ania z poznania Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Oh.... Ucałuj ode mnie Zuzię w ten nochalek słodki :) Quote
Agucha Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Na drugim zdjęciu, w prawym oczku widac to wgłębienie w rogówce... :( Aniu, załatwione ;) Divia, powiedz proszę jaka jest decyzja znajomej odnośnie karmy? Chcę jej zamówić, ale nie wiem czy czekać jeszcze czy nie :) Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Narazie cisza...Wiec jak pisalam nic pewnego i narazie nie liczcie na to...Sorki za nadzieje. Jak by tylko cos to dam znac:) Quote
Agucha Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 W porządku, jeszcze mamy troszkę pieniążków więc na ten miesiąc będzie :) Zamawiam zatem Acanę Pacificę. Na razie tylko 2,5kg ale przez jej kogucią wagę - starczyć jej to powinno na ponad miesiąc ;) Quote
Agucha Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Asiu, nie mogę wysłać do Ciebie priv. Quote
Agucha Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Pierwszy post wraz z rozliczeniem - ZAKTUALIZOWANE ;) Quote
zeberka4 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Chciałabym poprosić o telefon osoby opiekującej się Zuzką, najpiej na pw,mam tutaj osobę zainteresowaną ale chciałabym porozmawiac i dowiedzieć się szczegółów. Proszę o szybki odpisik,nic nie obiecuje ale moze sie uda. Quote
divia_gg Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Pierwszy post wraz z rozliczeniem - ZAKTUALIZOWANE Jak ja uwielbiam czytelne i aktualne pierwsze posty...Miod na .. oko;) Pedantka do potegi ze mnie jesli chodzi o takie sprawy:) Quote
Nadziejka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 :calus::painting:witam cioteczki! Agucho pieknie dzieki za niunie , u ciebie zrbi sie ksiezniczka jak malowanie !pozdrawiam wiosennie i sercem Quote
Agucha Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='zeberka4']Chciałabym poprosić o telefon osoby opiekującej się Zuzką, najpiej na pw,mam tutaj osobę zainteresowaną ale chciałabym porozmawiac i dowiedzieć się szczegółów. Proszę o szybki odpisik,nic nie obiecuje ale moze sie uda. Na razie Zuzia - NIE JEST DO ADOPCJI. Dochodzi do siebie u mnie, nie wiem ile to potrwa. Później będziemy myśleć nad szukaniem domku dla niej. jakby co - będę się odzywać do Ciebie ;) [quote name='ewa gonzales']:calus::painting:witam cioteczki! Agucho pieknie dzieki za niunie , u ciebie zrbi sie ksiezniczka jak malowanie !pozdrawiam wiosennie i sercem Ewuniu, dziękuję że zajrzałaś na nasz wątek ;) [quote name='divia_gg']Jak ja uwielbiam czytelne i aktualne pierwsze posty...Miod na .. oko;) Pedantka do potegi ze mnie jesli chodzi o takie sprawy:) Ja również ;) Quote
Agucha Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dzis u nas takie cudne słońce, że poszłam z dziewczynami na długi spacer do lasu. Zuzia poszła bez ubranka i się troszkę poopalała, a co! :cool3: Dziewczę chyba bardzo wysoko hormonalnie stoi, bo obsikuje wszystkie słupy i krzaki:roll: Ludzie się dziś przyglądali co ona wyrabia :lol: Quote
Poker Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 a czy sunia dostaje jakieś witaminy? przydałaby się witamina A i E oraz cynk . Quote
Agucha Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dostaje wysokobiałkową karmę, Omegan i minerały - Rucana-Vit. Nie wiem czy jeszcze jej coś aplikować. Nie chcę przedobrzyć. Quote
Agucha Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Justyś, wszystkie informacje są w pierwszym poście i na ostatnich stronach wątku tez pisałam ;) [quote name='agucha'] nowe wieści: zuzi sikanie opanowujemy powolutku, mocz jest prawie w normalnym kolorze i rzadko już podsikuje pampersy na razie odstawiłysmy :) jej skórka jest w opłakanym stanie - łupież, cienka jak pergamin, ponaciągana... Smarujemy się kremem bambino i nivea nawilżającym- jest lepiej. Oczka nadal łzawią, rogówki bez zmian... Czekajmy na działanie antybiotyków. mocz do analizy oddam jak skończymy kurację, żeby wyniki nie były przekłamane. zuzia uwielbia wysoką trawę. Mogłaby tam buszować cały dzień :) Quote
Agucha Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Aktualizacja rozliczenia. Wszystkim, którzy przekazali pieniążki dla Zuzi - OGROMNIE DZIĘKUJEMY!!!:loveu::loveu::loveu::multi: Na razie jestesmy na plusie :multi: Oby nie wysypało się już nic więcej... Zamówilam wczoraj dla Zuzi 2,5kg karmy - Acana Pacifica - tradycyjnie:lol: Mam nadzieję, że dzisiaj dojdzie :) Quote
xmartix Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 gdzie są najnowsze zdjecia tej suni? bo chcę wstawić na Mikro psiaki Quote
Agucha Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 xmartix napisał(a):gdzie są najnowsze zdjecia tej suni? bo chcę wstawić na Mikro psiaki W pierwszym poście wpisałam strony ze zdjęciami... Tak jak pisałam wyżej - Zuzia nie jest jeszcze do adopcji. Quote
Agucha Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='xmartix'][FONT=Comic Sans MS]02. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Mix Shitzu - WYNISZCZONA SUNIA!![/FONT] [FONT="] [FONT=Comic Sans MS]Plec: Suczka Wiek: 3-4 lata Waga:4-5 kg Miejsce: DT sląsk Sterylizacja: w planach Stosunek do dzieci: nie sprawdzono Stosunek do innych psow: pozytywny, jest uległa Stosunek do kotow: nie sprawdzono Dodatkowe informacje: Charakter: domowa, spokojna,miła Kontakt: 602 180 396 Wątek: [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]http://www.dogomania.pl/threads/181900-Wyniszczona-sunia-shih-tzu-wielomocz-zapalenie-rogA-wki-Potrzebna-diagnostyka[/FONT] [FONT="] [/FONT] Proszę, żeby jej nie wystawiać jako "pies do adopcji", bo jeszcze nie jest gotowa...jakby co dam znać Jeżeli można to niech pozostanie w zakładce" pilnie potrzebujące pomocy". Poza tym, opis jest mało rzetelny: ona jest sprawdzona do dzieci, nie jest uległa wobec psów, waży 5,900 a będzie ważyła więcej, stosunek do kotów obojętny, a wiek ok. 2-3 lat... Chciałam zapytać jeszcze, cóż to za nr kontaktowy? Quote
magenka1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cioteczki czy widziałyście kto jest na Paluchu jakie cuda? Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 te z Palucha już adoptowane - Kora pisała na którymś wątku Quote
magenka1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ach nie wiedziałam, mam nadzieje, ze dobrze trafiły, już ich nie będę kasowała takie maleństwa :) Quote
Agucha Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Wczoraj się na tą parkę natknęłam na drugiej Paluchowej stronce... Tragedia! Właściciel zwrócił z adopcji, bo wyjeżdżał za granicę... Quote
Recommended Posts