo :diabloti:

Posted

Ciut za późno odebrałam PW, dziś wróciłam z urlopu, wcześniej nie miałam dostępu do netu :roll: i nie mogłam zagłosować, cieszę się że udało się wygrać :multi:

Posted (edited)

mam zapierdziel w pracy w tym tygodniu i kilka psich spraw na głowie.. ja potem poczytam dokładnie wszystkie wpisy aby nic nie przeoczyć ... odpisze co trzeba .. ale dopiero w sobotę mam wolniejszy dzien po południu ..

.............

[B][COLOR=#800080][FONT=Verdana][SIZE=3]Dziękuje wszystkim za głosy i trzymanie kciuków i za to że doceniacie nasze działania i widzicie że przynosza one POZYTYWNY efekt .. jest nas mało bezpośrednio w Szydłowcu .. skala tych działań była by na pewno większa jakby więcej osób przyłączyło się do nas bezpośrednio na miejscu .. JEDNAK staramy się jak możemy .. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3]BEZ WAS i WASZEGO WSPARCIA nie było tak wielu sukcesów .. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=3]Dziekuję że do końca wierzyliście w to ze wygramy .. ja nie ukrywam w ostatnim dniu już zwątpiłam .. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=3]A dzisiaj w trakcie pracy zaskoczyło mnie wiele telefonów , sms o tym ZE JEDNAK WATRO BYŁO WIERZYĆ .. radość niesamowita !!![/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3]teraz dotarłam do domu i mogę WAM WSZYSTKIM jeszcze RAZ PODZIEKOWAĆ w imieniu naszych podopiecznych .. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=3]pozdrawiam i DZIEKUJĘ .. ale radość będzie dopiero na 1000 % jak skontaktuje się z nami zespół KV .. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3]kamila [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]

[IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/385605_408750829169140_1957946509_n.jpg[/IMG]

Edited by kama210
Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Witamy,

W konkursie lipcowym (po przeanalizowaniu przez dział IT głosowania i odjęciu nieprawidłowo oddanych głosów) zwyciezyla Grupa Wolontariuszy Bezdomniaki Szydłowieckie. Gratulujemy wygranej!

Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz Wolontariuszy kwotę 10968. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie Grupa otrzyma pomoc o wartości 11968. Gratulujemy!

W dniu jutrzejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs sierpniowy.

Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko :lol:[/QUOTE]

:multi::multi::multi::multi: OLIWA SPRAWIEDLIWA ZAWSZE NA WIERZCH WYPLYWA!!!:):) sorki za ta dziecinadę, ale strasznie się cieszę z uczciwej wygranej bezdomniaków szydłowieckich!:loveu: