Savannah Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 ups :lookarou: musze napisac do moda by skasowal tamten temat "mój";-) Quote
Savannah Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 niestety był już :( dorotal go przypomniała, brawa dla niej! ja nie mogłam znaleźc ehh Quote
Nor(a) Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Savannah']Kto się wybiera? :) [/quote] miec pod nosem wystawę i nie pójść? wiec pewnie bedziemy :) Quote
króliczek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Dla mnie Łódż jest co roku szczęśliwa.W roku ubiegłym byliśmy III na grupie -dodam tylko ,że na II grupie :-D.Co roku sędziowie z wyższej półki.zobaczymy co przygotują na 2006 ,bo szczegółowa rozpiska zapewne dopiero w lutym.:sg168: Quote
an3czka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 A ja nie wiem czy pojadę. Odechciało mi się wystaw:sadCyber: Quote
Zeliika Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='an3czka']Odechciało mi się wystaw:sadCyber:[/QUOTE] Dlaczego? Spodobaly Ci sie weekendy spedzane w domu? ;-) Quote
an3czka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Nie o to chodzi. Dawniej to się podniecałam, że wystawa i w ogóle, a teraz... Wyścig szczurów i tyle. Niby się wszyscy uśmiechają do siebie, a naprawdę czekają tylko, żebyś sie potknęła w trakcie wystawiania. Mimo, że wystawia mój mąż, to najbardziej denerwuję się ja! Poza tym mój pies jeszcze wygląda młodzieżowo (dowiedziałam się tego, gdy pierwszy raz był wystawiany w pośredniej), więc dokąd nie zmężnieje nie mamy się co pchać. Może w okresie letnim gdzieś się wybierzemy... Quote
Asiaczek Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Ja się jeszcze zastanawiam. Co prawda, wystawa niedaleko, obsada na V gr. taka raczej międzynarodowa - zobaczymy. [B]Savannah[/B] - napisz do Mod'a, aby połączył te 2 topiki o wystawie łodzkiej w 2006 r. Bez sensu powtarzać/powielać informacje. A i ludziska mogą się pogubić. Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Zeliika']Dlaczego? Spodobaly Ci sie weekendy spedzane w domu? ;-)[/quote] hehe ja jak mi sie zdarzy siedziec w weekend w domu to az dziwnie sie czuje :) :) :) Quote
Zeliika Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='an3czka']Poza tym mój pies jeszcze wygląda młodzieżowo (dowiedziałam się tego, gdy pierwszy raz był wystawiany w pośredniej), więc dokąd nie zmężnieje nie mamy się co pchać. [/quote] Rozumiem, ze to opinia jednego sedziego? A jaki ma byc 18 miesieczny weimar, jak nie mlodziezowy??? Nie ma co sie przejmowac. Ale jesli czujesz, ze poki co masz dosc, to nic na sile, to w koncu przede wszytskim ma byc dobra zabawa - dla Ciebie i dla psa. Quote
an3czka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 (na dzień dzisiejszy ma 17 miesięcy) Niestety w Polsce jest tendencja do przerastania wzorcowego wzrostu i na tle niektórych młodszych samców faktycznie nie wygląda na starszego (przynajmniej na pierwszy rzut oka. Gdyby się przyjrzeć, to widać różnice w budowie głowy, itp.) Jakoś się specjalnie tym nie przejmuję, w końcu tylko ja znam jego prawdziwą wartość:haha: . Quote
Zeliika Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='an3czka'] Jakoś się specjalnie tym nie przejmuję, w końcu tylko ja znam jego prawdziwą wartość:haha: .[/quote] I o to chodzi ! :bigok: Quote
an3czka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 No no. Grunt to zdrowe podejście do sprawy:ylsuper: Quote
dana1 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Witajcie wszyscy DOGOMANIACY. Dawno nie było mnie na forum a tu takie zmiany. Chciałabym Wszystkim życzyć Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Wielu sukcesów na wystawach w 2006 r. Pozdrawiam Dana1 :x-mas: Quote
Agasia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Dana witaj w watku :) Zawsze dobrze miec taka dobra duszyczke jak ty :) Juz moge sie zglosic do sekretarzowania w maju :P Quote
Asiaczek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='dana1']Witajcie wszyscy DOGOMANIACY. Dawno nie było mnie na forum a tu takie zmiany. Chciałabym Wszystkim życzyć Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Wielu sukcesów na wystawach w 2006 r. Pozdrawiam Dana1 :x-mas:[/quote] [B]Dana1 [/B]- dziękujemy i również życzymy samych szczęśliwości w Nowym 2006 Roku. Czyżbyś i przy tej wystawie pracowała? Pomożesz w razie co? pzdr. Quote
Musiałek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 W Łodzi była nasza pierwsza wystawa klubówka pasterskich i bardzo mi się podobała, mimo że pod ringiem przeleżałam od rana do 14,30 bo tak późno wchodziłam na ring :) Ale na pewno i teraz się zjawię :-D Quote
Elitesse Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 ze wszystkich klubowek sznaucerow na jakich bylam tez najbardziej mi sie ta w Lodzi podobala !! Quote
Odo Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A czy ktoś z Was zna może szczegółową obsadę sędziowska grupy II - jaki sędzia, którą rasę? :talker: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [B]Dana1[/B] - chwalą Cię, a ty milczysz? Pzdr. Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Co ja taka niedouczona???:-o :-o Kiedy dokładnie ona jest???? Quote
Anakin Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='bellatriks']Co ja taka niedouczona???:-o :-o Kiedy dokładnie ona jest????[/quote] chyba 6-7 maja Quote
Recommended Posts