Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurka wodna, a ja chcialam dzisiaj przez neta wyslac i....zobaczylam, ze nie maja formularza zgloszeniaowego na stronie:crazyeye: .
Chyba bede musiala poczta, nie ma rady:cool1: ...

Posted

[quote name='efra-husky']UTAAP ale na stronie związku jest wzór zgłoszenia; jeśli wypełnisz go sobie w komputerku to możesz przesłać mailem ;)[/quote]

Dokładnie, ja tak zrobiłam i dostałam potwierdzenie na maila, że przyjęte ale na wszelki wypadek zadzwoniłam i wszystko gra ;)

Posted

No fakt:ices_bla: :shiny: hehehe, dzieki ;)
A uswiadomcie mnie jeszcze jak mam go wypelnic...bo mi sie otwiera w Adobe - mam go zapisac w Wordzi i o uzupelnieniu wysylac jak zalacznik w mailu?

Posted

Nie wiem jak to w Wordzie zapisac:hmmmm: zawsze wypelnialam formularze na stronach oddzialow....
Kurcze, jak chce otworzyc w Wordzie to misie jakies dziwne znaczki/szlaczki pojawiaja:(

Posted

na stronie [URL="http://www.zkwp.pl/index_pl.htm"]http://www.zkwp.pl/index_pl.htm[/URL] jest zgłoszenie <do wydruku> i <do pobrania>

Wchodzisz w to <do wydruku> dajesz zaznacz wszystko (Ctrl+A) później kopiuj i w Wordzie wklej. Gotowe ;)

Posted

[quote name='UTAAP']Kurka wodna, a ja chcialam dzisiaj przez neta wyslac i....zobaczylam, ze nie maja formularza zgloszeniaowego na stronie:crazyeye: .
Chyba bede musiala poczta, nie ma rady:cool1: ...[/quote]

Ja zglosiłam swojego psiaka juz jakiś czas temu przez fax bo z tego co mi pani powiedziła że przez pocztę elektroniczna zgłoszeń nie przyjmują

Posted

[quote name='efra-husky']na stronie [URL="http://www.zkwp.pl/index_pl.htm"]http://www.zkwp.pl/index_pl.htm[/URL] jest zgłoszenie <do wydruku> i <do pobrania>

Wchodzisz w to <do wydruku> dajesz zaznacz wszystko (Ctrl+A) później kopiuj i w Wordzie wklej. Gotowe ;)[/quote]

Aaaa, widzisz! Ja to zapisywalam jak obrazek i potem chcialam zmieniac program w ktorym to sie otwiera:lol:

A jeszcze jakbys mogla wytlumaczyc jak 2-latkowi jak tam wpisac te dane, bo to mi tez nie wychodzi:oops: ?

Posted

wysłałam!!!

musze tylko potwierdzić czy dosżłoi czy czytelnie :lol: ale mają tyle tego dzisiaj że Pani powiedziała żeby jutro zadzwoniłą więc jutro łapie Łodź ale wysłane wszystkie papierki!!

Posted

potwierdziłam sobie dziś telefonicznie zgłoszenie wysłane faksem i przy okazji spytałam o termin - nic się nie zmieniło, czyli zgłoszenia można jeszcze robić tylko do jutra :p

Posted

[quote name='Eurasierka']potwierdziłam sobie dziś telefonicznie zgłoszenie wysłane faksem i przy okazji spytałam o termin - nic się nie zmieniło, czyli zgłoszenia można jeszcze robić tylko do jutra :p[/quote]

właśnie przeczytałam :placz: :placz:

Posted

[quote name='Eurasierka']potwierdziłam sobie dziś telefonicznie zgłoszenie wysłane faksem i przy okazji spytałam o termin - nic się nie zmieniło, czyli zgłoszenia można jeszcze robić tylko do jutra :p[/quote]

mi Pani powiedziała że nie może przekopac faksów przez com usze jutro jeszcze raz dzwnoć :angryy:

Posted

[B]eurasierka, [/B]ty sie tam kiedys wczesniej pytalas o testy psychiczne co maja byc na wystawie - ja tez bylam ciekawa i zamailowalam do oddzialu. Najpierw mi odpisali, ze musze podac rase psa jaka mam, zeby mi powiedziec czy moze wziac udzial w testach, a jak podalam to pani mi odpisala,ze "tej rasy pieski nie sa poddawane testom psychicznym":shake: , wiec radze ci zadzwonic wczesniej jesli chcesz swoja dziwczyne "przetestowac", bo oni to od rasy uzalezniaja...