UBOCZE Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Bomba!!!!:loveu::loveu::loveu: Niech żyje sprawiedliwość!!!!:multi::multi::multi: Quote
jaanna019 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Gratuluję wygranej. Bardzo duży stres ale uczciwość zwyciężyła ;) Quote
unixena Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Juppii ...zwyciezyla sprawiedliwosc .Gratulacje !!!! [IMG]http://www.beruska8.cz/ptacihejbaci/ptaci2/29.gif[/IMG] Quote
agaga21 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 SUUUUUPER!!!!!!!!!!! warto było walczyć!!!!:multi: Quote
sybil Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Boże, Boże, jak się cieszę :klacz::sweetCyb::bigcool::cool2::Cool!::ylsuper::cunao::smilecol:. Mówiłam "niech żywi nie tracą nadziei! Uczciwie wygrały Bezdomniaki. Wysiłek nie poszedł na marne, widać jednak uczciwość popłaca :lol: Quote
Iljova Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ciekawe kto dostał najfajniejszy prezent ? ............... Urodzinowy ;-) ha, ha, ha Quote
asiuniab Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 kochani, tzn.,że dalej będę robić tam zakupy, a już myślałam, że będę musiała szukać innego sklepu; mam nadzieję, że więcej osób skorzysta z oddawania rabatu dla bid, nie ma nic piękniejszego niż później takie chwile:) Quote
margo54 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Gratulacje, udało się :Cool!: , bardzo Wam kibicowałam i całą rodzinę zaprzęgłam do głosowania:lol::multi: Quote
Maruda666 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Huraaaa !!!! :Cool!::Cool!::Cool!: Aż się popłakałam :) Quote
Finlora Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Wchodzę na wątek i oczom nie wierzę! Gratulację z całego serducha!!! :multi: Czyli jednak jest sprawiedliwość na tym świecie :multi: Quote
black sheep Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [INDENT] :crazyeye:C U D O W N A wiadomość!!!!!! HURA!!!! :mdleje::multi::klacz::bigcool::cunao::sweetCyb:A to do oszustów::grab::2gunfire:.........:ylsuper: [/INDENT] Quote
Aimez_moi Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Iljova']Ciekawe kto dostał najfajniejszy prezent ? ............... Urodzinowy ;-) ha, ha, ha[/QUOTE] Iljova ma urodziny......:):) Duzo zdrowia i milosci Kochana.....:) Quote
Iljova Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Aimez dzięki ;-) No właśnie to ja dostałam najfajniejszy prezent wygrana Bezdomniaków Szydłowieckich :) Quote
Gruba Berta Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Maruda666']Huraaaa !!!! :Cool!::Cool!::Cool!: Aż się popłakałam :)[/QUOTE] ja tez :cunao::drink1::drinka::drinking: Quote
Energy Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ale super wiadomość!!! Bardzo się cieszę, gratulacje!!!:laola::laola::laola: Quote
Livka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [B]HURRA !!!! Cały czas wierzyłam w wygraną i tak się stało - brawo Szydłowieckie Bezdomniaki, brawo !!! Uczciwość zwyciężyła !!![/B] :laola::laola::laola: Quote
Jo37 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Super wiadomość. Dobrze,że tu weszłam, bo jak zobaczyłam wynik na Krakvet to zrobiło mi się bardzo przykro. Quote
Selenga Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Asiaczek']BTW - jak dobrze, że w ichniejszym dziale IT pracuja "kumaci" fachowcy:) Brawo!!! pzdr.[/QUOTE] Po prostu FACHOWCY, kochana - nie muszą być kumaci, akcje nabijania punktów to ABC informatyki, oni to widzieli już w trakcie głosowania :) Wiem, że dla obserwatorów zaangażowanych emocjonalnie to stres, ale oni doskonale wiedzieli jak to się skończy. A swoją drogą to dobrze, że nie interweniują wcześniej - im bardziej widoczne oszustwo, tym mniejsze na przyszłość zaufanie do startującego w glosowaniu oszusta :) [quote name='unixena']Juppii ...zwyciezyla sprawiedliwosc .Gratulacje !!!! [/QUOTE] I najważniejsze, że oszustwo nie popłaca. Ani karmy ani szacunku - same straty :) [B]GRATULACJE DZIEWCZYNY [/B]:cool2: Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nie wierze, kurcze NIE WIERZE!!!! :multi: Zastyglam i przeczytalam 2 razy bo nie docieralo!!!!! Dziewczyny GRATULACJE!!!! Te wszystkie pw i meczenie znajomych nie byly na marne!!! Mysle ze duzo glosow bylo oddane z jednego komputera, od kogos kto ma zmienne IP, a przy weryfikacji brano pod uwage ID kompa, a nie IP sieci. Ja np po oddaniu glosu z mojego kompa, nie moglam juz oddac w imieniu brata z jego komputera. Po zresetowaniu routera udalo sie oddac glos. Ale to byly 2 glosy z roznych kompow. A jeski ktos resetowal router i walil glosy z jednego kompa to po prostu to nie przeszlo :diabloti: Quote
Wisełka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ciut za późno odebrałam PW, dziś wróciłam z urlopu, wcześniej nie miałam dostępu do netu :roll: i nie mogłam zagłosować, cieszę się że udało się wygrać :multi: Quote
kama210 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 (edited) mam zapierdziel w pracy w tym tygodniu i kilka psich spraw na głowie.. ja potem poczytam dokładnie wszystkie wpisy aby nic nie przeoczyć ... odpisze co trzeba .. ale dopiero w sobotę mam wolniejszy dzien po południu .. ............. [B][COLOR=#800080][FONT=Verdana][SIZE=3]Dziękuje wszystkim za głosy i trzymanie kciuków i za to że doceniacie nasze działania i widzicie że przynosza one POZYTYWNY efekt .. jest nas mało bezpośrednio w Szydłowcu .. skala tych działań była by na pewno większa jakby więcej osób przyłączyło się do nas bezpośrednio na miejscu .. JEDNAK staramy się jak możemy .. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]BEZ WAS i WASZEGO WSPARCIA nie było tak wielu sukcesów .. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]Dziekuję że do końca wierzyliście w to ze wygramy .. ja nie ukrywam w ostatnim dniu już zwątpiłam .. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]A dzisiaj w trakcie pracy zaskoczyło mnie wiele telefonów , sms o tym ZE JEDNAK WATRO BYŁO WIERZYĆ .. radość niesamowita !!![/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]teraz dotarłam do domu i mogę WAM WSZYSTKIM jeszcze RAZ PODZIEKOWAĆ w imieniu naszych podopiecznych .. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]pozdrawiam i DZIEKUJĘ .. ale radość będzie dopiero na 1000 % jak skontaktuje się z nami zespół KV .. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]kamila [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/385605_408750829169140_1957946509_n.jpg[/IMG] Edited August 1, 2012 by kama210 Quote
andzia69 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Zofia.Sasza']Witamy, W konkursie lipcowym (po przeanalizowaniu przez dział IT głosowania i odjęciu nieprawidłowo oddanych głosów) zwyciezyla Grupa Wolontariuszy Bezdomniaki Szydłowieckie. Gratulujemy wygranej! Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz Wolontariuszy kwotę 10968. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie Grupa otrzyma pomoc o wartości 11968. Gratulujemy! W dniu jutrzejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs sierpniowy. Pozdrawiamy, Zespół Krakvet Marek Batko :lol:[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi: OLIWA SPRAWIEDLIWA ZAWSZE NA WIERZCH WYPLYWA!!!:):) sorki za ta dziecinadę, ale strasznie się cieszę z uczciwej wygranej bezdomniaków szydłowieckich!:loveu: Quote
paros Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 strasznie cieszę się, że walka do ostatniej chwili nie poszła na marne :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts