karolayna Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 a ja sie ładnie usmiecham :lol::lol: o shih tzu Quote
Cavisia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A ja ładnie poproszę o stawkę cavalierków :) Z góry dziękuję. Quote
Dzidtka_Gl Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 hmmm jeszcze chyba nikt nie wrócił, szaleją na finałach ;) Quote
Iwona Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [SIZE="2"][SIZE="3"]A ja mam ogromną prośbę- posiadacze katalogu:-) proszę o pdanie rozpoczęcia sędziowania chińskich grzywaczy gr.IX i nr ringu:-). Nie chcielibyśmy spóźnić się na ocenę;-) Quote
AniaN Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A ja bardzo, bardzo proszę o stawkę dogów de Bordeaux. I od razu bardzo dziękuję. Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 rany czekam czekam i doczekać się nie moge :razz: (na stawki :evil_lol: ) Quote
Dzidtka_Gl Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 mam to samo, przy kazdym powiadomieniu o odp. w temacie sie ciesze a tu lipa :) napiszcie mi te lhasaczki bo zwariuje ;d Quote
daga10011 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A ja bardzo bym prosila o nr ringu gdzie beda leonbergery i stawke jesli to mozliwe-wystarczy mi klasa mlodziezy-suki,bo sporo tych leonow tam bedzie Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 daga10011 napisał(a):A ja bardzo bym prosila o nr ringu gdzie beda leonbergery i stawke jesli to mozliwe-wystarczy mi klasa mlodziezy-suki,bo sporo tych leonow tam bedzie Daga z którym Leosiem jutro będziesz? ;-)) Quote
daga10011 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 jo-jo napisał(a):Daga z którym Leosiem jutro będziesz? ;-)) z suka w mlodziezy i w szczeniakach-staly zestawik,tylko starsza oberwala od jakiejs nienormalnej suki i ma kufe garbata:angryy: :placz: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 AiMiN napisał(a):Jak-cos-pilne,to-dzwoncie:0-604-23-33-11.Przedyktuje:lol: P.S.Nie.dziala.mi.spacja....:mad: to nie takie pilne ale ciekawa jestem LHASA APSO moze byc bez spacji Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 AiMiN napisał(a):Jak-cos-pilne,to-dzwoncie:0-604-23-33-11.Przedyktuje:lol: P.S.Nie.dziala.mi.spacja....:mad: A da się ząłatwić fotki stawek dozich? ?:lol: Quote
amokk Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Jak ktos by znal to prosilabym stawke i wyniki golden retrieverow psow :) Quote
JASMIN Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 amokk napisał(a):Jak ktos by znal to prosilabym stawke i wyniki golden retrieverow psow :) Ja bym prosiła o stawki i wyniki jamników długowłosych mini i króliczych... Quote
Asta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Proszę o staweczke amstaffków, nie pogardzę także wynikami ;) Quote
agniecha Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 JASMIN napisał(a):Ja bym prosiła o stawki i wyniki jamników długowłosych mini i króliczych... Jaśmin zadam może głupie pytanie ale o co chodzi z tymi stawkami ? Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dzidtka napisał(a):jak ktoś wróci bardzo proszę o stawkę lhasa apso, było nie wiele 6 :) Psy mlodziez Czako Śnieżny Lew Lapis Azurowa Amarha Suki mlodziez Koshiko Piaulau-Gou Limor Azurowa Amarha Livia Magnum Sal otwarta Bastylia Lazuryt Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agasia i jak moge liczyć na toco obiecywałaś :loveu: Quote
agniecha Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 daga10011 napisał(a):stawka,to wykaz psow zgloszonych na wystawe;) Aha ! wielkie dzięki za info. Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 AniaN napisał(a):A ja bardzo, bardzo proszę o stawkę dogów de Bordeaux. I od razu bardzo dziękuję. Psy mlodziez Bruno Wielki Duńczyk Iwo z Gniazda Wampirow Jabberwocky Carivorus Vulgaris posrednia Gaspar Bordo Ghadi z Garlicy Duchowej Ghost Dog Carnivorus Vulgaris otwarta Argos Solina - Jawor Bonzo An-Ro-Ge Jedna na milion Dave Portos Wet za wet Rodonite Ajax Solo Spectacular championów Alyen Lacrima Heliandum Joda Mercator SUKI szczeniat Kirke Agip mlodziez Abi Cairo Anabell Cziro Arwena Przyszlosc Swiata Barbi Co Ala Boni Dardor Borussia Wielki Duńczyk Ester Pyn - Czar First Lady Wspomnienie Darmy Holly z Garlicy Duchownej Wota Pasik Bagiennej Łąki posrednia Atena Alvorada Bahama Dogano Connelly Lacrima Heliandum Inoksook Carnivorus Vulgaris Jasza Smilodon otwarta Afera od Ajosza Ahmed Jakiza Aris Dardor Celia Bera - Roja Elora Danan Camivorus Vulgaris Embrez Aurora Extreme Camivorus Vulgaris Fiona ze wzgórza Arniki champ. Asta Mar-Gos :) Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 jo-jo napisał(a):Agasia i jak moge liczyć na toco obiecywałaś :loveu: A musze wszystkie 70? :-o Moze jakies szczegolnie ci bliskie na poczatek :D? Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agasia napisał(a):A musze wszystkie 70? :-o Moze jakies szczegolnie ci bliskie na poczatek :D? możesz np. skan albo foto potrzebuje wszystki :evil_lol: plus ring który ;-)) Wiem jestem wymagająca :roll: Quote
Toller Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A może ktoś mi podać jakie były Nova Scotia Duck Tolling Retriever? Pieski 3 i suczki też 3, można skrótami :cool1: Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Toller-Fox napisał(a):A może ktoś mi podać jakie były Nova Scotia Duck Tolling Retriever? Pieski 3 i suczki też 3, można skrótami :cool1: psy mlodzie Shaggy Toller's Shady Sherlock otw. Courageouscriton Falco Fop Toller Bryvilsac suki posr Amica Bambola Pod Jablonią otw Anitra Amica pod Jabłonią Granda Vigro Vestalis jojo - juz skanuje.. :) Quote
Recommended Posts