Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aż się chce wchodzić na dogo, jak czyta się takie wieści :) :) :) Dziękuję Wam! :loveu:

Magduś, ona jest na razie na tymczasie u mnie ;) Co do skarpetki - ja już oddałam swój głos. Pozytywny of corse :)

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy możesz wpisać w tym banerku, zamiast "zaniedbana" -> "wyniszczona" i/lub "wielomocz" oraz zaznaczyć wyrazistym kolorkiem?
Będę bardzo wdzięczna ;)

Posted

Dla kochanych nas odwiedzających - na zachętę! Patrzcie jak ona cieszy się życiem - trzeba jej pomóc!
[video=youtube;DF2oD0VQGMo]http://www.youtube.com/watch?v=DF2oD0VQGMo[/video]

Posted

Magda & Zicko napisał(a):
podrzuce :)

i zapytam skromnie jak sie te banerki wkleja w podpis:oops: ciemna masa ze mnie i nie wiem :(

Magduś, musisz sobie zaznaczyć banerek, tak jak obrazek do skopiowania. jak Ci się zaznaczy na szaro to prawym przyciskiem myszy - kopiuj.

Później wchodzisz na panel uzytkownika - edycja profilu - edytuj sygnaturę - i wklejasz skopiowany banerek ;)
One sa już podlinkowane...chyba :)

Posted

Ja mam w domu malucha i miałam ostatnio pampersy po nim, po prostu za małe były,
a ze 3 paczki po 80 sztuk było... Ale wynieśli dla takiej biednej Pani co ma czworaczki...
Także nie mogę na razie pomóc :(

Posted

Siusianie nadal jest, różowe ale tyle dobrze, że już nie czerwone...
Niunia pięknie je suchą karmę...szczerze powiem, że kostek jeszcze nie ruszałam :oops:

Myślę, jak tu teraz złapać ten mocz, żeby dowieźć go do analizy...:roll:

Justyś, zmień proszę pierwszy post bo tam jest napisane, że Zuzanka jest w schronie :) Przydałaby się aktualizacja jakaś :)

Tak czy siak, sunia nie jest do adopcji i szybko nie będzie. Nie oddam jej dopóki nie wydobrzeje kompletnie.... o ile w ogóle ją oddam...:roll: