Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mnie Łódż jest co roku szczęśliwa.W roku ubiegłym byliśmy III na grupie -dodam tylko ,że na II grupie :-D.Co roku sędziowie z wyższej półki.zobaczymy co przygotują na 2006 ,bo szczegółowa rozpiska zapewne dopiero w lutym.:sg168:

Posted

Nie o to chodzi.
Dawniej to się podniecałam, że wystawa i w ogóle, a teraz...
Wyścig szczurów i tyle. Niby się wszyscy uśmiechają do siebie, a naprawdę czekają tylko, żebyś sie potknęła w trakcie wystawiania.
Mimo, że wystawia mój mąż, to najbardziej denerwuję się ja!

Poza tym mój pies jeszcze wygląda młodzieżowo (dowiedziałam się tego, gdy pierwszy raz był wystawiany w pośredniej), więc dokąd nie zmężnieje nie mamy się co pchać. Może w okresie letnim gdzieś się wybierzemy...

Posted

Ja się jeszcze zastanawiam. Co prawda, wystawa niedaleko, obsada na V gr. taka raczej międzynarodowa - zobaczymy.

[B]Savannah[/B] - napisz do Mod'a, aby połączył te 2 topiki o wystawie łodzkiej w 2006 r. Bez sensu powtarzać/powielać informacje. A i ludziska mogą się pogubić.
Pzdr.

Posted

[quote name='an3czka']Poza tym mój pies jeszcze wygląda młodzieżowo (dowiedziałam się tego, gdy pierwszy raz był wystawiany w pośredniej), więc dokąd nie zmężnieje nie mamy się co pchać. [/quote]

Rozumiem, ze to opinia jednego sedziego? A jaki ma byc 18 miesieczny weimar, jak nie mlodziezowy??? Nie ma co sie przejmowac. Ale jesli czujesz, ze poki co masz dosc, to nic na sile, to w koncu przede wszytskim ma byc dobra zabawa - dla Ciebie i dla psa.

Posted

(na dzień dzisiejszy ma 17 miesięcy)
Niestety w Polsce jest tendencja do przerastania wzorcowego wzrostu i na tle niektórych młodszych samców faktycznie nie wygląda na starszego (przynajmniej na pierwszy rzut oka. Gdyby się przyjrzeć, to widać różnice w budowie głowy, itp.)

Jakoś się specjalnie tym nie przejmuję, w końcu tylko ja znam jego prawdziwą wartość:haha: .

Posted

Witajcie wszyscy DOGOMANIACY.
Dawno nie było mnie na forum a tu takie zmiany. Chciałabym Wszystkim życzyć Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Wielu sukcesów na wystawach w 2006 r.
Pozdrawiam Dana1 :x-mas:

Posted

[quote name='dana1']Witajcie wszyscy DOGOMANIACY.
Dawno nie było mnie na forum a tu takie zmiany. Chciałabym Wszystkim życzyć Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Wielu sukcesów na wystawach w 2006 r.
Pozdrawiam Dana1 :x-mas:[/quote]
[B]Dana1 [/B]- dziękujemy i również życzymy samych szczęśliwości w Nowym 2006 Roku.
Czyżbyś i przy tej wystawie pracowała? Pomożesz w razie co?
pzdr.

Posted

W Łodzi była nasza pierwsza wystawa klubówka pasterskich i bardzo mi się podobała, mimo że pod ringiem przeleżałam od rana do 14,30 bo tak późno wchodziłam na ring :)

Ale na pewno i teraz się zjawię :-D