Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

biedna maleńka ,skóra straszna , krew w moczu może być w stanie zapalnym dróg moczowych.Biorąc pod uwagę jej wygląd , pewnie długo się wałęsała i to w te mrozy.Więc o chorobę nie było trudno. Ona ma przodozgryz.
Dajcie numer konta .Wpłacę na nią od siebie 30 zł i od p.Bożeny 20 zł.

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siusia dalej na różowo, stan krytyczny minał, bo wczoraj mocz był krwisto-czerwony...
Dostaje w dalszym ciągu leki.

Po niedzieli idę z nią na badanie moczu, koniecznie trzeba zrobić...

Dziś bardzo ładnie zjadła całą porcję karmy. Daje jej na razie Acanę od mojej Toffi, ale trzeba będzie kupić.

Byłyśmy na krótkim spacerku, pokazało sie ladne słoneczko i żal bylo nie skorzystać ;)

Mamy TYLKO 10zł :(

Kilka zdjęć piżamkowych Zuzanki:

Posted

pocieszna jest bardzo , a już te uśmiechy z kołami do góry przesłodkie. Ona wygląda teraz jak obskubany kurczak,ale odrośnie i będzie kudłaczek jak się patrzy .

Posted

Niunia praktycznie cały czas śpi. Wstaje czasem, żeby kości rozprostować i pójśc się wysiurać...regeneruje się organizm - to bardzo dobrze.

Na pewno nie raz rodziła, bo cycunie powyciągane :angryy:

Dostaje Omegan, który pomoże w przywróceniu skórki i włosa do normalnego stanu. Smaruję ją też oliwką na przemian z kremem Bambino dla dzieci ;)

hi hi - bobasa mam w domu ...oliwki, pampersy:eviltong:

Cioteczki kochane, rozsyłajmy wątek... może wpadnie do Zuziowej skarpetki jeszcze parę "gosików"...:roll:

Justynko,
zmien tytuł wątku, na np. "Wyniszczona sunia shih-tzu - Zuzia, ma wielomocz - błagamy o wsparcie! Potrzebna diagnostyka i karma"...

Posted

W identycznym stanie (zdjęcia z pierwszego postu) takiego kudłacza błąkającego się po Jarocinie widziałam parę lat temu.... widok makabryczny. Do dziś to pamiętam! :-(

Posted

Ja jestem kompletne beztalencie, żeby coś takiego zorganizować :(
Poszukam coś u siebie na bazarek... wszystkiego już się chwytam, żeby pomóc tej bidzie...

Posted

porozsyłajcie po wątkach miłośników shih-tzu - maleństwo potrzebuje pieniążków!!!! jeszcze sporo pójdzie na pewno! a jakieś fora miłośników tej rasy? są na pewno - tam też trzeba prosić o pomoc