Ludek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Uff. Mi też udało się właśnie przesłać faksem. Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ok. Jo-jeczko mój email masz ;) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Agasia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A ja wczoraj nie moglam wyslac.. sygnal byl, ale i nikt nie odbieral i fax sie nie wlaczal u nich... sproboje dzisiaj ponownie Quote
UTAAP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Kurka wodna, a ja chcialam dzisiaj przez neta wyslac i....zobaczylam, ze nie maja formularza zgloszeniaowego na stronie:crazyeye: . Chyba bede musiala poczta, nie ma rady:cool1: ... Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 UTAAP ale na stronie związku jest wzór zgłoszenia; jeśli wypełnisz go sobie w komputerku to możesz przesłać mailem ;) Quote
JASMIN Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='efra-husky']UTAAP ale na stronie związku jest wzór zgłoszenia; jeśli wypełnisz go sobie w komputerku to możesz przesłać mailem ;)[/quote] Dokładnie, ja tak zrobiłam i dostałam potwierdzenie na maila, że przyjęte ale na wszelki wypadek zadzwoniłam i wszystko gra ;) Quote
UTAAP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 No fakt:ices_bla: :shiny: hehehe, dzieki ;) A uswiadomcie mnie jeszcze jak mam go wypelnic...bo mi sie otwiera w Adobe - mam go zapisac w Wordzi i o uzupelnieniu wysylac jak zalacznik w mailu? Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 w Wordzie otwórz albo w Corelu; a jak wypełnisz to będziesz mogła przesłać jako załącznik w mailu ;) Quote
UTAAP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Nie wiem jak to w Wordzie zapisac:hmmmm: zawsze wypelnialam formularze na stronach oddzialow.... Kurcze, jak chce otworzyc w Wordzie to misie jakies dziwne znaczki/szlaczki pojawiaja:( Quote
efra-husky Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 na stronie [URL="http://www.zkwp.pl/index_pl.htm"]http://www.zkwp.pl/index_pl.htm[/URL] jest zgłoszenie <do wydruku> i <do pobrania> Wchodzisz w to <do wydruku> dajesz zaznacz wszystko (Ctrl+A) później kopiuj i w Wordzie wklej. Gotowe ;) Quote
Ewelinaa Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='UTAAP']Kurka wodna, a ja chcialam dzisiaj przez neta wyslac i....zobaczylam, ze nie maja formularza zgloszeniaowego na stronie:crazyeye: . Chyba bede musiala poczta, nie ma rady:cool1: ...[/quote] Ja zglosiłam swojego psiaka juz jakiś czas temu przez fax bo z tego co mi pani powiedziła że przez pocztę elektroniczna zgłoszeń nie przyjmują Quote
UTAAP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='efra-husky']na stronie [URL="http://www.zkwp.pl/index_pl.htm"]http://www.zkwp.pl/index_pl.htm[/URL] jest zgłoszenie <do wydruku> i <do pobrania> Wchodzisz w to <do wydruku> dajesz zaznacz wszystko (Ctrl+A) później kopiuj i w Wordzie wklej. Gotowe ;)[/quote] Aaaa, widzisz! Ja to zapisywalam jak obrazek i potem chcialam zmieniac program w ktorym to sie otwiera:lol: A jeszcze jakbys mogla wytlumaczyc jak 2-latkowi jak tam wpisac te dane, bo to mi tez nie wychodzi:oops: ? Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 wysłałam!!! musze tylko potwierdzić czy dosżłoi czy czytelnie :lol: ale mają tyle tego dzisiaj że Pani powiedziała żeby jutro zadzwoniłą więc jutro łapie Łodź ale wysłane wszystkie papierki!! Quote
Eurasierka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 potwierdziłam sobie dziś telefonicznie zgłoszenie wysłane faksem i przy okazji spytałam o termin - nic się nie zmieniło, czyli zgłoszenia można jeszcze robić tylko do jutra :p Quote
AnkaW Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Nikt nie wie czy przedłużą przyjmowanie zgłoszeń???? Ja jeszcze nie wysłałam bo nie mam transportu :placz: :placz: :placz: Quote
AnkaW Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Eurasierka']potwierdziłam sobie dziś telefonicznie zgłoszenie wysłane faksem i przy okazji spytałam o termin - nic się nie zmieniło, czyli zgłoszenia można jeszcze robić tylko do jutra :p[/quote] właśnie przeczytałam :placz: :placz: Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Eurasierka']potwierdziłam sobie dziś telefonicznie zgłoszenie wysłane faksem i przy okazji spytałam o termin - nic się nie zmieniło, czyli zgłoszenia można jeszcze robić tylko do jutra :p[/quote] mi Pani powiedziała że nie może przekopac faksów przez com usze jutro jeszcze raz dzwnoć :angryy: Quote
UTAAP Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [B]eurasierka, [/B]ty sie tam kiedys wczesniej pytalas o testy psychiczne co maja byc na wystawie - ja tez bylam ciekawa i zamailowalam do oddzialu. Najpierw mi odpisali, ze musze podac rase psa jaka mam, zeby mi powiedziec czy moze wziac udzial w testach, a jak podalam to pani mi odpisala,ze "tej rasy pieski nie sa poddawane testom psychicznym":shake: , wiec radze ci zadzwonic wczesniej jesli chcesz swoja dziwczyne "przetestowac", bo oni to od rasy uzalezniaja... Quote
Polna Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ja jutro do zk sie wybieram, ale cos przeziebiona jestem :( i cąły czas mnie głowa boli eh... Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 hehe ja musze zadzwonić ale nie wiem czy mi coś powiedzą :-? Quote
talut Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 a mi się nie chce dzwonić :eviltong: ufam poczcie polskiej :lol::lol: Agaś no to championy z góry obstawione mamy :cool3: Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ja myślałam czy jechac czy nie do Matyasa ale zaryzykuje i pojade... Quote
Recommended Posts