Poker Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 biedna maleńka ,skóra straszna , krew w moczu może być w stanie zapalnym dróg moczowych.Biorąc pod uwagę jej wygląd , pewnie długo się wałęsała i to w te mrozy.Więc o chorobę nie było trudno. Ona ma przodozgryz. Dajcie numer konta .Wpłacę na nią od siebie 30 zł i od p.Bożeny 20 zł. Quote
Agucha Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Mini ochrzczona ZUZIĄ (przez mojego TZa ;)) w lepszym humorze się wita i prosi o wsparcie na dalsze badania i karmę... Quote
Agucha Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Siusia dalej na różowo, stan krytyczny minał, bo wczoraj mocz był krwisto-czerwony... Dostaje w dalszym ciągu leki. Po niedzieli idę z nią na badanie moczu, koniecznie trzeba zrobić... Dziś bardzo ładnie zjadła całą porcję karmy. Daje jej na razie Acanę od mojej Toffi, ale trzeba będzie kupić. Byłyśmy na krótkim spacerku, pokazało sie ladne słoneczko i żal bylo nie skorzystać ;) Mamy TYLKO 10zł :( Kilka zdjęć piżamkowych Zuzanki: Quote
Agucha Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 To już dzisiejsze zdjątka :) Pora karmienia :) Quote
Agucha Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Teraz trochę łóżkowych fotek... całkiem niegrzecznych ;) Quote
Agucha Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 .................................................. Quote
Agucha Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 No i końcówka................. [video=youtube;li0jZ8uOLiI]http://www.youtube.com/watch?v=li0jZ8uOLiI[/video] Quote
Poker Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 pocieszna jest bardzo , a już te uśmiechy z kołami do góry przesłodkie. Ona wygląda teraz jak obskubany kurczak,ale odrośnie i będzie kudłaczek jak się patrzy . Quote
jusstyna85 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Po niej nie widać,żeby cierpiała,żeby ją coś bolało,więc jest szansa,że to zwykłe zapalenie pęcherza (oby ) Prześliczna jest :) Quote
dineh Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Agucha tak ją odpicuje że za miesiąc jej nie poznamy :)...juz widać że małej lepiej :)... Quote
Agucha Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Niunia praktycznie cały czas śpi. Wstaje czasem, żeby kości rozprostować i pójśc się wysiurać...regeneruje się organizm - to bardzo dobrze. Na pewno nie raz rodziła, bo cycunie powyciągane :angryy: Dostaje Omegan, który pomoże w przywróceniu skórki i włosa do normalnego stanu. Smaruję ją też oliwką na przemian z kremem Bambino dla dzieci ;) hi hi - bobasa mam w domu ...oliwki, pampersy:eviltong: Cioteczki kochane, rozsyłajmy wątek... może wpadnie do Zuziowej skarpetki jeszcze parę "gosików"...:roll: Justynko, zmien tytuł wątku, na np. "Wyniszczona sunia shih-tzu - Zuzia, ma wielomocz - błagamy o wsparcie! Potrzebna diagnostyka i karma"... Quote
Kapsel Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 W identycznym stanie (zdjęcia z pierwszego postu) takiego kudłacza błąkającego się po Jarocinie widziałam parę lat temu.... widok makabryczny. Do dziś to pamiętam! :-( Quote
Agucha Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Dziękuję Kochane, że zajrzałyście! :loveu: Quote
lilk_a Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a zrobiłabym może bazarek z obrazami , ale to trochę potrwa, chyba że jakiś szybki wymyślę ...... Quote
Agucha Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Ja jestem kompletne beztalencie, żeby coś takiego zorganizować :( Poszukam coś u siebie na bazarek... wszystkiego już się chwytam, żeby pomóc tej bidzie... Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dajcie konto! Sunieczka - maleńka "żabeczka", cudeńko kochane i biedne! Quote
Atina Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Chociaż podrzucę na pierwszą biedne maleństwo.:( Quote
Agucha Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Serce rośnie jak doświadcza się tyle dobroci!!! Dziękuję Wam jeszcze raz, że jesteście z nami i nas wspieracie :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 porozsyłajcie po wątkach miłośników shih-tzu - maleństwo potrzebuje pieniążków!!!! jeszcze sporo pójdzie na pewno! a jakieś fora miłośników tej rasy? są na pewno - tam też trzeba prosić o pomoc Quote
Recommended Posts