malibo57 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Alfa, dzięki za zaproszenie - pracować w takim towarzystwie, to honor - doceniam. Biorę na siebie połowę "braku", czyli 60,- ( 2x30,-). Quote
bico Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 przepraszam ale ja mogę już jedynie podrzucić wątek i życzyć suniom powodzenia.... Quote
AlfaLS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [quote name='malibo57']Alfa, dzięki za zaproszenie - pracować w takim towarzystwie, to honor - doceniam. Biorę na siebie połowę "braku", czyli 60,- ( 2x30,-).[/QUOTE] Malibo bardzo dziękuję za przybycie - cieszę się ze jesteś z nami i Weterankmi i powiększasz grono Klubu Miłośników Tyszaków :multi:. Dla nas też jest honorem że zechciałaś się do nas przyłączyć :lol:. Za deklarację też bardzo, bardzo dziękuję i skrzętnie ją notuję - brakuje mam już coraz mniej :lol: [quote name='bico']przepraszam ale ja mogę już jedynie podrzucić wątek i życzyć suniom powodzenia....[/QUOTE] Bico - serdecznie witamy :lol: Cieszymy się że jesteś z nami i bardzo prosimy nie odchodź ........podnoszenie, służenie dobrą radą to też ważne........ Witaj! [B][COLOR="blue"]Deklaracje stałe NA HOTELIK DLA OBU SUCZEK: Leyla 100 zł. magda222 20 zł. diana79 10 zł. kameralna 10 zł. polubek 10 zł. Plicha 10 zł. agata51 40 zł. Tymotea 25 zł. Livka 10 zł. Nikuś 15 zł. Randa 30 zł. majku33kraków 100 zł. taks 100 zł. RudaSuzi 10 zł. li1 10 zł. UBOCZE 10 zł. figa33 10 zł. malibo57 60 zł. Razem 580 zł. [/COLOR][/B] [B][COLOR="red"]Brak jeszcze 60 zł..[/COLOR][/B].. Quote
zuziaM Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='bico']przepraszam ale ja mogę już jedynie podrzucić wątek i życzyć suniom powodzenia....[/QUOTE] bico, a Ty wiesz, ze Rumeczek ( tyszaczek malusi ) zamieszkal w Lubinie ! ? Szukalam kogos do wizyty poadopcyjnej, ale znalazlam. Nie zauwazylam Cie chyba tu wczesniej..... gapa jestem. Zamieszkal przy ul. Szybowej. Quote
edyta12 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 dzieki za prywatna wiadomosc ale teraz podrozuje, jeszcze przez miesiac i nie moge pomoc. nawet watku nie moge przeczytac bo internet jest super wolny w syrii. wszystkiego najlepszego dla psiakow i ludzi ktorzy sie nimi zajmuja. Quote
Plicha Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Wow już tylko 60zł brakuje, niesamowite, Alfo ty chyba jakieś konszachty z diabłem masz, przyznaj się :diabloti::evil_lol: czyli nasze sunieczki jadą w następną sobotę :multi::multi: Quote
AlfaLS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Edyto12 witamy i serdecznie zapraszamy do nas jak będziesz miała czas i lepszy internet :lol: Plicha - tak, obie sunie jada do Zuzi 9-tego października :multi:. Nikuś już szykuje auto dla naszych panienek i ruszają do lepszego świata........:lol: I tym razem [B]nawet ja[/B] już z góry piszę, że [B]jadą[/B] choć nie ma pełnych deklaracji bo: - po pierwsze nie wierzę, że nie zbierzemy tych 60 zł. przez prawie dwa tygodnie jak 580 zł. już się udało zebrać, - po drugie mamy kasę z bazarków w razie gdyby jednak nie udało się....... A tak z innej beczki - bazarek z książkami od Ciebie mam nadzieję że uda mi się już dziś zrobić, nareszcie........ Nie gniewaj się, że dopiero teraz ale ostatnio miałam sporo pracy i się wcześniej nie dało......Szczegóły uzgodnimy na PW, ok? Quote
Nikus Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Powóz czeka:) i ZuziaM też :) księżniczki niech się szykują na tego 9-tego:) Quote
magda222 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='Nikus']Powóz czeka:) i ZuziaM też :) księżniczki niech się szykują na tego 9-tego:)[/QUOTE] [CENTER]:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:[/CENTER] Quote
Onaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Czyli jeszcze tylko trochę i sunie będą miały pierwszy w życiu dom :). Quote
UBOCZE Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Wkrótce jadą Weteranki!!!:multi: Dokąd jadą??? Do Dylanki!;) I do innych tam tyszaków,:loveu: Choć brak...kilku dziesiątaków...:-( Quote
AlfaLS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Abra i Magnatka już powoli mogą się przygotowywać do podróży ale te 60 zł. musimy jednak nazbierać ....... Quote
AlfaLS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Moi drodzy [B]Plicha[/B] podarowała książki na bazarek dla weteranek. Wreszcie miałam czas i bazarek zrobiony. Plicha, weteranki przepraszam że dopiero dziś :oops:. Zapraszamy do kupowania książek a jak nie to choć do podnoszenia naszego bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/193538-Nowe-ksi%C4%85%C5%BCki!-Na-WETERANKI-do-06.10.10r.-do-godz.-24.00?p=15448361#post15448361"]http://www.dogomania.pl/threads/193538-Nowe-ksi%C4%85%C5%BCki!-Na-WETERANKI-do-06.10.10r.-do-godz.-24.00?p=15448361#post15448361[/URL] Myślę, że pozostałe bazarki uda mi się zrobić jeszcze w tym tygodniu ;) Quote
Plicha Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Alfo bazarek super :) Zapraszamy, książki naprawdę fajne, wiem z autopsji :evil_lol: Trzeba suniom wyprawkę przygotować więc licytujcie cioteczki i wujkowie książki :cool3: Quote
Plicha Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 I jeszcze trochę radosnej twórczości dla suniek, Ubocze mam nadzieję że się nie obrazisz ale twój wierszyk mnie natchnął :eviltong: Wkrótce jadą Weteranki!!![IMG]http://www.dogomania.images/smilies/new_multi.gif[/IMG] Dokąd jadą??? Do Dylanki![IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] Do Mikusi i Paryska radość z oczek im już tryska jeszcze tylko kilka groszy Pomóż! Weteranki proszą :loveu: Quote
kameralna Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Cieszę się, że Nasze panienki czeka wreszcie lepszy los :) Przy okazji pytanie do osób z Warszawy i okolic. Czy ktoś mógłby przygarnąć niewielkiego wystraszonego pieska? Biedak został wyrzucony z pociągu i od kilku tygodni błąka się po okolicy. [SIZE=4][COLOR=Purple]Kochani pomóżcie, proszę![/COLOR][/SIZE] Quote
AlfaLS Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Podnoszę wieczorem nasze sunie :lol: Quote
Livka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Witam nasze seniorki i grono ich przyjaciół :) Z niecierpliwością czekam na sobotę 9 października :loveu: Quote
figa33 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 czy mamy już nr konta na które będziemy wpłacać nasze deklaracje ? Quote
AlfaLS Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='figa33']czy mamy już nr konta na które będziemy wpłacać nasze deklaracje ?[/QUOTE] Mamy :lol:. Miałam porozsyłać w niedzielę ale nie wyrobiłam, postaram się dziś w nocy porozsyłać :lol: Coś mam dobę za krótką a ciągle szukam jeszcze tych 60 zł........ Quote
AlfaLS Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Do prawie wszystkich wysłałam numer konta. Nie wysyłałam tylko tym którzy już go mają :evil_lol: Bardzo proszę o wpłaty bo jeśli Weteranki mają jechać 9-tego to musimy mieć najpóźniej 8-go kasę żeby Zuzi zapłacić .........O innych wydatkach nie wspominając ;) Czy ktoś może mi pomóc w szukaniu brakujących 60 zł.?????? Bardzo proszę ......... Quote
Nikus Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='AlfaLS']Do prawie wszystkich wysłałam numer konta. Nie wysyłałam tylko tym którzy już go mają :evil_lol: Bardzo proszę o wpłaty bo jeśli Weteranki mają jechać 9-tego to musimy mieć najpóźniej 8-go kasę żeby Zuzi zapłacić .........O innych wydatkach nie wspominając ;) Czy ktoś może mi pomóc w szukaniu brakujących 60 zł.?????? Bardzo proszę .........[/QUOTE] oczywiście.....teraz biorę się za wysyłanie wątku- Śmieszek ma wreszcie komplet:) - jak jemu się udało (a miałem już poważne wątpliwości) to tutaj poradzimy sobie spokojnie:) Quote
_Goldenek2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jestem na zaproszenie AlfyS. W wolnej chwili poczytam. Dzięki za zaproszenie. Quote
AlfaLS Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='_Goldenek2']Jestem na zaproszenie AlfyS. W wolnej chwili poczytam. Dzięki za zaproszenie.[/QUOTE] Ja się tylko dołożyłam do zaproszeń, które dostałaś na wątku Paryska ;) Quote
Recommended Posts