andzia69 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Weronia napisał(a):Nistety mam smutne wieści. Stan pieska pogarszał się z dnia na dzień, było coraz gorzej mimo intensywnej opieki wet. Oczek został uśpiony. Śpij spokojnie piesku :-(:-(:-( ale co mu było?! nie wygladał przeciez na takiego, co się wybiera na tamten świat:-( przynajmniej go już nikt nie skrzywdzi:-( Quote
fioneczka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [*] ... śpij piesku spokojnie już nikt cię nie skrzywdzi ... jesteś już z moją Fionusią [*] Quote
pinkmoon Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 właśnie, nie było żadnych alarmujących wieści... dziewczyny pisały, że widziały go w schronie... był pobity, miał krwiaki na głowie (to w momencie przyjęcia) ale potem miało być już tylko lepiej :placz: Quote
Alicja Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [FONT=Arial]Bidulku skrzywdzony :-(.... [/FONT] Quote
polubek Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 maluszku przykro że ciebie już nie ma :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: biegaj sobie po zielonych łąkach tam gdzie już cię nie dosięgnie żadne okrucieństwo ze strony złego człowieka Quote
bebcik Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 :( :( :( przynajmniej teraz jest mu dobrze... ale mimo to, jest mi smutno i wstyd za ludzi... Quote
ilon_n Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wielka Smuta! i wielkie rozczarowanie! Nic nie zapowiadało takiego rozstrzygnięcia! Ten brak informacji zakończył się najgorszą wiadomością! Oczku, odpoczywaj błogo! Żałuję, że nie mogliśmy bardziej Ci pomóc. Quote
Enigma79 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 żal ściska za gardło, kolejna przykra wiadomość, usuwam banerek biedaczka... strasznie mi przykro... Quote
phase Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 `. No właśnie trochę więcej wieści o Oczku... :(:(:(:( nie tak miało być. :( [ * ] Quote
aldira Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 moze ktos napisac dlaczego go uspiono? nie wygladal ze zaraz ma umrzec Quote
papryka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 nie tak to mialo sie skonczyc!!!! prosimy o wiecej info na temat uspienia psiaka... Quote
Weronia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nie wiem dokładnie, nie rozmawiałam z wet. Do schroniska przyszedł bardzo wychudzony, możliwe, że nie było to wynikiem głodzenia przez właściciela, być może od dawna zjadała go choroba. Wiem, że nie jadł, wiem, że byl pod opieką wet od początku do końca. (jadł łapczywie w sumie tylko krótko po przybyciu, potem zaczęło się pogarszać) Quote
Molli Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Kochani - pomóżcie p.Wandzie oddając na nią głos w ankiecie :smile: Pozycja: Schronisko w Ruścu i Przyborówku. Link: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906 Quote
Recommended Posts