Jump to content
Dogomania

Tyskie Weteranki - Abra i Magnatka za TM [*],.. Żegnajcie kochane...

Recommended Posts

Posted

li1 napisał(a):
I 10 zlociszy/miesiecznie ode mnie.

RudaSuzi napisał(a):
Witam serdecznie!!! Cieszę się szcześciem RUMKA!!! Należało mu się :)
W takim razie przenoszę miesięczną deklarację na Abrę i Magnatkę - 10 zł / m-c. Czekam na info, gdzie przelewac pieniążki. Pozdrawiam serdecznie ;) i trzymam kciuki za dziewczyny!!!

Bardzo Wam Dziękujemy!!! Jesteście wspaniali!!!:multi::multi::multi:

Ja też dyszkę miesięcznie dorzucę...;)

Posted

RudaSuzi napisał(a):
Witam serdecznie!!! Cieszę się szcześciem RUMKA!!! Należało mu się :)
W takim razie przenoszę miesięczną deklarację na Abrę i Magnatkę - 10 zł / m-c. Czekam na info, gdzie przelewac pieniążki. Pozdrawiam serdecznie ;) i trzymam kciuki za dziewczyny!!!

Wszyscy bardzo cieszymy się szczęściem Rumka :multi:. Tym bardziej, że mamy tu takie 2 w 1 - Rumek na cudowny dom a Weteranki szansę na wyjście zza krat po raz pierwszy w życiu :lol:.
Bardzo, bardzo dziękujemy za przeniesienie deklaracji na nasze suczki :lol:

li1 napisał(a):
I 10 zlociszy/miesiecznie ode mnie.

Li1 bardzo, bardzo dziękujemy :lol: i już szybko notujemy ;)

agata51 napisał(a):
To ja zgłaszam ciebie.

Czekamy na inne zgłoszenia :p

UBOCZE napisał(a):
Bardzo Wam Dziękujemy!!! Jesteście wspaniali!!!:multi::multi::multi:

Ja też dyszkę miesięcznie dorzucę...;)

UBOCZE Ty jak zwykle spieszysz z pomocą dla tyszaków :multi:. Wielkie dzięki :lol:

Czyli mamy już tak:
Deklaracje stałe NA HOTELIK DLA OBU SUCZEK:
Leyla 100 zł.
magda222 20 zł.
diana79 10 zł.
kameralna 10 zł.
polubek 10 zł.
Plicha 10 zł.
agata51 40 zł.
Tymotea 25 zł.
Livka 10 zł.
Nikuś 15 zł.
Randa 30 zł.
majku33kraków 100 zł.
taks 100 zł.
RudaSuzi 10 zł.
li1 10 zł.
UBOCZE 10 zł.
Razem 510 zł.

Brak jeszcze 130 zł...

Posted

UBOCZE napisał(a):
To ja zgłaszam się do jury castingowego. Nie ukrywam, że mam już swojego faworyta...:lol::lol::lol:

Plicha napisał(a):
Aż miło się tu wchodzi :) Alfo, jeśli nie masz nic przeciwko to może Ty zostaniesz księgową suniek? :)

magda222 napisał(a):
Ja też jestem za tym :)

No to teraz niech się zgłaszają chętni do Jury castingowego bo na razie tylko jeden chętny :lol:. I zaraz po tym zrobimy wybory :roll:

Posted

AlfaLS napisał(a):
No to teraz niech się zgłaszają chętni do Jury castingowego bo na razie tylko jeden chętny :lol:. I zaraz po tym zrobimy wybory :roll:

Rozumiem, że jeśli teraz nikt poza mną do jury się nie zgłosi, to znaczy, że ja sam wydaję werdykt...:evil_lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Rozumiem, że jeśli teraz nikt poza mną do jury się nie zgłosi, to znaczy, że ja sam wydaję werdykt...:evil_lol:

Na to wychodzi :diabloti: Ale może będą chętni?????
Na skarbnika- księgowego ja proponuje Nikusia :evil_lol:. Jak demokracja to demokracja :lol:

Posted

Nikuś to wspaniała kandydatura.:lol: Ale Weteranki wspomaga wielu tych, którzy opłacają też hotelik innym tyszakom. Po co płacić poczcie za dodatkowe przelewy?:-(

Informuję więc, że księgową Weteranek została AlfaLS i od tej decyzji nie ma już odwołania!:evil_lol:
I już w drodze są moje pieniążki za najbliższe trzy miesiące dla Mikuni, Posterka, Dylanki, Paryska i Weteranek...;)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Nikuś to wspaniała kandydatura.:lol: Ale Weteranki wspomaga wielu tych, którzy opłacają też hotelik innym tyszakom. Po co płacić poczcie za dodatkowe przelewy?:-(

Informuję więc, że księgową Weteranek została AlfaLS i od tej decyzji nie ma już odwołania!:evil_lol:
I już w drodze są moje pieniążki za najbliższe trzy miesiące dla Mikuni, Posterka, Dylanki, Paryska i Weteranek...;)

A toś mnie załatwił :roll:, choć ja też uważam że po co oddawać poczcie jak można dać psiakom :evil_lol:
No dobra - jak taki jest werdykt szanownego jury to ja jutro ........zaczynam wysyłać konto, tym, którzy go jeszcze nie mają :lol:

Posted

No widzę ,ze wujek Ubocze załatwił sprawę po mojej myśli :evil_lol:. W końcu sprawczynią tego całego "tyskiego"; zamętu na dogo jest chyba właśnie nasza droga Alfa:)
A swoją drogą te wątki naprawdę są ";solą"; tego dogo...już nikt przecież z nas nie ma kasy:shake:..do czasu...aż nie startuje następny tyszak... i bardzo dobrze:multi: Tajemnica sukcesu jest tak samo prosta jaki trudna na dogo - tu się pracuje RAZEM dla dobra psiaków bez pyskówek i przepychanek....Dlatego każdy z nas tu wraca bez szemrania:)

Posted

Nikus napisał(a):
No widzę ,ze wujek Ubocze załatwił sprawę po mojej myśli :evil_lol:. W końcu sprawczynią tego całego "tyskiego"; zamętu na dogo jest chyba właśnie nasza droga Alfa:)
A swoją drogą te wątki naprawdę są ";solą"; tego dogo...już nikt przecież z nas nie ma kasy:shake:..do czasu...aż nie startuje następny tyszak... i bardzo dobrze:multi: Tajemnica sukcesu jest tak samo prosta jaki trudna na dogo - tu się pracuje RAZEM dla dobra psiaków bez pyskówek i przepychanek....Dlatego każdy z nas tu wraca bez szemrania:)

No nie, tu jakieś konszachty były :crazyeye: Ja sprawczynią "tyskiego" zamętu:crazyeye:????? - kochani o co Wy mnie posądzacie??????, ja spokojny człowiek jestem, tylko suczkę z Tychów mam i ona mi czasem coś szepnie na uszko :evil_lol:
A to czy kasa na dogo jeszcze jest to się okaże.......cały wieczór wysyłam PW z zaproszeniami do Śmieszka bo nie może tak być żeby mu te 30 zł. tak brakowało i brakowało ......i mam nadzieję, ze wreszcie będzie chłopak miał pełną skarbonkę........a wtedy z czystym sumieniem wrócę do Abry i Magnatki. One spokojne są to poczekają jeszcze tą chwilkę ........ bo nie ma takiej opcji żeby ich skarbonka się nie zapełniła, prawda?
A tak w ogóle to bardzo lubię te nasze spokojne, ciepłe tyskie wątki :loveu:. Mam nadzieję, ze Wy też........:lol:

Posted

AlfaLS dzięki za zaproszenie. Oczywiście zapisuję wątek i będę tu zaglądć. Piszę nie często ale kibicuję zawsze (patrz wątek Dylanki) :loveu: Póki co z jakąkolwiek deklaracją się wstrzymuję bo ... przeciągi w portfelu. o ile dobrze pamietam to na Dylankę wpłacam na Twoje Alfo konto więc jak coś mi nadbędzie to dopiszę to do wpłaty na Dylankę (w tytule przelewu oczywiście zaznaczę).

Posted

Grosziwo zaproszenie było bo należysz do naszej pozytywnej grupy przyjaciół tyszaków :lol:. Jak możesz zaglądaj, podpowiadaj, podnoś - i my i weteranki będziemy wdzięczni :lol:

Posted

ranias napisał(a):
Witam wszystkich Miłośników Tyszków.Deklaracji nie dorzucam, bo już mam za dużo, ale fanty na bazarek już mam i czekam w gotowości na sygnał od Alfy ;)

Dziękujemy, ranias i bądź z nami, bo jesteś przecież jednym z Miłośników!!!:lol::lol::lol:

Posted

figa33 napisał(a):
dziękuję za zaproszenie na wątek
niestety mogę zadeklarować tylko 10 zł miesięcznie....

Też potwierdzam to co napisała polubek - to jest aż 10 zł. Bardzo dziękujemy:lol:

ranias napisał(a):
Witam wszystkich Miłośników Tyszków.Deklaracji nie dorzucam, bo już mam za dużo, ale fanty na bazarek już mam i czekam w gotowości na sygnał od Alfy ;)

Kochaniutka robimy drugi bazarek razem?????? Nie ma sprawy - przysyłaj fanty tzn. zdjęcia i opisy plus wycena i biorę się do roboty. Możesz na ten adres co poprzednio lub na [email protected]

UBOCZE napisał(a):
Dziękujemy, ranias i bądź z nami, bo jesteś przecież jednym z Miłośników!!!:lol::lol::lol:

Święta prawda, święta prawda!!!!

Czyli mamy:
Deklaracje stałe NA HOTELIK DLA OBU SUCZEK:
Leyla 100 zł.
magda222 20 zł.
diana79 10 zł.
kameralna 10 zł.
polubek 10 zł.
Plicha 10 zł.
agata51 40 zł.
Tymotea 25 zł.
Livka 10 zł.
Nikuś 15 zł.
Randa 30 zł.
majku33kraków 100 zł.
taks 100 zł.
RudaSuzi 10 zł.
li1 10 zł.
UBOCZE 10 zł.
figa33 10 zł.
Razem 520 zł.

Brak jeszcze 120 zł....

Posted

polubek napisał(a):
to kiedy wpłacamy na abrę i magnatkę?
już teraz?
czy ta deklaracja co poszłą ode mnie na rumka zostałą naniego wykorzystana?
ile mam przelaćjeszcze za wrzesień?

O wpłaty na Abrę i Magnatkę będę prosiła w przyszłym tygodniu;). Mają jechać do ZuziM 9-tego października to przed ich przyjazdem trzeba zapłacić........
Z tego co wyczytałam na Rumkowym wątku to z jego kasy zostało ok. 430 zł. Magda zaproponowała przekazanie tych pieniędzy na weteranki ale ja sobie pozwoliłam złożyć inną propozycję, a mianowicie na weteranki 200 zł. a pozostałe na inne nasze tyszaki tzn. na Balbinkę i Dagusię. Nie wiem czy tam zapadła decyzja co do podziału.........
W każdym razie nam brak jeszcze 120 zł. i mamy kilka dni na uzupełnienie tego braku, troszkę trzeba się sprężać żeby zdążyć bo przecież jednej nie zostawimy tylko dlatego że stówkę brakuje, no nie????????